Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Pasifogó tippek…

Ha magányosnak érzed magad, csak rajtad múlik, hogy estéidet továbbra is keseregve, befordulva töltöd, vagy nőies varázsodat bevetve pasivadászatra indulsz. Ha az utóbbi mellett döntesz, nem árt szem előtt tartanod néhány dolgot…

15a463f3802410e586cacc6f448ffa5d 

 Egyéjszakás kaland, vagy tartós kapcsolat?

Az első és legfontosabb lépés, hogy tisztázd magadban,
 mit szeretnél: felcsípni egy pasit egyetlen éjszakára, vagy egy hosszú, tartós kapcsolatba akarsz belevágni valakivel. A hozzáállás (utóbbi esetben nehezebb dolgod van), a készülődés, és a helyszín megválasztása is ennek a függvénye.

Kire is vágysz?

Bár mindenkiben él egy kép az álompasiról, nem árt két lábbal a földön maradni – a reális elvárásaidat azonban ne add fel! Kizárólag azért összejönni egy sráccal, mert egyedül lenni nyomasztó és szomorú dolog, nemcsak értelmetlen, de női méltóságodat is megtépázza.

Készülj lélekben!

Ha úgy érzed, kiheverted az előző kapcsolatodat, és immár készen állsz egy újra, lelkiekben is hangolódj rá a dologra. Tudatosítsd magadban, hogy klassz nő vagy, turbózd fel az önbizalmad! A céltudatos, magabiztos lányok sokkal vonzóbbak a férfiak szemében.

Válassz helyszínt!

A zsúfolt szórakozóhelyeken van miből válogatni, ám nagyobb rá az esély, hogy a jelenlévő srácok csak egy éjszakára terveznek, és az alaposabb ismerkedés is nehézkes egy hangzavaros diszkóban. Pasizni természetesen bárhol lehet, akár az utcán vagy a vonaton is – a kérdés, hogy kiszemelted nyitott-e a spontán ismerkedésre.

Van hobbid?

Amennyiben nincs, sosem késő választani egyet. A különböző érdeklődési körök, tevékenységek számos fórummal rendelkeznek, mint a klubok, szervezett találkozók, vagy internetes közösségek. Az emberek elsősorban ugyan nem párkeresés céljából csatlakoznak ezekhez a csoportokhoz, de a közös hobbi jó kiindulópont lehet egy kapcsolat kiépítéséhez is.

Készülj testileg is!

Indulás előtt egy kellemes fürdő, hajmosás, szőrtelenítés, és különböző szépítkezési eljárások hatására nem csupán testileg frissülsz fel. Itt az ideje, hogy te is vonzónak érezd magad! De vigyázz: ha öltözködésnél mindent kiteszel a kirakatba, nem biztos, hogy komoly szándékkal fognak közelíteni feléd.

69adab460c8d6c5b7445ff872194b4b1

Élesben – Szemezz bátran!

Akárhogy is ragaszkodnak a férfiak a szerephez, mely szerint ők csípik fel a nőket, a legtöbb esetben ez nem így van. A pasi csupán tudattalanul reagál a rejtett üzenetekre, melyet te küldesz felé. Bátran hozz létre szemkontaktust! Az egymás felé küldött pillantásokból rövid úton leszűrheted, bejössz-e a srácnak.

Testbeszéd

A nonverbális kommunikáció az egyik legfontosabb tényező a pasifogás során. Apró gesztusokkal könnyen kiszemelted tudtára adhatod vonzalmadat. Ne félj megérinteni futólag a karját, vállát – ha viszonozza az érintést, nyert ügyed van! Ha tükörként utánozod a srác testbeszédét, elősegíted az összhang megteremtését is.

Beszéd

A pasik vonzónak tartják az olyan nőket, akik képesek intelligensen, összeszedetten és szellemesen megnyilvánulni. Merj beszélni, ám lehetőleg ne fecsegj össze-vissza! Ha megtaláljátok a közös témát, csak úgy repül majd az idő.

 

Internet

Ha nem bízol a szórakozóhelyekben, esetleg
félénkebb típus vagy, akár otthon ülve is megteheted az első lépéseket. A net számos ismerekedési lehetőséget nyújt, a chat szobáktól kezdve a társkereső oldalakig. Ma már egyáltalán nem kínos a 21. század technológiáját választani párkeresésre. Az ilyen fajta pasifogás azonban hátrányokkal is jár: a személyes találkozóig nem lehetsz biztos benne, valóban bejön-e a srác.

És ha nem sikerül?

Ne ess kétségbe, ha az első néhány próbálkozás alkalmával pártában maradsz! A pasifogást ne úgy fogd fel, mint egy életcélt: próbálkozz, ám ha nem jön össze, akkor sincs baj. Élvezd az élet szépségeid, foglalkozz magaddal, a barátaiddal, a családoddal, a herceg pedig előbb-utóbb kopogtatni fog az ajtódon – vagy éppen te az övén.

Te is lehetsz szeszélyes szexistennő!

