Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Tudj meg mindent a csókról!

A csók romantikus, bensőséges, szeretetteljes. A csók a szerelemtől elválaszthatatlan. A csók az, amit ösztönösen tudunk, nincs olyan szerelmespár, aki ne csókolózna…

csok

Csóktörténet

A franciák nagy követői, az oroszok gyorsan rákaptak a csókolózásra, hamar a házasságkötés részévé tették.
A csók ma, mint régen is, egymásnak mutatott tiszteletet, odafigyelést is jelent. Rómában pedig egymás száját vagy szemét csókolták meg üdvözlésként. A császárral való találkozáskor egy igazi nemes a száját csókolhatta meg, kevésbé fontos emberek a kezét, a legkevésbé fontosak a lábát.

Ha igazán belegondolsz, a csók elég bonyolult tevékenység. Elég furcsa is, ha belegondolunk, hogy közben baktériumkolóniáink is kicserélődnek közben, egyes betegségek is terjedhetnek így. Kutatások szerint a Földön élő emberek 90%-a csókolózik. A legtöbben egész életünkben emlékszünk első csókunkra, de sokan még a földet is megcsókolják, amikor hazatérnek valahonnan.
Antropológusok vitáznak arról, hogy tanuljuk vagy ösztönösen csináljuk, de mindegy is: csináljuk, hiszen jó!

867c42448ac55316cf5d6beb574860d3

Miért olyan jó?

Pszichológiai hatása attól függ, hogyan érzel az ember iránt, akit megcsókolsz. Ha olyan, akivel szeretnél csókolózni, akkor még közelebb hoz vele, és növeli a vonzalmat is. Ha nem vágytál a csókra, akkor épp fordítva hat a dolog.
A tested is reagál a csókra, a legtöbb ember szereti, ha megérintik, de a csók jóval több ennél: szinte az egész testet érinti a hatása.
Az, hogy milyen kultúrában nőttél fel, nagyban befolyásolja a csókhoz való hozzáállásunkat. A nyugati társadalmakban az emberek előre várják a csókot és élvezik is. Ezek a tényezők minden csókban szerepet játszanak, még abban is, amikor jóéjtpuszit adunk egy gyereknek.

 

A csók anatómiája

A legtöbb ember tudja, mit kell tennie, amikor megcsókol valakit, de viszonylag kevesen vannak, akik bele is gondolnak az anatómiai részletekbe. Az egész folyamat kulcsa alapvetően egy izom, az, amely a száj körül van. Az emberek kétharmada jobbra dönti a fejét, amikor csókolózik. Így az orrunk elfér egymás mellett. Természetesen az arc további izmai is részt vesznek a manőverben – hiszen a nyelved is mozog.

És ezek csak az izmok: az arcidegek is részt vesznek a csókban, ingereket szállítanak az agy, a bőr és az izmok között. Az agy ezek hatására hormonokat termel: oxitocint, melynek következtében erősödik bennünk az összetartozás és a vonzalom érzése. Dopamint, ami az érzelmek megélésében segít. Szerotonint, ami a hangulatunkat és érzelmeinket befolyásolja, adrenalint, ami megemeli a pulzuszámot. Ezek a hormonok az endorfinnal együtt okozzák azt a boldogságot és izgalmat, amit csókolózás közben érzünk. Mivel a pulzusszámod és a vérnyomásod is emelkedik ilyenkor, az egész tested oxigénellátása javul.
A tested azt is befolyásolja, kivel esik jól csókolózni. Kutatások szerint a nők olyan férfiakat részesítenek előnyben, akik immuntulajdonságai épp kiegészítik a nőét, és ezt az illatukról állapítják meg. Az illat pedig a csók során is nagy szerepet játszik.

tumblr_o54818LOlS1tw5trjo1_500

Csókrekordok

• 1990-ben egy fesztiválon Alfred Wolfram 8001 embert csókolt meg: mindössze 8 óra alatt.
• A csókolózás rekordját 130 órával és 2 perccel Bobbi Sherlock és Ray Blazina tartják – 1978 óta nem tudta még megdönteni senki.
• Az első csók, amit filmre rögzítettek 1896-ban csattant el, a film címe pedig: A csók.
• A filmtörténet leghosszabb csókja egy 1941-es filmből származik, és 3 perc, 5 másodpercig tartott. 

