Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Ezek a férfiak erogén zónái a csillagjegyük alapján

Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérintik férfiasságát. Az férfiak egyéb erogén zónáiról a legtöbb nő vajmi keveset tud. Térképezd fel kedvesed gyönyörzónáit a horoszkóp segítségével!

Ezek a férfiak erogén zónái a csillagjegyük alapján. Nem mindenki ugynazt szereti!

 
Az intim testrészei erotikára programozottak: kapcsolatban állnak az agy nemi vágy központjával. E különösen érzékeny régiókon túl még jó néhány szexantenna van a férfi testén: az arc, a nyak, a tarkó, a hónalj, a felső kar, a mellbimbó, a has és a hát, a vállak, a lágyéktáj, a felső comb, a könyökhajlat.

Minden férfinak megvan a legérzékenyebb, legszexisebb pontja

– hogy kinek hol, csillagjegyétől is függ.

Kos III. 21IV. 20: szenvedélyes

Lobbanékony, rámenős, az izgalmakat keresi. Élvezi a kihívásokat, számára a hódítás a legizgalmasabb egy kapcsolatban. Amikor már célba ért, szenvedélye jelentősen csendesül. Vizuális típus. Aki tartós kapcsolatban akar élni egy Kos férfival, annak örökké meg kell újulnia.

Erogén zónája:

a fej. A haj, az arc gyengéd simogatásával, a  szemöldök alatti vékony bőr csókolgatásával kellően felpörgetheti. A Kos férfi számára a szex csók nélkül elképzelhetetlen: az ajak a szenvedélyenergia valódi mágnese.

Bika IV. 21V. 20: módszeres

Nem sieti el a dolgokat, szereti mindennek megadni a módját. Az érzéki örömöket sokra tartja, de egyéjszakás kalandokra nem csábul el. Akivel ágyba bújik, azt alaposan meg akarja ismerni.

A belső értékek jobban érdeklik mint a látvány

. Nagyon fel tudja izgatni a kedvese hangja, illata, érintése.

Erogén zónája:

a tarkótájék, a nyak. Legérzékenyebb pontja a fülkagyló és a fülcimpa. A fül tele van idegvégződéssel, melyek az érintést az agy vágyközpontjába továbbítják. Imádja, ha simogatják, masszírozzák.

Ikrek V. 21-VI. 20: kísérletező

Imád beszélni, szeretkezés közben sem tesz lakatot a szájára.

Kíváncsi izgatja minden ami új. Csak olyan nő mellett tud lehorgonyozni, aki nemcsak célt ad életének, hanem állandóan ébren tudja tartani szellemi-szexuális érdeklődését. Akinél nincsenek tabuk, és bármit hajlandó kipróbálni a közös gyönyör kedvéért.

Erogén zónája:

A kéz, a váll, az ujjak. Sőt, a csuklóhajlat is. Ha ide lehelsz apró csókokat, a fáradt Ikrek pulzusa megélénkül.

A csukló gyengéd simogatása

különösen jó módszer ahhoz, hogy étvágyat csináljon partnerének a második menetre.

Rák VI. 21VII. 21: szégyenlős

Szereti, ha kényeztetheti a párját, de hajlamos azt hinni, a másiknak is az a jó, ami neki. Eszébe sem jut, párjának kellemetlen lehet, amit ő élvez. A szexben ragaszkodik a hagyományokhoz: kezdetben csak este, gyér világításnál (vagy sötétben) ölelkezik.

Nála semmit nem szabad erőltetni. Szép lassan kell rávezetni az újabb és újabb változtatásra.

Erogén zónája:

A mellkas, a mellbimbó. E területet nemcsak simogatni, hanem

finoman harapdálni gyengéden karmolni

is szabad. A Rák férfi szereti a lovagló-pózt, mert akkor a nő ujjai a mellkasán kalandozhatnak.

Oroszlán VII. 22VIII. 22: macsó

Olyan társat választ, aki miatt irigyelhetik barátai, akire büszke lehet. A hálószobában úgy viselkedik, ahogyan a hódító férfit a filmekben látta.