A női szeszélyességet a férfiak  csak egy helyen szeretik, de ott nagyon: az ágyban. Most megmutatjuk, hogyan lehetsz olyan szexistennő, aki őrületbe kergeti a párját!

 

Lepd meg kedvesedet, legyél vadító szexistennő, hogy aztán már magánfantáziálásaiban is a te tested megidézése ébresszen benne olthatatlan vágyat! Szánj egy teljes hetet arra, ami kapcsolatotok alapköve: a szexre! Olyan maradandó élményben lesz részetek, amelyet időről időre nemcsak felidézni, de megismételni is szeretnétek, kapcsolatotok pedig új tartalommal töltődik fel!

 

couple_by_filatoff-d3ilsn3

Előkészületek:
Az igazi szexbombát már a járása is elárulja. Gyakorolj egy keveset otthon a tükör előtt, lépkedj határozott, önbizalmat sugárzó tartással, vonagló léptekkel! Ha nem vagy biztos abban, hogy jól csinálod, nézz meg egy szexfilmet, és próbáld utánozni a főhősnő mozgását, kéztartását, arcjátékát! Jó móka lesz, és belebújhatsz egy olyan szerepbe, amelyben a világ legkívánatosabb nőjének érezheted magad – mindezt kockázat nélkül, hiszen csak te és kedvesed láthatjátok majd csodás átalakulásodat!

 

Hétfő: Pornósztárként várd haza!
Titokban készítsd elő az estét: vegyél fel egy szexis fehérneműt, szerezz be egy parókát! Hihetetlen, mennyire megváltoztatja az arcot egy-egy jól megválasztott paróka! Lehet rózsaszín vagy kék hajad, vad szőke hajzuhatagod – bármi, amitől másnak érzed magad! Vegyél fel tűsarkú cipőt, és izgató pózban helyezkedj el a bejárattal szemben, hogy ez legyen az első, amit a párod meglát! Garantáltan nem marad el a hatás… Miután kihancúroztátok magatokat az ágyban, közöld pároddal, hogy az egész hetet a szexre szántad, és minden nap valami meglepetéssel fogod várni!

Kedd: Ajándékozz orgazmust!
Kedvesed valószínűleg egész nap lázban ég, mert arra gondol, mire fog belépni az ajtón. Alakíts ki magadnak a tegnapitól eltérő, de szexis image-et, lehetsz akár anyaszült meztelenül egy bunda alatt vagy mindent megmutató fátyolszerű lepelben – mindegy, mit választasz, csak ordítson rólad, hogy szexre készülsz. Főzz vagy rendelj egy csodás vacsorát, turbózd fel afrodiziákumokkal, és utolsó fogásként tálalj fel egy ajándékdobozt, amely egy pornókazettát és valamilyen szexuális segédeszközt rejt. Ha párod már a vacsi közben rádugrana, ne hagyd! Provokáld, incselkedj vele, húzd a végtelenségig, és jelentsd ki, hogy bizony várnia kell a vacsora végéig…

Szerda: Légy gésa!
Öltözz gésának, teremts meghitt hangulatot a lakásban, rakd tele gyertyákkal, olyan füstölőkkel vagy illóolajokkal, amelyek fokozzák a vágyat. Készíts el egy illatos fürdőt, amelyben majd együtt merülhettek el. Tégy fel keleti zenét, és légy erre az estére párod alázatos szolgája! Amikor belép, vedd le a cipőjét, masszírozd meg a lábát, vetkőztesd le és vezesd a fürdőhöz! Izgató mozdulatokkal mosdasd meg, kérdezd meg, beülhetsz-e mellé. Ne engedd, hogy a feltörő vágy idejekorán beteljesüljön! A fürdő után illatos olajokkal masszírozd meg, és közöld, hogy minden kívánságát teljesíted, hisz ma alázatos gésája vagy. Olyan élményt szerzel párodnak, amelyet biztosan soha nem felejt el!

Csütörtök: Hű, de rossz kislány vagy!
A tegnapi gésa-image után ideje rosszalkodni egy kicsit! Párod pucéran találjon rád az ágyon, amint épp magadat simogatod – egy kamera előtt! Használj rosszlányos szavakat, mondd el, mennyire vágysz a testére, dicsérd minden porcikáját, fejezd ki, hogy mennyire szükséged van a vele való szeretkezésre. Vegyétek filmre együttléteteket, utána pedig nézzétek meg közösen! Valószínűleg repeta lesz a vége, és még azt is elérheted ezzel, hogy magányos fantáziálásai során kedvesed szeme előtt azok a képek lebegjenek, amelyeket házi videótokon láthattatok!

Péntek: Váratlan szex
Ezúttal csak a csábító ruhád utaljon a szexszel teljes estére, egyébként csináljatok úgy mindent, mint egy szokásos hétköznapon. Ám amikor leül a számítógépe vagy a tévé elé (bátrabbaknak: ha éppen telefonál), lassan gombold ki a nadrágját, és kezd el a száddal kényeztetni kedvesedet egészen a beteljesülésig. Minél váratlanabb helyzetet választasz, annál nagyobb meglepetést és gyönyört okozol párodnak!

