Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Telefonszexet akar a barátom…

Azoknak az embereknek, akik messze laknak egymástól, vagy egészen egyszerűen csak szeretik kihasználni a technika adta lehetőségeket, a szexting (szexuális képek vagy szövegek küldése mobiltelefonon keresztül) vagy a telefon-szex jó választás lehet. Az, hogy esetlegesen megismerkedsz ezzel az új szexuális módszerrel, nem lehet probléma! A szexuális látóköröd egyre inkább bővül, ezzel a fajta szexuális módszerrel, pedig nem csak a távolság okozta vágyat küzdöd le, hanem abban is segítesz magadnak, hogy egyre inkább bővítsd és kitágítsd a folyamatosan változó szexuális életedet…

 28462_telefon1

Ha elbizonytalanodtál vagy kételyeid vannak, tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket: Miért nem érzem jól magam szexting vagy telefonszex közben? Úgy gondolod, hogy nyomás alatt vagy, esetleg szorongsz, miközben ilyen témájú sms-eket, vagy képeket küldözgetsz? Mint minden szexuális aktusnál, így itt is fontos, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

Ha csak ez egyikkőtöknek megfelelő ez a módszer, akkor próbáljatok ki valami mást, amellyel mindketten célba érhettek! Mond el a partnerednek, hogy pontosan mi zajlik le benned ilyenkor! Az egészséges kapcsolat alapja, hogy kiépítetek egy olyan kölcsönös bizalmat és megértést egymás iránt, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni a „kínos” témákról is. Sőt, valószínű, ha ez a bizalom meg van, a partnered külön értékelni fogja azt, hogy te őszintén elmondtad, hogy mi zavar a kapcsolatotokban.

Miben különbözik a szexting a telefonszextől? Pontosabban melyik része az, amely különösen izgatja az emberek fantáziáját? Nos, míg a legtöbb szexuális aktivitás általában zárt ajtók mögött történik, addig a szextingnek nem fontos, hogy csak teljes magányban történjen.

A legtöbb esetben ugyanis a barátaid meg fognak feledkezni, a te kis ártatlan csengőhangodról. Természetesen ebben a formában elég rizikós ez a játék. De van, aki pontosan ezt szereti. Ne feledkezz meg róla, hogy amint a küldés gombra kattintasz, te már nem tudod irányítani azt a képet vagy üzenetet, amelyet kifejezetten csakis a kedvesed számára készítettél! Így ezeknek igen komoly hátránya is lehet!

Persze, ha kevesebb „izgalomra” vágysz, ugyanúgy lehet ezt is zárt-ajtósan végezni! Ha pedig még jobban szeretnél meggyőződni, hogy az üzeneteket csak az egyetlened kapja meg, tedd fel neki és egyes esetekben előbb magadnak ezeket a kérdéseket:

 • Ki láthatja esetlegesen még az üzeneteimet?
 • Hogyan éreznék, ha valaki más is meglátná a képeket/üzeneteket?
 • Bízhatok annyira a partneremben, hogy mindezt bizalmasan kezelje?
 • Ha teljesen biztosnak érzed magad, és a kérdésekre is megfelelő választ adtál, akkor a szexting remek új módja lehet annak, hogy szexuálisan is kielégülj. Ha esetlegesen a technika miatt aggódsz, ne tedd! A hiba csakis tőled, vagy a barátodtól eredhet! Ha ti betartjátok a szabályokat senki más nem fog hozzájutni az smseitekhez! Mielőtt azonban belevágtok, ne feledkezz meg az SMS pár tulajdonságáról:
 • Karakterlimit. Mivel SMS küldésekor figyelembe kell vennünk a maximálisan kihasználható karakterszámot, ezért figyeljünk az üzenetek hosszára is! Egy Shakespeare szonett tehát, akármennyire is szép, de beletelhet 30 SMS-be is akár. Legyünk rövidek és édesek 🙂
 • Különböző hely, különböző idő! Előfordulhat, hogy nem mind a ketten vagytok éppen olyan hangulatban, vagy más helyeken tartózkodtok. Így a válaszolás ideje akár napokig is kitolódhat! Ha a távolsági-szex egy gyorsabb módját szeretnétek kipróbálni, a legjobb, ha telefonszexbe vagy cyberszexbe fogtok!
 • Beep-beep! Ha komolyabb SMS-rohamra számítasz, a legjobb, ha lenémítod vagy rezgő módra állítanod, hogy ne zavard a környezeted és ne hívd fel magadra a figyelmet!
 • Csak diszkréten! Ha nyilvános helyen vagy, és kapsz egy üzenetet, próbálj meg kevésbé feltűnően viselkedni! Ne pirulj el, ne lélegezz mélyeket! Csak olvadj bele a környezetbe!
 • Helyezd az üzeneteid biztonságba! Állíts be megfelelő biztonságot a telefonod bejövő mappájára! Ezzel kivédheted a kíváncsi barátokat, családtagokat és az idegeneket is! Az üzenetek pedig csak neked szólnak!
  Ha pedig a technikájával kapcsolatban vannak fenntartásaid, akkor olvasd el az alábbi pár tippet is!
 • Kezd tapintatosan! „Meleg van kint. Kár, hogy nem vagy itt velem. Lehet, hogy kimegyek és napozok egyet!” Csakúgy, mint a személyes szexuális kapcsolatokban, úgy itt is az egész egy sima beszélgetéssel kezdődik. Ilyenkor csak olyat mondj, amit élőben is mondanál!
 • Szexting, mint flört, vagy mint előjáték! „ Tudom, hogy éppen rám gondolsz, és én is rád ezért most írok neked! ;)” vagy „Nem tudok estig várni…” Ezek az üzenetek könnyen felkelthetik a szexuális vágyakozást bennetek! A legközelebbi találkozástokkor pedig már igazi vággyal teli emberként fogtok egymásnak esni! Mint ahogy a legjobb könyvekben is, a bevezető hozza meg a kedvet, így ti esetetekben pedig a szexting lesz a bevezető!
 • Megerősítés! „A tegnap este óriási volt! Hiányollak drágaságom! Hiányzom még?” Ha a legutolsó együttlétetek után valamilyen SMS-t írsz a kedvesednek, az olyan, mintha egy levélben utóiratot hagynál.

Egyfajta megerősítés számára, és az állandó kapcsolat fenntartásának szimbóluma lesz! Sajnos előfordulhat, hogy a biztonság néha csődöt mond, és az információk már nem csak a kedvesed birtokában vannak! Ha esetlegesen úgy érzed, hogy az események kicsúsztak a kezed közül, fenyegetve érzed magad, állandóan rettegsz a sok negatív és akár perverz üzenet miatt, a legjobb, ha felnőtt szakértő segítségét kéred! Fordulj szüleidhez, az iskolai tanácsadóhoz, vagy végső esetben a rendőrséghez!

Ha felméred a szexting veszélyeit, és megteszed a megfelelő lépéseket a biztonság érdekében, könnyen el tudod dönteni pár ilyen szextingelés után, hogy ez megfelel-e neked avagy sem. Ne feledd! A kapcsolatban mindkettőtöknek jól és biztonságban kell éreznetek magatokat! Ugyanez vonatkozik a szextingre is!

(Cs .B.)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!