Állandó csodálatot vár, számára a dicséret a legjobb ajzószer. A legapróbb kritika is lelohasztja, és ez szexuális teljesítményének rovására megy.

Erogén zónája:

A felkar belső oldala. Ugyanis a szexualitás meridiánján fekszik (itt folyik a szexuális energia). Izgatóan hat rá hajának vagy egyéb szőrzetének borzolása is. A szőr gyökerénél lévő hajszálerek azonnal továbbítják az izgalmat az agy vágyközpontjába.

Szűz VIII. 23IX. 23: szemérmes

A szerelmi praktikák terén eléggé járatlan. Ha partnere is tapasztalatlan, a szexualitás egy idő után másodlagos szerepet kap életében. Ám egy szerelemben jártas társcsodálatos szeretőt faraghat a tartózkodó Szűz úrból

is. Rendkívül tanulékony, fontosnak tartja, hogy maximálisan meghálálja “tanára” fáradozását.

Erogén zónája:

A has. A keleti népek szerint a hasban található a test erőközpontja és a vágyat vezérlő övezet. Az úgynevezett “napfonat” pont a köldök alatt egy ujjnyira található – enyhe nyomással, simogatással aktiválható.

Mérleg IX. 24-X. 23: kalandvágyó

Számára a szerelem művészet. Szívesen kalandozik idegen ágyakban akkor is, ha otthon ideális feleség várja, ugyanis érzéseinek másfajta kielégülésre is szüksége van. Ezzel együtt nem “rohamozó” típus, élvezi, ha őt akarják elcsábítani.

Erogén zónája:

A váll, a hát, a csípő. Ezeken a területeken olyan érzékeny, hogy a gyenge érintéstől is libabőrös lesz. A vénuszi szervek, azaz a pénisz, a herék érintésére akkor is reagál, ha már teljesen kimerült, esetleg beteg.

Skorpió X. 24XI. 22: maximalista

Tökéletes társra vágyik. Mivel ezt egyetlen személyben nehezen találja meg, általában “párhuzamos” életet él: egyszerre két nőhöz vonzódik őszinte szerelemmel. Az egyiket szemérmesen, gondoskodó, babusgató szerelemmel, a másikat vad szenvedéllyel, a már-már perverz játékokat is elfogadva.

Erotikus zónája:

A prosztata. Az ázsiai szerelmi tanítás szerint a gyengéd női simogatás sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért. A gát masszírozása a kitartást segíti.

A lágyék környékén az izgatás minden formájára érzékeny , mivel igen sok ott az idegvégződés.

Nyilas XI. 23XII. 21: kísérletező

Úgy tartja, a szerelem játék, tehát a szexben kalandot keres. Mindent ki akar próbálni. Semmi kivetnivalót nem talál a megszokottól eltérő kapcsolatokban. Számára a minőség épp olyan fontos, mint a mennyiség: büszke arra, hogy sok szeretője volt, s még inkább arra, hogy mindegyiket boldoggá tette az ágyban.

Erogén zónája:

A lapockák közti rész. Az egész testet energiával ellátó meridián a két lapocka között fekszik, telis-tele van idegvégződésekkel. Leginkább a Nyilas érzékeny érintésükre. Akárcsak a farkcsont fölötti terület gyengéd masszírozására.

Bak XII. 22I. 19: tartózkodó

Önző célok vezérlik a párválasztáskor: nem az érzelmek, hanem a gyakorlatiasság vezeti. Ritkán lobban lángra a szíve első látásra, szerelme inkább régi barátságból érlelődik.

Érzelmeiről nem szívesen beszél a szex számára tabu. Nem beszéli meg kalandjait barátaival, de még kedvesével sem szívesen beszél az ágyban történtektől.

Erogén zónája:

A comb belső oldala. E testtájon különösen finom a bőr, s nagyon érzékeny az érintésre. De térdhajlata is rendkívül érzékeny: Ha itt csiklandozzák, könnyen izgalomba jön.