Szombat: A szex a legjobb játék!
Szerezz be egy jelmezt: nővérkéset, rendőrnőset, szobalányosat vagy bármit, amiről tudod, hogy párod kedvére való! Ne csak a ruhába bújj bele, hanem az egész szerepbe! Amikor hazajön kedvesed, tégy úgy, mintha nem ismernéd, és a kitalált szituációnak megfelelően viselkedj vele! Pillanatok alatt belemegy majd a játékba, amit mindketten nagyon fogtok élvezni!

Vasárnap: Teljesítsd be régi vágyát!
Kérdezd meg kedvesedet, mit szeretne a szexhét zárónapjára – akár régóta dédelgetett szexuális álmát is megvalósíthatod, ha az számodra is bevállalható. Lehet, hogy valami olyan újdonságot próbáltok ki, amely utána szerelmi életetek legmeghatározóbb eleme lesz! Párodnak pedig egy ilyen hét után a szexistennő szóról egyvalaki fog eszébe jutni: te!

Tudj meg mindent a csókról!

A csók romantikus, bensőséges, szeretetteljes. A csók a szerelemtől elválaszthatatlan. A csók az, amit ösztönösen tudunk, nincs olyan szerelmespár, aki ne csókolózna…

csok

Csóktörténet

A franciák nagy követői, az oroszok gyorsan rákaptak a csókolózásra, hamar a házasságkötés részévé tették.
A csók ma, mint régen is, egymásnak mutatott tiszteletet, odafigyelést is jelent. Rómában pedig egymás száját vagy szemét csókolták meg üdvözlésként. A császárral való találkozáskor egy igazi nemes a száját csókolhatta meg, kevésbé fontos emberek a kezét, a legkevésbé fontosak a lábát.

Ha igazán belegondolsz, a csók elég bonyolult tevékenység. Elég furcsa is, ha belegondolunk, hogy közben baktériumkolóniáink is kicserélődnek közben, egyes betegségek is terjedhetnek így. Kutatások szerint a Földön élő emberek 90%-a csókolózik. A legtöbben egész életünkben emlékszünk első csókunkra, de sokan még a földet is megcsókolják, amikor hazatérnek valahonnan.
Antropológusok vitáznak arról, hogy tanuljuk vagy ösztönösen csináljuk, de mindegy is: csináljuk, hiszen jó!

867c42448ac55316cf5d6beb574860d3

Miért olyan jó?

Pszichológiai hatása attól függ, hogyan érzel az ember iránt, akit megcsókolsz. Ha olyan, akivel szeretnél csókolózni, akkor még közelebb hoz vele, és növeli a vonzalmat is. Ha nem vágytál a csókra, akkor épp fordítva hat a dolog.
A tested is reagál a csókra, a legtöbb ember szereti, ha megérintik, de a csók jóval több ennél: szinte az egész testet érinti a hatása.
Az, hogy milyen kultúrában nőttél fel, nagyban befolyásolja a csókhoz való hozzáállásunkat. A nyugati társadalmakban az emberek előre várják a csókot és élvezik is. Ezek a tényezők minden csókban szerepet játszanak, még abban is, amikor jóéjtpuszit adunk egy gyereknek.

 

A csók anatómiája

A legtöbb ember tudja, mit kell tennie, amikor megcsókol valakit, de viszonylag kevesen vannak, akik bele is gondolnak az anatómiai részletekbe. Az egész folyamat kulcsa alapvetően egy izom, az, amely a száj körül van. Az emberek kétharmada jobbra dönti a fejét, amikor csókolózik. Így az orrunk elfér egymás mellett. Természetesen az arc további izmai is részt vesznek a manőverben – hiszen a nyelved is mozog.

És ezek csak az izmok: az arcidegek is részt vesznek a csókban, ingereket szállítanak az agy, a bőr és az izmok között. Az agy ezek hatására hormonokat termel: oxitocint, melynek következtében erősödik bennünk az összetartozás és a vonzalom érzése. Dopamint, ami az érzelmek megélésében segít. Szerotonint, ami a hangulatunkat és érzelmeinket befolyásolja, adrenalint, ami megemeli a pulzuszámot. Ezek a hormonok az endorfinnal együtt okozzák azt a boldogságot és izgalmat, amit csókolózás közben érzünk. Mivel a pulzusszámod és a vérnyomásod is emelkedik ilyenkor, az egész tested oxigénellátása javul.
A tested azt is befolyásolja, kivel esik jól csókolózni. Kutatások szerint a nők olyan férfiakat részesítenek előnyben, akik immuntulajdonságai épp kiegészítik a nőét, és ezt az illatukról állapítják meg. Az illat pedig a csók során is nagy szerepet játszik.

tumblr_o54818LOlS1tw5trjo1_500

Csókrekordok

• 1990-ben egy fesztiválon Alfred Wolfram 8001 embert csókolt meg: mindössze 8 óra alatt.
• A csókolózás rekordját 130 órával és 2 perccel Bobbi Sherlock és Ray Blazina tartják – 1978 óta nem tudta még megdönteni senki.
• Az első csók, amit filmre rögzítettek 1896-ban csattant el, a film címe pedig: A csók.
• A filmtörténet leghosszabb csókja egy 1941-es filmből származik, és 3 perc, 5 másodpercig tartott. 