 

A nők 9 alaptípusa…

Nincs olyan nő, akit ne tudnának meghódítani. A férfi, akinek kisujjában az ismerkedés mindig megpróbálja pontosan azt adni a nőnek, amit kíván. Ez egy alapvető stratégia. Ezért fontos, hogy ismerjük a nők különböző típusait és kívánságaikat, hogy megfelelő oldalról közelítsük őket – sikerrel. A nőket több szempontból lehet típusokba sorolni és 100%-os tiszteletet érdemelnek, a típusok pusztán a megértésükben segítenek…

3d0da821919d18753b9ee54a649ab0a2

A Megszelídíthetetlen. Ő az, aki egészen másképp képzelte el az életét: a munkája idegesíti, kapcsolatairól jobb nem is beszélni. Ő az, akit meg kell szabadítani a mindennapok börtönéből. Beszélgetéskor az álmait és a képzeletét érdemes megszólítani: élje át, hogy megélheti az álmait. A szabadságot, kalandot, zabolátlanságot kell elhozni a számára.

Az Elkényeztetett Csitri. Mindig csak ajnározták. Mindene megvolt, amit csak megkívánt. Mindig unatkozik. Egy felszínes világban él. Ő az, akit be kell vezetni a mélységekbe, mert érzi, hogy vannak mélységek.

A Nebáncsvirág. Hűvös, távolságtartó, félénk, szerény, prűd, sőt talán még érzelemmentes is. Elbújik és érzéseit is fal mögé rejti. Bizonytalanságát gyakran arroganciával cseréli fel. Ő az, akihez át kell törni a falat, de ehhez nagy türelemre és óvatosságra van szükség. Hosszú időbe telik, amíg meggyullad, de utána kiolthatatlanul ég.

Az Ártatlan. Még alig tapasztalt valamit az életében. Minden új megismerése előtt áll. Nagyon óvatos, ugyanakkor iszonyatosan kíváncsi is. Tapasztalatlan a szexualitás terén is, de már fantáziál. Ő az, akinél erre lehet építeni a képzelet játékában. A vágyát így lehet felszítani.

Az Áldozat. Rossz tapasztalatai vannak pasikkal kapcsolatban, ezért különösen bizalmatlan velük szemben. Ezért neki szüksége van arra, hogy bizalmába fogadjon másokat. Ő az, akit a személyes nyíltsággal, őszinteséggel lehet meghódítani. Ha érzi, hogy megbízhat benned és te is bizalmasan beszélsz vele, jó úton haladsz.

A Szépség. Ő az, aki felhívja magára a figyelmet. Minden férfitekintet őt követi. Azonban gyakran éppen ezek a Szépségek szenvednek az izolálódástól, mivel a férfiak nem bíznak bennük. De ők sem bírják, ha a férfiak csak a felszín miatt szeretik őket, habár ezek a nők többnyire maguk is felszínesek. Ők azok, akiket azzal lehet meghódítani, ha a csomagoláson belüli értékeket emeled ki előttük.

A Jóságos Nővérke. Ő az, akinek a barátainak mindig van valami problémájuk. Vonzódik a gyengékhez és elesettekhez. Vérbeli tanítónő, akit boldogtalanná tesz, ha nincs kit nevelni. Ő az, aki mindenkinek segítene, tehát nyugodtan tárd fel előtte midnen bajodat, örülni fog, hogy tehet érted.

A Vénlány. Ő az a típus, aki abból él, hogy mások energiáit kiszívja. Csajozás ide vagy oda, nem muszáj ám mindig mindenkit elcsábítani, aki csak az utunkba kerül!

Az Érzéki. Ő az, aki őrülten jól táncol, és jól tud bánni a férfiakkal, mert megvan hozzá a kellő önbizalma. Ő lenne minden férfi álma. Viszont ő az, akinek magasak az elvárásai: olyasvalakit keres, akivel együtt élvezheti az életet. Mindent, amit a nagykönyv előír.

Mitől lesz igazán jó a szex?

 A felhőtlen és mámorító szex nem a partner képességein, nem a pozíciókon, de még csak nem is a hormonháztartásunkon múlik. Hiszen a szex valójában nem az ágyban kezdődik…

 

x1sktkpturbxy9kyta0yzdmzguyyjlkzmewnzjhzwizogrlowm4ogfiys5qcgeslqmazkznezdncegtbc0dfm0bva

 

Mi kell a jó szexhez? Két ember, akik meglehetős fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt, továbbá a lehetőség, alkalom az aktusra, különösebb zavaró körülmények nélkül. Alapvetően ennyiben le lehetne egyszerűsíteni a témát, mégsem pusztán erről van szó. A fizikai vonzalomból természetesen születhet élvezetes együttlét. Ez viszont még nagyon messze van az igazán jó szextől.