Vízöntő I. 20-II. 20: visszafogott

A szerelem számára nem annyira testi, mint inkább szellemi kielégülést jelent. De ha egyszer belekóstolt a testi örömökbe, boldogan habzsolja. Ám csak olyan partner mellett érzi boldognak magát aki nemcsak az ágyban hanem szellemi téren is társ. Szeretkezés előtt és után (olykor helyette) is szeret beszélgetni.

Erogén zónája:

A bőre – a feje búbjától a sarkáig.

Bokájának cirógatására harapdálására legalább olyan érzékeny, mint más férfiak az érzéki csókra. Ezen a területen 72 ezer idegvégződés fut össze; senki nem érzékeli annyira, mint a Vízöntők!

Halak II. 21-III. 20: önzetlen

Érzékeny és megértő, romantikus és áldozatkész – ezért teljesen aláveti magát párja igényeinek. A szerelem számára szent dolog.

Kedvesét kényezteti, körülrajongja. Mégsem a nők álma, mert képtelen két lábbal megállni a földön. Bizonytalan és határozatlan, nehezen hajlandó elfogadni a világot olyannak, amilyen.

Erogén zónája:

Az ujjhajlatok, az ujjhegyek – még a nagy lábujján is!

Az ujjhegyekben végződnek ugyanis a test energiapályái. Érintéskor bioszikrák pattannak ki, mint amikor villamos vezetékek érintkeznek egymással.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Te is lehetsz szeszélyes szexistennő!

A női szeszélyességet a férfiak  csak egy helyen szeretik, de ott nagyon: az ágyban. Most megmutatjuk, hogyan lehetsz olyan szexistennő, aki őrületbe kergeti a párját!

 

Lepd meg kedvesedet, legyél vadító szexistennő, hogy aztán már magánfantáziálásaiban is a te tested megidézése ébresszen benne olthatatlan vágyat! Szánj egy teljes hetet arra, ami kapcsolatotok alapköve: a szexre! Olyan maradandó élményben lesz részetek, amelyet időről időre nemcsak felidézni, de megismételni is szeretnétek, kapcsolatotok pedig új tartalommal töltődik fel!

 

couple_by_filatoff-d3ilsn3

Előkészületek:
Az igazi szexbombát már a járása is elárulja. Gyakorolj egy keveset otthon a tükör előtt, lépkedj határozott, önbizalmat sugárzó tartással, vonagló léptekkel! Ha nem vagy biztos abban, hogy jól csinálod, nézz meg egy szexfilmet, és próbáld utánozni a főhősnő mozgását, kéztartását, arcjátékát! Jó móka lesz, és belebújhatsz egy olyan szerepbe, amelyben a világ legkívánatosabb nőjének érezheted magad – mindezt kockázat nélkül, hiszen csak te és kedvesed láthatjátok majd csodás átalakulásodat!

 

Hétfő: Pornósztárként várd haza!
Titokban készítsd elő az estét: vegyél fel egy szexis fehérneműt, szerezz be egy parókát! Hihetetlen, mennyire megváltoztatja az arcot egy-egy jól megválasztott paróka! Lehet rózsaszín vagy kék hajad, vad szőke hajzuhatagod – bármi, amitől másnak érzed magad! Vegyél fel tűsarkú cipőt, és izgató pózban helyezkedj el a bejárattal szemben, hogy ez legyen az első, amit a párod meglát! Garantáltan nem marad el a hatás… Miután kihancúroztátok magatokat az ágyban, közöld pároddal, hogy az egész hetet a szexre szántad, és minden nap valami meglepetéssel fogod várni!