 

Legyél Te a legnagyobb élménye!

Te akarsz lenni élete legjobb szexuális partnere? Nem olyan nehéz ez! Csak önbizalom kell hozzá, és az, hogy igazán tudd: mit akarnak a férfiak!

 

Az első lecke: a férfiak szexuális indíttatása sokkal primitívebb, mint a nőké. Így sokszor a férfiaknak való igazán jó szex akadálya sokszor csak a női ösztön. A férfiak sokkal nagyobb változatosságra vágynak, kísérletezésre, új helyekre, kellékekre. Felejtsd el, mi a normális a közvélekedés szerint: vállalj be mindent, aminek nincs különös akadálya nálad.

516bb66a92459c7e8b805a502e58de3c

Nyűgözd le!

A férfiak leginkább a vizuális ingerekre reagálnak: dobd fel azzal, amit lát! A legjobb, ha olyan ingerekkel látod el, amikkel még nem találkozott. Ha elmentek valahova, könnyen izgalomba hozhatod, ha tudatod vele, hogy nem viselsz fehérneműt. Vegyél olyan szexi fehérneműt, amilyet nem szoktál. Szex közben nyugodtan hagyd magadon a tűsarkúdat, de az is felizgatja majd, ha pornót néztek együtt!

Ne gondold, hogy te teljesen elég vagy neki!

Nehéz ezt elfogadni, de a férfiak genetikailag nem monogámok, és mindig új dolgokat akarnak kipróbálni. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is fog csalni: te is lehetsz neki az újdonság. Amikor arra kér, hogy próbáljatok ki valami újat az ágyban, akkor az bizony az újdonság utáni vágyát jelzi. Sok nő nem hajlandó erre, de te ne fogd vissza magad. Ez a kérés egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem jó neki veled az ágyban! Ha arra a következtetésre jutsz, hogy azért néz pornót, akar szerepjátékot játszani, vagy segédeszközöket bevetni, mert már megunt téged, akkor nagyon tévedsz. Egyszerűen az újdonság varázsára vágyik! És ha vele tartasz, neked is számtalan új élményben lesz részed!

Nem fog rosszul állni!

Partnered régóta kérlel, hogy öltözz kedvéért nővérnek, szobalánynak vagy vegyél fel átlátszó hálóinget? És te azért nem teszed meg, mert meg vagy róla győződve, hogy rosszul fog állni? Ilyenkor elég, ha arra gondolsz, Bridget Jones is hogy elbűvölte az összes férfit nyuszijelmezében! A férfiak az összképet nézik, és egyáltalán nem a problémás területeket veszik észre ilyenkor!

Minden, ami szex

Szexbűnök»
Tényleg a pozitúrán múlik?»
Szex-mítoszok: igaz vagy hamis?»
Csókolózz!»
Erotika-horoszkóp»
Bizarr szex, extra vagy már perverz?»

Új területek felfedezése

Az anális szex egyre elfogadottabb és elterjedtebb, és a férfiakat is nagyon vonzza. Ha nem érzed, hogy semmiképpen nem szeretnél ilyesmibe bonyolódni, akkor tulajdonképpen mi is tart vissza tőle? A megfelelő óvintézkedések betartásával határozottan élvezetes lehet, és biztonságos.

Hagyd ott az ágyat!

Kezdeményezz: próbáljátok ki az összes helyiséget a lakásban. Hidd el, ez a jövőben is szép emlék lesz: jó, ha minden egyes helyiséghez fűződik egy-egy pajzán élmény. Könnyen felizgathatod azzal is, hogy olyan helyeken kezdeményezel, ahol nem tudjátok kiélni vágyaitokat. Így alig várja majd, hogy hazaérjetek – és sokszor nem is maga az ünnep a lényeg, hanem a várakozás, ugye?

 

Mitől lesz igazán jó a szex?

 A felhőtlen és mámorító szex nem a partner képességein, nem a pozíciókon, de még csak nem is a hormonháztartásunkon múlik. Hiszen a szex valójában nem az ágyban kezdődik…

 

x1sktkpturbxy9kyta0yzdmzguyyjlkzmewnzjhzwizogrlowm4ogfiys5qcgeslqmazkznezdncegtbc0dfm0bva

 

Mi kell a jó szexhez? Két ember, akik meglehetős fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt, továbbá a lehetőség, alkalom az aktusra, különösebb zavaró körülmények nélkül. Alapvetően ennyiben le lehetne egyszerűsíteni a témát, mégsem pusztán erről van szó. A fizikai vonzalomból természetesen születhet élvezetes együttlét. Ez viszont még nagyon messze van az igazán jó szextől.