A biztonságos szex

Ami ezúttal nem a nemkívánatos terhesség vagy a betegségek elleni védekezést jelenti, hanem valami egész mást: érzelmi és lelki biztonságot. A szex tudniillik lehet egyfajta izgi gimnasztika, vagy lehet egy szeretettel és csodálattal teli, extatikus érintkezés férfi és nő között, ahol mindketten belefeledkezhetnek egymás és a maguk gyönyörébe.

Mindenki eldöntheti, melyik verzió a szimpatikusabb számára, ám aki az utóbbira vágyik, azt nem fogja egy egyéjszakás kalandban megtapasztalni. Ehhez az élményhez két ember olyan fokú közelsége szükséges, amiben teljesen elengedhetik magukat, megnyílhatnak, és szabadon tehetnek bármit, mert tudják, hogy a szívük és a lelkük biztonságban van a másiknál.

Kell-e a férfinak a kötődés?

Igen és nem. Tudjuk, hogy férfi és nő nem egyformán viszonyul a szexhez, így míg a legtöbb nő képtelen a szexre legalább némi érzelmi kötődés nélkül, a férfiaknak ez egyáltalán nem okoz problémát. Ám mivel nem csupán egy kielégítő aktusról beszélünk, hanem igazán jó szexről, más dolgokat is érdemes figyelembe venni.

A férfi alapvetően két „üzemmódban” szexel. Az egyik a klasszikus hím, aki zsákmányt ejt, és azt magáévá teszi, és ebben sokat nem törődik a partnerrel, pusztán a saját kielégülésével. A másik, amikor a szex nem csupán egy fizikai tevékenység, hanem érzelmi kötődést is találunk mögötte. Ez nagyban bonyolítja a kérdést, hiszen egy kapcsolat elején nem ismerjük még annyira a másikat, a vágyait, szokásait, igényeit. És ha „tétje van” a dolognak, ha szeretné a férfi, hogy valóban jó legyen mindkettejük számára az együttlét, már máshogy működik. A szex ráadásul ilyenkor egyfajta megmérettetés, hiszen mindketten tudják, hogy ezen sok múlik egy kapcsolatban. És bár idővel meg lehet tanulni egymást, az még mindig csak fizikailag lesz sokkal jobb, mint előtte.

Az igazán jó szex titka…

Az elköteleződés. Amint a szex már nem egyszerűen egy szenvedélyes fizikai együttlét, hanem két, valamilyen szinten összetartozó ember közös, intim élménye, más szabályok lesznek érvényben. Beleszólnak az egyenletbe az ember gondolatai, érzelmei, kétségei, félelmei, vágyai. Ahhoz pedig, hogy az együttlét igazán felhőtlen legyen, hogy ebben mind a két fél teljesen fel tudjon oldódni, szükség van egy olyan fokú bizalomra, ami nem egyszerűen szimpátián alapul.

Ezt a fajta biztonságot egy olyan kapcsolatban lehet megtalálni, ahol mindketten pontosan tudják és érzik, hogy mit jelent nekik a másik. Van abban valami hihetetlenül felszabadító, hogy az ember tudja, hogy minden reggel a másik mellett fog felébredni. Amikor már nem kell ennek a kétségeivel küzdeni, amikor mindketten fenntartások nélkül adják oda a lelküket és a szívüket is a másiknak, akkor szűnik meg az a feszültség a szexben, ami két különálló univerzumot eredményez.