Kedd: Ajándékozz orgazmust!
Kedvesed valószínűleg egész nap lázban ég, mert arra gondol, mire fog belépni az ajtón. Alakíts ki magadnak a tegnapitól eltérő, de szexis image-et, lehetsz akár anyaszült meztelenül egy bunda alatt vagy mindent megmutató fátyolszerű lepelben – mindegy, mit választasz, csak ordítson rólad, hogy szexre készülsz. Főzz vagy rendelj egy csodás vacsorát, turbózd fel afrodiziákumokkal, és utolsó fogásként tálalj fel egy ajándékdobozt, amely egy pornókazettát és valamilyen szexuális segédeszközt rejt. Ha párod már a vacsi közben rádugrana, ne hagyd! Provokáld, incselkedj vele, húzd a végtelenségig, és jelentsd ki, hogy bizony várnia kell a vacsora végéig…

Szerda: Légy gésa!
Öltözz gésának, teremts meghitt hangulatot a lakásban, rakd tele gyertyákkal, olyan füstölőkkel vagy illóolajokkal, amelyek fokozzák a vágyat. Készíts el egy illatos fürdőt, amelyben majd együtt merülhettek el. Tégy fel keleti zenét, és légy erre az estére párod alázatos szolgája! Amikor belép, vedd le a cipőjét, masszírozd meg a lábát, vetkőztesd le és vezesd a fürdőhöz! Izgató mozdulatokkal mosdasd meg, kérdezd meg, beülhetsz-e mellé. Ne engedd, hogy a feltörő vágy idejekorán beteljesüljön! A fürdő után illatos olajokkal masszírozd meg, és közöld, hogy minden kívánságát teljesíted, hisz ma alázatos gésája vagy. Olyan élményt szerzel párodnak, amelyet biztosan soha nem felejt el!

Csütörtök: Hű, de rossz kislány vagy!
A tegnapi gésa-image után ideje rosszalkodni egy kicsit! Párod pucéran találjon rád az ágyon, amint épp magadat simogatod – egy kamera előtt! Használj rosszlányos szavakat, mondd el, mennyire vágysz a testére, dicsérd minden porcikáját, fejezd ki, hogy mennyire szükséged van a vele való szeretkezésre. Vegyétek filmre együttléteteket, utána pedig nézzétek meg közösen! Valószínűleg repeta lesz a vége, és még azt is elérheted ezzel, hogy magányos fantáziálásai során kedvesed szeme előtt azok a képek lebegjenek, amelyeket házi videótokon láthattatok!

Péntek: Váratlan szex
Ezúttal csak a csábító ruhád utaljon a szexszel teljes estére, egyébként csináljatok úgy mindent, mint egy szokásos hétköznapon. Ám amikor leül a számítógépe vagy a tévé elé (bátrabbaknak: ha éppen telefonál), lassan gombold ki a nadrágját, és kezd el a száddal kényeztetni kedvesedet egészen a beteljesülésig. Minél váratlanabb helyzetet választasz, annál nagyobb meglepetést és gyönyört okozol párodnak!

Szombat: A szex a legjobb játék!
Szerezz be egy jelmezt: nővérkéset, rendőrnőset, szobalányosat vagy bármit, amiről tudod, hogy párod kedvére való! Ne csak a ruhába bújj bele, hanem az egész szerepbe! Amikor hazajön kedvesed, tégy úgy, mintha nem ismernéd, és a kitalált szituációnak megfelelően viselkedj vele! Pillanatok alatt belemegy majd a játékba, amit mindketten nagyon fogtok élvezni!

Vasárnap: Teljesítsd be régi vágyát!
Kérdezd meg kedvesedet, mit szeretne a szexhét zárónapjára – akár régóta dédelgetett szexuális álmát is megvalósíthatod, ha az számodra is bevállalható. Lehet, hogy valami olyan újdonságot próbáltok ki, amely utána szerelmi életetek legmeghatározóbb eleme lesz! Párodnak pedig egy ilyen hét után a szexistennő szóról egyvalaki fog eszébe jutni: te!

Ezért nagyon egészséges a csókolózás

A kalóriaégetéstől az öregedés lassításáig számtalan érvünk szól e kellemes tevékenység mellett.

 

A csók sokféle lehet: szenvedélyes, édes, intenzív, diszkrét… De azt tudtad, hogy az egészségedre is jó hatással lehet? A csók hatással van a hormonokra, a hangulatra, sőt az edzettségre is.