A biztonságos szex

Ami ezúttal nem a nemkívánatos terhesség vagy a betegségek elleni védekezést jelenti, hanem valami egész mást: érzelmi és lelki biztonságot. A szex tudniillik lehet egyfajta izgi gimnasztika, vagy lehet egy szeretettel és csodálattal teli, extatikus érintkezés férfi és nő között, ahol mindketten belefeledkezhetnek egymás és a maguk gyönyörébe.

Mindenki eldöntheti, melyik verzió a szimpatikusabb számára, ám aki az utóbbira vágyik, azt nem fogja egy egyéjszakás kalandban megtapasztalni. Ehhez az élményhez két ember olyan fokú közelsége szükséges, amiben teljesen elengedhetik magukat, megnyílhatnak, és szabadon tehetnek bármit, mert tudják, hogy a szívük és a lelkük biztonságban van a másiknál.

Kell-e a férfinak a kötődés?

Igen és nem. Tudjuk, hogy férfi és nő nem egyformán viszonyul a szexhez, így míg a legtöbb nő képtelen a szexre legalább némi érzelmi kötődés nélkül, a férfiaknak ez egyáltalán nem okoz problémát. Ám mivel nem csupán egy kielégítő aktusról beszélünk, hanem igazán jó szexről, más dolgokat is érdemes figyelembe venni.

A férfi alapvetően két „üzemmódban” szexel. Az egyik a klasszikus hím, aki zsákmányt ejt, és azt magáévá teszi, és ebben sokat nem törődik a partnerrel, pusztán a saját kielégülésével. A másik, amikor a szex nem csupán egy fizikai tevékenység, hanem érzelmi kötődést is találunk mögötte. Ez nagyban bonyolítja a kérdést, hiszen egy kapcsolat elején nem ismerjük még annyira a másikat, a vágyait, szokásait, igényeit. És ha „tétje van” a dolognak, ha szeretné a férfi, hogy valóban jó legyen mindkettejük számára az együttlét, már máshogy működik. A szex ráadásul ilyenkor egyfajta megmérettetés, hiszen mindketten tudják, hogy ezen sok múlik egy kapcsolatban. És bár idővel meg lehet tanulni egymást, az még mindig csak fizikailag lesz sokkal jobb, mint előtte.

Az igazán jó szex titka…

Az elköteleződés. Amint a szex már nem egyszerűen egy szenvedélyes fizikai együttlét, hanem két, valamilyen szinten összetartozó ember közös, intim élménye, más szabályok lesznek érvényben. Beleszólnak az egyenletbe az ember gondolatai, érzelmei, kétségei, félelmei, vágyai. Ahhoz pedig, hogy az együttlét igazán felhőtlen legyen, hogy ebben mind a két fél teljesen fel tudjon oldódni, szükség van egy olyan fokú bizalomra, ami nem egyszerűen szimpátián alapul.

Ezt a fajta biztonságot egy olyan kapcsolatban lehet megtalálni, ahol mindketten pontosan tudják és érzik, hogy mit jelent nekik a másik. Van abban valami hihetetlenül felszabadító, hogy az ember tudja, hogy minden reggel a másik mellett fog felébredni. Amikor már nem kell ennek a kétségeivel küzdeni, amikor mindketten fenntartások nélkül adják oda a lelküket és a szívüket is a másiknak, akkor szűnik meg az a feszültség a szexben, ami két különálló univerzumot eredményez.

A test gátlásait ugyanis nem nehéz levetni. Az igazi odaadás viszont – ahogy a szóban magában is benne van – sokkal kényesebb téma. És amíg nem adjuk oda a másiknak magunkat egészen (vagy amíg hagyunk magunkból máshol pár darabkát), addig a szex lehet nagyon jó egy megfelelő partnerrel. De a nagyon az még nem az igazán…

 

Forrás: anna.hu

Ez a világ legbizarrabb szexjátéka…

Oké, hogy az emojik átvették az uralmat a betűk felett, ha egy rövid üziről volt szó. Attól viszont a mi állunk is leesett, hogy egy vicces emotikon átküzdötte magát a világhálóból a hálószobába…

 

71c8e9549925d870d6dca3228d89419d

Valószínűleg a celebek online-szexjátékosa, Gwyneth Paltrow most majd’ szétrobban, hogy nem az ő ötlete volt az Emojibrátor, hiszen a színésznő legendásan híres exkluzív és méregdrága „hálószoba-kiegészítőiről”. Legismertebb szexkütyüje talán a több milliót érő arany vibrátor, ami valószínűleg borsos ára miatt nem olyan népszerű. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a padlizsán formájú vibrátor pillanatok alatt belopja majd magát a csajok szívébe (és éjjeli szekrény fiókjába), hiszen azon túl, hogy trendi, vicces és 10 különböző orgazmus-biztos program közül válogathatsz, még az ára sem olyan durva (32 dollárt kell érte kicsengetned).

vibrator-cosmopolitan-2

A szilikonból készült, vízálló pasipótló megálmodója, Jamie Jandler nem csinál belőle titkot, hogy nem vette magát túl komolyan, amikor megálmodta az újdonságot. Szerinte ugyanis csak akkor lehet igazán sikeres egy cucc, ha benne van a köztudatba és még vicces is! Jelentjük, sikerült!

vibrator-cosmopolitan-3

Forrás: Tóth Beáta   cosmopolitan.hu

3 izgató, de veszélyes szexhelyszín…

Bár az ágyban is jó hancúrozni, mégis, olykor vágyunk valami újra, legyen akár egy izgalmas pozitúra, vagy egy izgató szexhelyszín. Mégis, egyik-másik helyszíntől inkább óvakodjunk, hiszen több kárt okozhatnak, mint örömöt.