A test gátlásait ugyanis nem nehéz levetni. Az igazi odaadás viszont – ahogy a szóban magában is benne van – sokkal kényesebb téma. És amíg nem adjuk oda a másiknak magunkat egészen (vagy amíg hagyunk magunkból máshol pár darabkát), addig a szex lehet nagyon jó egy megfelelő partnerrel. De a nagyon az még nem az igazán…

 

Forrás: anna.hu

Ez a világ legbizarrabb szexjátéka…

Oké, hogy az emojik átvették az uralmat a betűk felett, ha egy rövid üziről volt szó. Attól viszont a mi állunk is leesett, hogy egy vicces emotikon átküzdötte magát a világhálóból a hálószobába…

 

71c8e9549925d870d6dca3228d89419d

Valószínűleg a celebek online-szexjátékosa, Gwyneth Paltrow most majd’ szétrobban, hogy nem az ő ötlete volt az Emojibrátor, hiszen a színésznő legendásan híres exkluzív és méregdrága „hálószoba-kiegészítőiről”. Legismertebb szexkütyüje talán a több milliót érő arany vibrátor, ami valószínűleg borsos ára miatt nem olyan népszerű. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a padlizsán formájú vibrátor pillanatok alatt belopja majd magát a csajok szívébe (és éjjeli szekrény fiókjába), hiszen azon túl, hogy trendi, vicces és 10 különböző orgazmus-biztos program közül válogathatsz, még az ára sem olyan durva (32 dollárt kell érte kicsengetned).

vibrator-cosmopolitan-2

A szilikonból készült, vízálló pasipótló megálmodója, Jamie Jandler nem csinál belőle titkot, hogy nem vette magát túl komolyan, amikor megálmodta az újdonságot. Szerinte ugyanis csak akkor lehet igazán sikeres egy cucc, ha benne van a köztudatba és még vicces is! Jelentjük, sikerült!

vibrator-cosmopolitan-3

Forrás: Tóth Beáta   cosmopolitan.hu

3 izgató, de veszélyes szexhelyszín…

Bár az ágyban is jó hancúrozni, mégis, olykor vágyunk valami újra, legyen akár egy izgalmas pozitúra, vagy egy izgató szexhelyszín. Mégis, egyik-másik helyszíntől inkább óvakodjunk, hiszen több kárt okozhatnak, mint örömöt.

 

Bár elsőre talán ezek a helyszínek nem tűnnek hátborzongatónak, de az ördög a részletekben rejlik, így bizony kiderülhet, hogy egyik-másik hely valóban veszélyes lehet. Persze nem az ejtőernyőugrást és a vadvizi evezést fogjuk elemezni, mert ezekhez nem kell nagy fantázia, hogy az ember elképzelje, akár bele is halhat, vagy épp kitörhet keze-lába.

Medencés kaland

Milyen jól is mutat a filmekben, amikor a nő és a férfi összegabalyodva, egymás testéhez feszülve csókolózik a víz alatt, majd szerelmeskednek újra és újra…
Ki ne vágyna egy ilyen élményre a valóságban?
Persze, igazán romantikus és meghitt, ha eltekintünk néhány részlettől:
– ha van privát medencénk, akkor majdhogynem minden adott az intimitáshoz. Ha van… de még akkor is felléphet a következő probléma:
– a víz klóros – mert mégiscsak fertőtleníteni kell – és a klór nem csak a bőrnek árt, hanem a nyálkahártyának is. Csókolózáskor a víz alatt és a behatolásnál is.
– ha nincs saját medencénk, akkor már eleve elvetett az ötlet, mert a strandon nem ijesztgetjük a gyerekeket, az uszodában az úszókat, a gyógyvizekben az időseket. Ezen kívül még nem is beszélve a higiéniáról.

szex-800x450

Tengerparti parti

Mámoros andalgás a tengerparton kéz a kézben, naplemente, szerelmeskedés a homokban. Látványos elem a mozivásznon. Vajon a valóságban is így működik ez?
– nappal a tengerpartokon nyüzsögnek az emberek, tehát a szex kivitelezhetetlen és cseppet sem romantikus. Ahol nem sétálgatnak, annak oka van: valószínűleg koszos a víz és a part is, vagy magánterület.
– este több mint, valószínű, hogy összefuthatunk őrökkel vagy sétálgató emberekkel, de szúrós kis rákokkal biztosan.
– tételezzük fel, hogy üres a part és tiszta, de akkor is ott a legnagyobb veszélyforrás: a homok. Szinte lehetetlen úgy szeretkezni homokban, hogy ne legyen tele a szánk és orrunk a szemcsékkel, az intim zónákról nem is beszélve.

sexnyito-800x450

Légyott a kapualjban

Sötét utcácska, macskakő, halvány fények… szinte látjuk magunk előtt Párizst, ahogy a szerelmespár előbb gyengéden, majd vadul egymásnak esik.
A valóság:
– ha nem egy kihalt város kihalt utcájába tévedünk, bárkivel összefuthatunk.
– kosz és mocsok mindenütt.
– nem tudod, hogy mihez dőlsz, mibe ülsz – a partnereden kívül -, mi az, amitől másnap már beteg leszel.