Tudósok bebizonyították, hogy a csókolózásnak komoly élettani hatása lehet, szóval nemcsak a partnerrel való kapcsolat erősítésére jó.
Ezért nagyon egészséges a csókolózás

1. Jót tesz a fogaidnak

Dr Heidi Hausauer fogorvos szerint a csókolózás növeli a nyáltermelést, ez pedig egészségesen tartja a fogakat és az ínyt, azáltal, hogy segít könnyebben megszabadulni az ételmaradéktól. Így nem képződik annyi lepedék.

2. Erősíti az immunrendszeredet

A csók az immunrendszernek is ad egy kis lendületet. Legalább 700 fajta baktérium van a szánkban, a nyálcsere pedig segít, hogy új baktériumokkal találkozzunk. Azt már régebben is több tanulmány kimutatta, hogy minél többféle baktériummal találkozunk, annál erősebb lesz az immunrendszerünk.

Egy 2014-es holland kutatás bebizonyította, hogy miközben csókolózunk, legalább 80 baci cserélődik köztünk és partnerünk között.

Bár mindez nem hangzik túl gusztusosan, mégis sokat segíthet, hogy későbbi megbetegedések ellen könnyebben tudjon harcolni a szervezetünk.

3. Csökkenti a szorongást

A csókolózás csökkent a stresszhormont, a kortizolt, és növeli a szerotonin szintjét az agyban, ami felelős lehet a hangulatunk egyensúlyáért. Azt állítják, a meditációhoz hasonló hatásai vannak, azaz segít az oxitocin termelésében. Az oxitocin, más néven szerelemhormon nyugalommal tölti el az embereket. A szintjét leginkább az orgazmussal növelhetjük, de ugyanolyan jó hatással lehet rá egy ölelés, vagy néhány kedves szó.

 

4. Csökkenti az allergiás reakciókat

Dr Hajime Kimata, aki egy allergiás reakciókra specializálódott orvos Japánban, Ig-Nobel díjat kapott, amiért azt találta, hogy 30 perc csókolózás csökkentheti az allergiás reakciókat. Ő és csapata még 2006-ban 24 allergiás embert vizsgáltak: a bőrallergiát és az orrnyálkahártya allergiás reakcióját figyelték. Kétszer vizsgálták meg őket, egyszer csók előtt, utána pedig kellemes zene hallgatása közbeni csók után. Egészen pontosan Celine Dion: My Heart Will Go On című dalát hallgatták, mivel a tudósok szerint ez meghozza a romantikus hangulatot.

A kutatásból az derült ki, hogy a csókolózás csökkentette az immunglobulin E (IgE) típusú antitest termelését, ami az allergiás reakciót okozza.

5. Csökkenti a vérnyomást

Az ajkaink tele vannak erekkel. A csókolózás csökkentheti a vérnyomást az erek tágításával, és így lehetővé teszi a vér áramlását a létfontosságú szervekhez. Mint fentebb kifejtettük, a csókolózás csökkenti a kortizol szintjét, amely nem csak a szorongást csökkenti, hanem a vérnyomást is.

6. Késlelteti az öregedés jeleit

Mivel a csók növeli a vér áramlását az arcba, ez serkenti a kollagén termelését, ami egy fontos fehérje a testünkben – állítja Dr. Neinstein plasztikai sebész. “Csók közben az egész arcunk mozog, ami edzi és növeli a rugalmasságát, feszességét.” – mondja.

7. Kalóriát éget

Attól függően, melyik tanulmányt nézzük, a csókolózás percenként 4-6 kalóriát éget el. A nyelves csók pedig még többet, mivel akkor a nyelvizmaidat is aktívan használod. Andréa Demirjian, aki írt egy könyvet a csókolózásról, elmondta a CNN-nek: a csókot nem lehet összehasonlítani egy jó kis edzőtermezéssel, de ettől függetlenül ez is elvégzi a maga dolgát.

A csókolózás és szeretkezés felérhet egy edzéssel, ha nagyon oda teszi magát az ember. Szenvedéllyel kell csókolnod, és az többet ér, mintha 10 órán keresztül puszilgatnál valakit.