 

Bár elsőre talán ezek a helyszínek nem tűnnek hátborzongatónak, de az ördög a részletekben rejlik, így bizony kiderülhet, hogy egyik-másik hely valóban veszélyes lehet. Persze nem az ejtőernyőugrást és a vadvizi evezést fogjuk elemezni, mert ezekhez nem kell nagy fantázia, hogy az ember elképzelje, akár bele is halhat, vagy épp kitörhet keze-lába.

Medencés kaland

Milyen jól is mutat a filmekben, amikor a nő és a férfi összegabalyodva, egymás testéhez feszülve csókolózik a víz alatt, majd szerelmeskednek újra és újra…
Ki ne vágyna egy ilyen élményre a valóságban?
Persze, igazán romantikus és meghitt, ha eltekintünk néhány részlettől:
– ha van privát medencénk, akkor majdhogynem minden adott az intimitáshoz. Ha van… de még akkor is felléphet a következő probléma:
– a víz klóros – mert mégiscsak fertőtleníteni kell – és a klór nem csak a bőrnek árt, hanem a nyálkahártyának is. Csókolózáskor a víz alatt és a behatolásnál is.
– ha nincs saját medencénk, akkor már eleve elvetett az ötlet, mert a strandon nem ijesztgetjük a gyerekeket, az uszodában az úszókat, a gyógyvizekben az időseket. Ezen kívül még nem is beszélve a higiéniáról.

szex-800x450

Tengerparti parti

Mámoros andalgás a tengerparton kéz a kézben, naplemente, szerelmeskedés a homokban. Látványos elem a mozivásznon. Vajon a valóságban is így működik ez?
– nappal a tengerpartokon nyüzsögnek az emberek, tehát a szex kivitelezhetetlen és cseppet sem romantikus. Ahol nem sétálgatnak, annak oka van: valószínűleg koszos a víz és a part is, vagy magánterület.
– este több mint, valószínű, hogy összefuthatunk őrökkel vagy sétálgató emberekkel, de szúrós kis rákokkal biztosan.
– tételezzük fel, hogy üres a part és tiszta, de akkor is ott a legnagyobb veszélyforrás: a homok. Szinte lehetetlen úgy szeretkezni homokban, hogy ne legyen tele a szánk és orrunk a szemcsékkel, az intim zónákról nem is beszélve.

sexnyito-800x450

Légyott a kapualjban

Sötét utcácska, macskakő, halvány fények… szinte látjuk magunk előtt Párizst, ahogy a szerelmespár előbb gyengéden, majd vadul egymásnak esik.
A valóság:
– ha nem egy kihalt város kihalt utcájába tévedünk, bárkivel összefuthatunk.
– kosz és mocsok mindenütt.
– nem tudod, hogy mihez dőlsz, mibe ülsz – a partnereden kívül -, mi az, amitől másnap már beteg leszel.

Persze az is előfordulhat, hogy pont mindegyik helyszínnél szerencsés leszel és elkerülöd a zavaró és zaklató tényezőket, de kísérletezz inkább máshol.
Természetesen az abszolút befutó helyekhez is adunk tanácsokat.

 

Forrás: rcnews.hu

Légy istennő az ágyban!

A legtöbb nő nemcsak a mindennapokban, hanem az ágyban is a lehető legjobb akar lenni. Biztosan te is vágysz arra, hogy végre azt mondja a párod, hogy egy igazi “szexistennő” vagy. Nézzük mit kell ehhez tenned!

 legy_istenno_az_agyban_

 Bármilyen meglepő, de az első és egyben a legfontosabb teendőd az, hogy levetkőzd a gátlásaisat! Ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudd nyújtani az ágyban nem lehetsz görcsös, és félénk, épp ellenkezőleg: egy igazi, határozott nőnek kell tűnnöd! Ne légy passzív résztvevője a szexuális együttléteiteknek, hiszen ezzel a párodnak és persze magadnak is ártasz, mert egyikőtök sem fogja úgy élvezni a szexet, ahogy tudnátok, ha elengednéd magad.

 

Ha egy igazi szexistennő akarsz lenni, el kell fogadnod magad – a testedet – olyannak amilyen, elégedettnek kell lenned magaddal, a gátlásokat le kell vetkőznöd és el kell lazulnod. Hagyd, hogy dolgozzon a fantáziád, és ne ijedj meg, ha valami új ötleted támad, valami, amit kipróbálnál, de nem mersz szólni. Ha ezeket betartod, akkor sokkal felszabadultabb leszel, és sokkal izgatóbb látványt fogsz nyújtani a partnerednek, aminek köszönhetően minden egyes veled töltött együttlétet imádni fog!