Persze az is előfordulhat, hogy pont mindegyik helyszínnél szerencsés leszel és elkerülöd a zavaró és zaklató tényezőket, de kísérletezz inkább máshol.
Természetesen az abszolút befutó helyekhez is adunk tanácsokat.

 

Forrás: rcnews.hu

Ennyit kéne szexelned a te korodban…

Fogadjunk, a te fejedben is átfutott már a gondolat, hogy vajon a pasiddal a hancúradagotok átlagon felüli vagy esetleg aluli! Készülj, mert most megtudhatod a választ!

20160420intim-a-fiatalsag-vegrendelete-ezert2

 

Oké, természetesen elég sok mindentől függ, éppen milyen gyakran bújtok ágyba a szerelmeddel. De azért biztos kíváncsi vagy, melyik korosztályban mennyi az átlag, ugye? Ezt vizsgálta nemrég a szexuális és párkapcsolati kérdésekre szakosodott Kinsey Intézet. Kutatásukban több száz, különböző korú párt kérdeztek meg a témában, így állították össze a következő hancúrstatisztikát.

Nem meglepő, de legtöbbet (egészen pontosan évente átlagosan 112-szer, szóval durván minden 3. nap) a 20-as éveiben járóak lepedőakrobatikáznak. De a harmincasok is évi 89-szer (vagyis kb. 4 naponta) szexelnek, míg 40-en túl ez lecsökken 69 alkalomra. Persze a férfiak biztosan azon vannak, hogy feljebb tornázzák ezeket a számokat…

 

Forrás: cosmopolitan.hu

Erotikus horoszkóp

Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

134c3acf7974aa7b76c2713993938f1d78948108

Születésünk helye és ideje meghatározhatja vérmérsékletünket, sőt még erotikus kisugárzásunkat is. Szexhoroszkópunkból megtudhatod, hogy egy bizonyos csillagjegyben született férfitól mit várhatsz az ágyban, és mivel tüzelheted fel választottad vágyát.

Érzéki a Kos férfi

Meg kell szereznie a nőt – csak ez a gondolat jár a fejében, ha egyszer lelke lángra lobban. A nő ellenállása feltüzeli. Vetkőzzünk előtte izgatóan, kínáljuk köldökünkbe öntött pezsgővel, és a siker nem várat sokáig magára.

Kifinomultan csábít a Bika

Mindent a maga idejében – ez a jelmondata. Kifinomult érzékiséggel csábítja el vágyának tárgyát. Ha a nő is akarja őt, mindent megmutat, amire csak képes. Senkit sem olyan könnyű az ujjunk köré csavarni, mint őt.

3

Világosban szereti az Ikrek

Mindig készenlétben áll. Amit más egy hónap alatt teljesít, azt ő legszívesebben egy éjszaka alatt kipróbálná. Egyik percben színészkedik, a következőben nézőként szemléli az eseményeket. Megörül, ha világosban szerelmi játékba kezdünk, ötleteinket fülébe suttogva.

Kezes, mégis zabolátlan a Rák

Tüzes szerető, de amint valami felborzolja ingatag kedélyét, a legrosszabb lesz. Ujjaival és nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a labdával. Erotikus masszázstól kezessé és zabolátlanná válik.

Támad, és prédát ejt az Oroszlán

Állatias hajlamai ellenére gyengéd szerető. Látszólag át kell engednünk neki az irányítást. Elvárja a nőktől, hogy ne legyenek finnyásak a szexben. Könnyű kideríteni, mivel lehet a kedvére tenni, hiszen nem is titkolja.

tumblr_luv4h3qh0u1qcx6bfo1_500_large

Boldoggá teszi a Szűz a partnerét

Elvárásai magasak. Boldoggá akarja tenni partnerét. Kedvét szegheti azonban akár egy telefoncsörgés is a szerelmi játékok közben. Ügyeljünk, hogy ne álljon semmi a beteljesülés útjába.

A lassúság mestere a Mérleg

Ínyenc fogás számára a szex, nem gyorséttermi menü. Órákig kényezteti párját. Tűzbe jön, ha rávesszük, képzelje el, mi történik hamarosan. Addig incselkedjünk vele, míg tettlegességre nem vetemedik.