A kutatók azt is mondják, csók közben legalább 30 izmunkat használjuk, így ez is segíti az arc feszességének megőrzését.

A nő 5 vonzó tulajdonsága, amiket nem lehet pénzért megvenni…

Nézzünk egy pár olyan tulajdonságot, melyeket a férfiak csodálkozó szemekkel néznek párjukban. Mert igenis, vannak olyan jellemzők, melyek inkább a nők kiváltságosságai…

A-legjobb-Winona-Ryder-mozik_2794318b818ebd45ef759374f1ddf88f

1. Szenvedély
Ez minden nőben megtalálható, mondhatni vele születtünk. Persze idővel elmúlhat, kihunyhat, de dolgozhatsz rajta, hogy feléleszd. Ha bármit csinálsz, amit szeretsz abban szenvedély van. Legyen szó főzésről, sütésről, gyereknevelésről, sportolásról. Azt a pillanatot kell tetten érni és fejleszteni, amelyben jelen van a szenvedély.
2. Szép és/vagy okos
A kettő nem zárja ki egymást, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják, hogy aki szép, az nem lehet okos. Legyél mindkettő egy-egy kicsit egyszerre. Vonzó tud lenni.
3. Humor
A férfiak általában nagyon szeretik, ha egy nőnek van humorérzéke. Na nem azt, amikor vicceket mesél, hanem amikor spontán humorérzékkel rendelkezik. Ide tartozik persze az önirónia is.
4. Önbizalom, szerénység
Jó, hogyha mindkettővel, lehetőleg egyszerre rendelkezel. Ha túl sok önbizalmad van, akkor azt mondhatják, hogy el vagy szállva. De, ha ehhez kellő szerénység tárul, akkor kellemes lehet a társaságod. Mindkét tulajdonságot lehet tanulni és fejleszteni is.
5. Merész
A nő ne feltétlenül legyen nyuszi – gondolja sok férfi. Fontos az, hogy kedved legyen néha a bátorságot igénylő dolgokhoz is. Például ne kezdj visítozni, ha a pasinak vadvízi evezéshez van kedve, tarts vele!

twice.hu

Ezen a top10 területen dogozók csalják meg legnagyobb valószínűséggel a párjukat…

 

Légiutas-kísérő, orvos vagy menedzser? Nagy az esélye, hogy hűtlen!

Ezen a top10 területen dogozók csalják meg legnagyobb valószínűséggel a párjukat

A Victoria Milan hűtlenségi társkereső oldal 5658 olyan felhasználónőt kérdezett megfelmérésében, akik csalták már meg, vagy éppen csalják a párjukat. 65%-uk a munkahelyén találta meg a partnert a csaláshoz, bár 85%-uk nem ajánlja, hogy viszonyt folytassunk egy kollégánkkal, az kiderült, mely területeken dolgoznak a leghűtlenebbek. Íme, a teljes lista:

 

  1. Pénzügyi terület (bankár, bróker, elemző)
  2. Légi közlekedés (pilóta, légiutas-kísérő) Egészségügy (orvos, nővér)
  3. Üzleti élet (vezérigazgató, menedzser, titkár(nő))
  4. Sport (sportoló, edző, képviselő)
  5. Művészetek (zenész, színész, modell, fotós)
  6. Éjszakai élet (DJ, táncos, pincérnő, pultos)
  7. Jogi terület (ügyvéd, ügyész, bíró)
  8. Kommunikáció (újságíró, PR-os, kommunikátor)
  9. Más szakmák

Forrás: joy.hu

V. ZsófiV. Zsófi

Mit tegyünk, ha hiányzik a bizsergés?

Mint tudjuk, a párkapcsolatok és a szexuális kapcsolatok nem feltétlenül kell, hogy fedjék egymást. Létezhet olyan párkapcsolat, amit az ember valami miatt (gyerekek, megszokás, egzisztencia) nem akar felrúgni, de szexre, erotikára, szenvedélyre azért szüksége van.
Miért kellene elnyomnunk a feszítő szexuális vágyat, amit a megszokott párkapcsolatunk nem tud kielégíteni? Nem kell feltétlenül hűtlennek lenni, de van, akinek ez az útja, mert a szex az a terep, ahol maximálisan fel tud szabadulni. Hiányzik az izgalom, a bizsergés. Érthető.