Ahhoz, hogy folyamatosan fenntartsd a szexistennő szerepét, muszáj lesz gyakrabban átvenned az irányítást. Legyél te felül, és mutasd magad nagyon magabiztosnak, hiszen a pasik imádják – főleg szex közben – ha egy igazi magabiztos vadmacska veszi át az irányítást. 🙂 Ezzel te is jobban fogod élvezni az együttlétet, hiszen egy idő után már valóban magabiztosnak fogod érezni magad. Felejtsd el a tabukat, és meglátod, hogy te leszel a lehető legnagyobb szexistennő!

 siccpasik.hu – Dezső Kata

Ennyit kéne szexelned a te korodban…

Fogadjunk, a te fejedben is átfutott már a gondolat, hogy vajon a pasiddal a hancúradagotok átlagon felüli vagy esetleg aluli! Készülj, mert most megtudhatod a választ!

20160420intim-a-fiatalsag-vegrendelete-ezert2

 

Oké, természetesen elég sok mindentől függ, éppen milyen gyakran bújtok ágyba a szerelmeddel. De azért biztos kíváncsi vagy, melyik korosztályban mennyi az átlag, ugye? Ezt vizsgálta nemrég a szexuális és párkapcsolati kérdésekre szakosodott Kinsey Intézet. Kutatásukban több száz, különböző korú párt kérdeztek meg a témában, így állították össze a következő hancúrstatisztikát.

Nem meglepő, de legtöbbet (egészen pontosan évente átlagosan 112-szer, szóval durván minden 3. nap) a 20-as éveiben járóak lepedőakrobatikáznak. De a harmincasok is évi 89-szer (vagyis kb. 4 naponta) szexelnek, míg 40-en túl ez lecsökken 69 alkalomra. Persze a férfiak biztosan azon vannak, hogy feljebb tornázzák ezeket a számokat…

 

Forrás: cosmopolitan.hu

Erotikus horoszkóp

Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

134c3acf7974aa7b76c2713993938f1d78948108

Születésünk helye és ideje meghatározhatja vérmérsékletünket, sőt még erotikus kisugárzásunkat is. Szexhoroszkópunkból megtudhatod, hogy egy bizonyos csillagjegyben született férfitól mit várhatsz az ágyban, és mivel tüzelheted fel választottad vágyát.

Érzéki a Kos férfi

Meg kell szereznie a nőt – csak ez a gondolat jár a fejében, ha egyszer lelke lángra lobban. A nő ellenállása feltüzeli. Vetkőzzünk előtte izgatóan, kínáljuk köldökünkbe öntött pezsgővel, és a siker nem várat sokáig magára.

Kifinomultan csábít a Bika

Mindent a maga idejében – ez a jelmondata. Kifinomult érzékiséggel csábítja el vágyának tárgyát. Ha a nő is akarja őt, mindent megmutat, amire csak képes. Senkit sem olyan könnyű az ujjunk köré csavarni, mint őt.

3

Világosban szereti az Ikrek

Mindig készenlétben áll. Amit más egy hónap alatt teljesít, azt ő legszívesebben egy éjszaka alatt kipróbálná. Egyik percben színészkedik, a következőben nézőként szemléli az eseményeket. Megörül, ha világosban szerelmi játékba kezdünk, ötleteinket fülébe suttogva.

Kezes, mégis zabolátlan a Rák

Tüzes szerető, de amint valami felborzolja ingatag kedélyét, a legrosszabb lesz. Ujjaival és nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a labdával. Erotikus masszázstól kezessé és zabolátlanná válik.

Támad, és prédát ejt az Oroszlán

Állatias hajlamai ellenére gyengéd szerető. Látszólag át kell engednünk neki az irányítást. Elvárja a nőktől, hogy ne legyenek finnyásak a szexben. Könnyű kideríteni, mivel lehet a kedvére tenni, hiszen nem is titkolja.

tumblr_luv4h3qh0u1qcx6bfo1_500_large

Boldoggá teszi a Szűz a partnerét

Elvárásai magasak. Boldoggá akarja tenni partnerét. Kedvét szegheti azonban akár egy telefoncsörgés is a szerelmi játékok közben. Ügyeljünk, hogy ne álljon semmi a beteljesülés útjába.

A lassúság mestere a Mérleg

Ínyenc fogás számára a szex, nem gyorséttermi menü. Órákig kényezteti párját. Tűzbe jön, ha rávesszük, képzelje el, mi történik hamarosan. Addig incselkedjünk vele, míg tettlegességre nem vetemedik.

Konyhaasztalon kezdi a Skorpió

Szenvedélyes és erőtől duzzadó férfi, ezt már az első csóknál érezhetjük. Közvetlen és rámenős. Akár a konyhaasztalon is kész az akcióra. Hébe-hóba mondjunk neki nemet, akkor beleegyezik abba, amit szeretnénk.