Konyhaasztalon kezdi a Skorpió

Szenvedélyes és erőtől duzzadó férfi, ezt már az első csóknál érezhetjük. Közvetlen és rámenős. Akár a konyhaasztalon is kész az akcióra. Hébe-hóba mondjunk neki nemet, akkor beleegyezik abba, amit szeretnénk.

1843_3848_impotency-problem-treatment-kamagra

Kiszámíthatatlan szerető a Nyilas

Változatosság jellemzi a szexualitását. Nem mindig kedves az ágyban, ezt viszont szenvedélye ellensúlyozza. Kiszámíthatatlan: egyszer gyors, másszor lassú, egyszer ártatlan angyalka, másszor kegyetlen démon. Mondjuk meg neki, mit hogyan szeretnénk.

Kedveli a Bak az erotikus játékokat

Ügyes és erőteljes a szexben. A kézimunka helyett inkább az erotikus játékszereket kedveli. Addig nem hagyja abba a szerelmeskedést, míg mindketten ki nem elégültek. Nem szereti, ha irányítják.

Feltérképezi a Vízöntő a női testet

Kísérletezésre hajlamos, szívesen kipróbálja a legújabb praktikákat. Csak abban bízhatunk, hogy a hálószobánk falai elég vastagok. Nem kedveli, ha valaki túlságosan csodálja. Minél megvetőbben viselkedünk vele, annál inkább tűzbe jön.

Találékony partner a Halak

Kifinomult. Távol áll tőle a tabu és az önzés. A háztartási eszközöket is szexjátékszerként használja. Ha még a tizedik randevú után sem akar ágyba vinni, az csak egyet jelenthet: nem kíván.

 

Forrás: astronet.hu

Hamarosan jön a spray, amivel jó sokáig bírja a pasi a szexet…

Sok férfinak okoz gondot, hogy bizony nem tudja türtőztetni magát, ezzel azonban aláássa az együttlétet is. Ám erre is van már megoldás!

 

Kevés kínosabb dolog van a pasik számára az ágyban, mint az idő előtti élvezet, ám hamarosan erre is lesz megoldás – erről számol be a Ladbible. Felmérések szerint a korai magömlés kifejezetten komoly probléma, csak Európában 25 millió pasit érint – ám ennek most vége!

20160913erotika-es-fesztivalok-vallomasok-a1

A brit cég, a Plethora Solutions legújabb csodaszere, a Fortacin nevű spray hamarosan piacra kerül, és lehet, hogy sok pár életét könnyíti majd meg.A kétféle érzéstelenítőt, lidokaint és prilokaint tartalmazó spray-vel szex előtt öt perccel háromszor kell befújni a péniszt, ez pedig garantáltan elnyújtja az aktust.Mindössze arra kell figyelni, hogy 24 órán belül háromnál többször senki se használja a csodaszert.  

Forrás: Life.hu

33 érdekesség a szexről, amit eddig nem tudtunk…

A szexet csinálni kell, nem beszélni róla. Azért olvasd el ezt a néhány érdekességet, amit tutira nem tudtál ezelőtt…

71430-w

01. A szex fájdalomcsillapító hatással van. Különösen jó fejfájás ellen.

02. Álló helyzetben az átlagos péniszméret 13 és 18 centiméter között van.

03. A sperma tökéletes arckrém lenne, mert nagyon jó ráncok és pattanások ellen is.

 04. 250 millió spermium van egy teáskanálnyi spermában.

05. Az 1450-es években a ma erotikus játékeszközként használt fanszőrzet parókát egészségügyi okok miatt használták.

06. A férfi ejakuláció átlagsebessége 45 km/h.

07. Egy teáskanál sperma 5 és 25 kalória között van.

08. A vibrátort a 19. században a ‘hisztéria’ nevű “betegség” ellen találták fel.

09. A férfiak orgazmusa átlagosan 22 másodpercig tart.

10. Anőké pedig 18 másodpercig.

71431-w

11. Az antidiuretikus hormon miatt olyan nehéz először pisilni szex után, mert az megpróbálja megakadályozni azt.

12. A zellerben található feromonok nem csak a férfiak vágyát ébresztik fel, de a nők számára is még vonzóbbá teszik azokat a férfiakat, akik gyakran fogyasztják ezt a zöldséget.