Magyarország első párkapcsolatban élőknek szánt társkeresője, az igen beszédes nevű Viszony.hu készített egy felmérést, amiből kiderült, hogy bizony az emberek többsége lépett már félre legalább egyszer. Az, hogy a félrelépők 80%-a ezt egyáltalán nem bánta meg, elárul valamit. Ők azok, akiknek van állandó párkapcsolatuk, esetleg házasságban élnek, de alkalmi vagy állandó szeretőt tartanak és ragaszkodnak ahhoz, hogy ebben a viszonyban felszabadultan tudjanak létezni, felfedezzék önmagukat.
Mert szex és szex között is van különbség. És nem is a gyakoriságon vagy a minőségen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy viszonyban mindenki a legjobbat nyújtja. Ilyenkor hangsúlyosabban figyelünk arra, hogy hogyan lehet a másiknak a legszebb és legkívánatosabb, hogyan lehet a szex és az erotika mámorító. Az élet sava és borsa, mondhatnánk.
Persze, könnyű így, hiszen a napi gondok a normális kapcsolatot terhelik. Azt, hogy szeretőnk van, az otthoni kapcsolat egyáltalán nem kell, hogy megérezze, ha betartjuk a szabályokat, sőt akár még át is ragadhat a felszabadultságunk, eufóriánk az állandó partnerünkre, felfrissítve kapcsolatunkat.
A Viszony.hu különlegessége, hogy egyenlő párkapcsolati háttérrel rendelkező felek létesítenek az oldal segítségével viszonyt. Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon. Mindenki tudja, hogy a másiknak van valakije, akit nem akar elhagyni. Nem kell olcsó hazugságokba kergetni magunkat, nincs elköteleződés, lazább, felszabadultabb kapcsolatot kaphatunk így, mint korábban bármikor.


A szex persze nem minden, egy viszonytól sokkal többet is kaphatunk, mint alkalmi felszabadulást a mindennapok terhei alól. Figyelmet, törődést és mindazt, amit az állandó kapcsolatunk már csak nyomokban tartalmaz.
Megnéztük magunknak, hogy működik mindez a gyakorlatban és meglepődve néztünk körül a több tízezer anonim regisztrált tagot számláló Viszony.hu-n. Sejtettük, hogy egyre többen és többen vannak azok, akiknek szüksége van egy titkos kapcsolatra, de hogy ennyien megtették már az első lépést – és beregisztráltak egy ilyen szerető kereső oldalra – nem sejtettük volna.
Azt tudjuk hát tanácsolni mindazoknak, akik fejében megfogalmazódott már valaha az igény egy titkos kapcsolatra, hogy tegyenek egy könnyed próbát, nem fogják megbánni.

 

Forrás: Donna.hu

A hétköznapok romantikája…

A régimódi romantikával a mai nőket már nem lehet levenni a lábukról, ehelyett az egyszerű, de nagyszerű dolgokat, a szívből jövő apró figyelmességeket kedvelik. Most eláruljuk mik azok a gesztusok, amelyek egy nő szívéhez vezetnek…

 

A Lindt csokoládé mennyei édessége, a Lindor csokigolyó legfrissebb felméréséből kiderül, mire vágyik igazából egy nő. Eszerint a mai önálló, a karrierjükkel sokat törődő nőket már nem a régimódi romantikát bevetve lehet levenni a lábáról, sokkal inkább az egyszerű, de nagyszerű dolgokat kedvelik – ezt a jelenséget a felmérés alapján „Új romantika” néven fogalmazták meg. A mai nők körében a hagyományos és költséges dolgokkal ellentétben a szívből jövő apró figyelmességek hódítanak. 