1843_3848_impotency-problem-treatment-kamagra

Kiszámíthatatlan szerető a Nyilas

Változatosság jellemzi a szexualitását. Nem mindig kedves az ágyban, ezt viszont szenvedélye ellensúlyozza. Kiszámíthatatlan: egyszer gyors, másszor lassú, egyszer ártatlan angyalka, másszor kegyetlen démon. Mondjuk meg neki, mit hogyan szeretnénk.

Kedveli a Bak az erotikus játékokat

Ügyes és erőteljes a szexben. A kézimunka helyett inkább az erotikus játékszereket kedveli. Addig nem hagyja abba a szerelmeskedést, míg mindketten ki nem elégültek. Nem szereti, ha irányítják.

Feltérképezi a Vízöntő a női testet

Kísérletezésre hajlamos, szívesen kipróbálja a legújabb praktikákat. Csak abban bízhatunk, hogy a hálószobánk falai elég vastagok. Nem kedveli, ha valaki túlságosan csodálja. Minél megvetőbben viselkedünk vele, annál inkább tűzbe jön.

Találékony partner a Halak

Kifinomult. Távol áll tőle a tabu és az önzés. A háztartási eszközöket is szexjátékszerként használja. Ha még a tizedik randevú után sem akar ágyba vinni, az csak egyet jelenthet: nem kíván.

 

Forrás: astronet.hu

Szilveszterre húzzál piros bugyit…

Számos szilveszteri babonát ismerünk, van, amely a szerencsét hoz, de akad olyan is, amely segít megtalálni életünk párját…

f588847892d31abb4a50b51719b08d19

 

Szilveszteri babonák
Nem mindig kell hinni a babonákban, de bátran ki lehet próbálni őket. Szilveszter napján eszünk lencsét, hogy gazdagok legyünk, eszünk malacot, hogy kitúrja a szerencsénket. Nem eszünk szárnyast, mert elkaparja a szerencsénket, valamint halat sem, mert elúszik a szerencsénk és még számtalan lehetséges szokást kipróbálunk ki, annak reményében, hogy jobb évet hozzon a következő év.

Rengeteg babona halmozódott fel szilveszter és az Új év napjára, amelyek lehetnek a generációktól ismert népi hagyományok, vagy más népek kultúrájából átvett szokások. A babonákat vagy szigorúan betartjuk, vagy nevetünk rajtuk egy nagyot és szabályok nélkül próbáljuk jól érezni magunkat az év utolsó napján. Nem egyforma az életünk ezért mindenki másra vágyik az újévben: gazdagságra, szerencsére, egészségre és még hosszú a sor, amit kívánni lehetne. Legfőképpen boldogságra vágyik mindenki, ezt is kívánjuk egymásnak a szilveszteri koccintáskor.

417155f935d408b27552ffe845da4b02

Piros bugyi szingliknek
Sokszor úgy érezzük ez a legnehezebb, és reménytelennek tűnik egy normális társat találni, mert vagy foglaltak, vagy selejtesek. Ha nyakig benne vagyunk a tipikus lesajnált női helyzetbe, mert nincs mellettünk senki, és rájöttünk, hogy a tartalmatlan kapcsolatokra csak az időnket pocsékoljuk, akkor valamit ki kell próbálni szilveszter napján.

Olaszországi szokás szerint kötelező szilveszter napján a piros fehérnemű viselete, mert viselője sikeres és szerencsés lesz az újévben. Valamint a piros alsóval biztosíthatjuk azt, hogy vérpezsdítő és mozgalmas lesz a szexuális életünk a következő évben. Tehát a szilveszteri buliba ne felejtsetek el piros bugyit felvenni! Nem lila, nem ciklámen, hanem kizárólag csak piros színű legyen az intim ruhadarab, amelynek segítségével akár párra is találhatunk a következő évben.

“Talán még úgy is járhatsz, ahogy a lány a történetben, akiről Sorskerék mesél.”

 

c36f6f3b46f9a8750592e7b17c646de3

femcafe.hu

Hamarosan jön a spray, amivel jó sokáig bírja a pasi a szexet…

Sok férfinak okoz gondot, hogy bizony nem tudja türtőztetni magát, ezzel azonban aláássa az együttlétet is. Ám erre is van már megoldás!

 

Kevés kínosabb dolog van a pasik számára az ágyban, mint az idő előtti élvezet, ám hamarosan erre is lesz megoldás – erről számol be a Ladbible. Felmérések szerint a korai magömlés kifejezetten komoly probléma, csak Európában 25 millió pasit érint – ám ennek most vége!

20160913erotika-es-fesztivalok-vallomasok-a1

A brit cég, a Plethora Solutions legújabb csodaszere, a Fortacin nevű spray hamarosan piacra kerül, és lehet, hogy sok pár életét könnyíti majd meg.A kétféle érzéstelenítőt, lidokaint és prilokaint tartalmazó spray-vel szex előtt öt perccel háromszor kell befújni a péniszt, ez pedig garantáltan elnyújtja az aktust.Mindössze arra kell figyelni, hogy 24 órán belül háromnál többször senki se használja a csodaszert.  

Forrás: Life.hu

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!