13. A férfiaknak átlagosan 11-szer van erekciójuk.

14. A szextől bizonyítottan jobban alszunk, csökkenti a vérnyomást és a stressz ellen is jó.

15. A nyugalmi helyzetben lévő átlagos péniszhossz 10 centiméter.

16. Időszámításunk előtt 1850-ben az ókori egyiptomiak krokodilürüléket használtak fogamzásgátló gyanánt.

17. Orgazmus közben a pulzusunk átlagosan 140 és 180 között van.

18. Egy felmérés szerint a férfiak 44%-a, a nőknek pedig csupán 38%-a próbálta már ki az anális szexet legalább egyszer.

19. Szex közben a herék 50%-kal megnőnek.

20. Az átlagos hüvelyhossz 7-10 centiméter, de izgalmi állapotban a duplájára is megnőhet.

71429-w

21. Az alkohol, az ananászlé és más egzotikus gyümölcsök leve megváltoztathatja a sperma ízét.

22. Férfiaknak orrdugulás ellen jó megoldás az ejakuláció.

23. A csiklóban több mint 8000 idegvégződés található.

24. Vannak olyanok, akik szexuálisan vonzódnak tárgyakhoz. Egy nő például különösen vonzódik valamiért az Eiffel-toronyhoz.

25. A G-pontot angolul régen ‘Whipple Tickle’-nek nevezték, ami valami olyasmit jelent:”Csiklandozásra megnagyobbodó”. Beszédes név. 🙂

26. Becslések szerint egy férfi élete során 14 liter spermát termel.

27. Létezik egy formicophilia nevű fétis, amit azokra az emberekre mondunk, akik azt élvezik, ha rovarok mászkálnak a nemi szervükön.

28. Egyes tudósok szerint a maszturbálás jó depresszió ellen, a közben termelt endorfinok miatt.

29. A férfiak 51%-a, a nőknek pedig 43%-a kipróbálta már az orál-anál szexet.

30. A vaginában ugyanaz a folyós, krémes állagú anyag található meg, ami a cápák májában is. Ez pedig a szkvalén.

31. Kutatások bizonyítják, hogy a 40 év alatti férfiaknál a merevedési problémában nagyban közrejátszik a pornográfia.

32. A vagina kieshet a helyéről. Ilyenkor mondjuk azt, hogy megsüllyed a nemiszerv.

33. Az orgazmus meghosszabbítja az életünket.

 

Forrás: www.joy.hu

 

Sokkal jobbak az ágyban azok, akik többet olvasnak…

 

Szakmai lapokat, hobbimagazinokat és krimit olvasnak a legmagabiztosabb párkeresők.  Akik kevésbé bíznak magukban, jobban kedvelik a képregényeket és a pletykalapokat…

 

Az online társkeresők kétharmada szexinek érzi magát. Körükben a legnépszerűbb olvasmányok a hírek, a szakmai lapok, valamint a klasszikus regények…

 

3835-1478836801-oktober_tel

 

A legszexibbnek a női magazinokat, a divatlapokat és a pletykalapokat olvasók vallják magukat, a képregényeket és a sci-fiket olvasók közül azonban csak minden második ember gondolja úgy, hogy vonzó. Az olvasás gyakorisága viszont egyáltalán nem befolyásolja, hogy az illető jónak érzi-e magát az ágyban vagy sem. A felmérésből az is kiderült, hogy akik szeretnek olvasni, saját bevallásuk szerint nem szoktak hazudni. A felmérés szerint legtöbbször azok nem mondanak igazat, akik legszívesebben divatlapokat, életrajzokat vagy kortárs irodalmat olvasnak.
Legjobban mindenki otthon, a kanapén szeret olvasni. Emellett a nők többsége lefekvés előtt (52%), valamint utazás (50%) és várakozás (40%) közben is szívesen vesz a kezébe egy-egy könyvet vagy magazint.

Az olvasást a kádban, forró fürdő közben csupán minden tizedik ember preferálja. Meglepő, de a kávézót, mint helyszínt a férfiak szeretik jobban, a szabadtéri olvasást viszont a nők.
További adalék, hogy a gyakran, legalább hetente olvasó válaszadók csupán alig több mint fele sportol rendszeresen, ugyanakkor ők nyitottabbak az új ízek, ételek kipróbálására.

Forrás:nana.hu

Popsiszemle: 11 női fenékfajta

„Hű, micsoda feneke van” – gyakran hallható az előbbi mondat (és különböző változatai), amikor egy jó popsival megáldott hölgyet néz meg a férfiember. No, de lássuk csak, formájuk, kinézetük alapján ki hogyan vélekedik a női tomporokról, melyik a nyerő, a kerek, a feszes, a ruganyos, és melyik áll (vagy ül) a sor végén? Popsi projekt indul.

 

1606_bigger

Átlagos

Se nem kicsi, se nem nagy, se nem feszes, se nem löttyedt, se nem kemény, se nem puha stb., azaz átlagos. Férfitársaim nem túl határozottan, de bólogattak, amikor soroltam a „normálfar” sajátosságait. Elfogadható, jó, alakítható – hangoztak a válaszok. Ebben többnyire mindenki egyetért. Jöhet a következő!

Nagy

Ez esetben már megoszlottak a vélemények. Van, akinek bejön a nagy fenék. Hozzátéve ezt, hogy a közepesen nagy még lehet vonzó. Beolajozva akár szexinek is mondható – hangzott a megjegyzés. Ugyebár ízlések és pofonok, a másik tábor a becses fertályokból a kisebbet részesíti előnyben. Van mit fogni a nagyon, és különben is, ha tetszik a csaj, lényegtelen ez a kis „apróság” – jó érv, végül is ez a legfontosabb, ha bejön a nő, akkor ez már elhanyagolható. Százalékban: negyven a közepesen nagy mellett van, a többi nem mondott kategorikusan nemet, de inkább a kisebb méretek felé húzna.

Kicsi

A nagyon kicsi nem jó, hiányérzetet ad – így szól az egyik vélemény. Kontra is van: Az ilyen ülep izgató. Harminc százaléknak tetszett a baráti társaságból a kicsi tompor, a többi ugyan nem elutasító ez ügyben, de ha választani lehetne, inkább voksolnának a teltebb formák mellett.

Kerek

Női popsi témában az ideális szinonimája. Éppen ezért többnek ez egyfajta elérhetetlen „eszmény”. Néhányan akerek popót a beképzelt nővel társítják. Számomra felfoghatatlan, miért. Talán azért, mert a gömbölyűséget hosszú munkával érte el a nő, és megválogatja, kivel szeretne lenni, esetleg egy hozzáhasonlóan jó, szép külsőre törekvő férfival? Megfigyelhető, azok a férfiak, akik edzőteremben sportolnak, inkább a kerek popsijú nőkre buknak és azok viszont, a sportos testalkatú fickókra. (Természetesen van kivétel.)Nyolcvan százalék a kerek mellett van.

szexi fenék

Lapos

Hasonló az eset, mint a kicsi popsinál. Közel harminc százalék mondja rá, hogy nincs baj ez ilyen típusú tomporokkal, a többi közül van egynéhánynak olyan barátnője, amelyik lapos fenekű. Ez van. Bizonyos pózoknál ez észre sem vehető. És különben is. 

Kidomborodó

Ebből a fajtából a túlságosan kidomborodóra kell gondolni ez esetben. A nagyobb és a kerek popsi egyvelege. Talán ezért nem volt egy zokszó sem, sőt, érintés és látvány szempontjából is megfelelő. Van, akinek túlzás, de nem sokan utasítanának el egy ilyen formájú popsival rendelkező hölgyet. Közel nyolcvan százalék úgy gondolja, bőven belefér az elfogadhatóba.

Széles

A széles fenék is lehet vonzó, nem szabad kizárni az esélyét – nos, ez jól hangzik, de a számok mást mutatnak. Nyolcvan százalék nemmel reagált a formára, ám ez nem azt jelenti, hogy ha az összhatás jó, kizáró ok lenne a széles popó. Nem az, de nem is előny az elmondottak alapján.

Alma- vagy körteformájú

Az alma kevésbé volt szimpatikus, a körte viszont annál inkább. Míg az előbbinél negyven százalék gondolta jónak, addig utóbbinál több mint hetven vélekedett pozitívan. A körte formásabb – így hangzott az egyik érv.

Ápolt

A szőrtelenített fenék kellemes látványt nyújt. Simasága jó érzést kelt. Döntő többség az ápoltság mellett döntött. Anarancsbőrrel nincs akkora baj, mint amekkorát a nők gerjesztenek maguk körül, legalábbis a válaszok alapján jelenthető ez így ki.

 

Forrás: men.hu

És azt a filmet vágod, amiben egy gomba leszop egy retket?

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!