Elfelejtettünk szeretni? 
A szerelem eme egyszerűsödése, mint a történelemben minden, az idő során alakult ilyenné. A fogyasztói társadalom következménye nem csak a pénz központi szerepének kialakulása lett, hanem az is, hogy időközben elfelejtettük, hogyan kell kimutatni szeretetünket. Zárkózottak lettünk, pedig mi magunk is tudjuk, hogy akikre tényleg számíthatunk az életben, azok a szeretteink. Ideje hát kicsit más szemszögből tekinteni a szeretet kimutatására. Méregdrága ajándékokra költjük a pénzt egy egyszerű szó kimondása, vagy egy ölelés helyett. Nem csak arról van szó, hogy spóroljunk, és meggondoljuk, mire költjük a pénzünket, hanem sokkal inkább arról, hogy egy apró figyelmesség, mely szívből jön, sokszor többet jelenthet, mint gondolnánk. A mai minimalista korra jellemző, hogy a kevesebb néha több. Nem dobban-e meg a nők szíve, ha a szerelme a könyvébe rejt egy kis cetlit rajta egy kedves üzenettel, vagy csak meglepi egy kellemes vacsorával?

A legdrágább ajándék
Mi sem bizonyítja jobban ezt a nézetet, mint az a Lindor által nemrég készített közvélemény-kutatás, amely szerint a nők 98%-a véli úgy, hogy az apró, de figyelmes ajándékok – amelynél a pénz nem tényező – érintik meg igazán a szívüket. Egy drága ajándék szerintük nem fejez ki semmit, csak azt, hogy az adójának elég mély a zsebe, de hogy a szíve helyén mi ketyeg, nem tudhatjuk. Emellett a túlzott vagy túlságosan nagy romantikus gesztusok gyanakvást keltenek a nők 78%-ában, hogy vajon mit akar párjuk ezzel leplezni. A nők többsége inkább olyan ajándékot kedvel, ami rávall, vagy akár sajátkészítésű – igaz ez férfiaktól nehezebben elvárható -, lényeg a tudat, hogy az, aki készítette mindvégig rá gondolt, neki akart kedveskedni.

A nők az olyan apró gesztusokat, meglepetésszerű figyelmességeket kedvelik, amelyek kifejezetten nekik szólnak, mint például egy forró fürdő, kéz a kézben séta a parkban, vagy csak egyszerűen kedvenc boruk vagy akár a kedvenc csokoládéjuk. Ezek azok a tettek, melyek megmutatják mind a figyelmességet, mind a másik fél egyéni szükségleteinek és vágyainak megbecsülését.

„Nyilván minden életkorban mások a romantikus gesztusok, amik tulajdonképpen akár szavak nélküli jelzések arra, hogy a másik közeledik, vagy már szerelmes, vagy nagyon kötődik. Egy fiatal lány egy gyertyafényes vacsoránál egy elegáns étteremben valószínűleg feszengeni kezd, miközben ugyanez a szituáció tíz év múlva halálosan imponál neki. Minden generációban megtaláljuk a romantikára való hajlamot és elutasítást is, a jelrendszert és a hozzávaló ceremóniát.” – állítja Tari Annamária, klinikai pszichológus, pszichoterapeuta.

Lopott percek
Másrészt rohanó életünk tempójából adódik, hogy általában az ünnepi időszakokban, napokon fordítunk több figyelmet kedvesünkre, legyen az a születésnapja, vagy akár a világszerte ünnepelt Valentin-nap. A nők többsége szerint ugyanakkor, ha párjuk igazán ki akarja mutatni szeretetüket, ne csak a különleges alkalmakra összpontosítson, hanem apró, szívből jövő gesztusokkal csempésszen egy csöppnyi varázslatot a hétköznapokba is.

A szeretet ilyen visszafogott módon való kimutatását mindig páratlan siker koronázza, elűzi az egyhangúságot, és megteremti azt a tökéletes pillanatot, amikor két ember egymásra talál például egy-egy édes, lágyan olvadó Lindor csokoládégolyó majszolása közben…

 

 

Tudj meg mindent a csókról!

A csók romantikus, bensőséges, szeretetteljes. A csók a szerelemtől elválaszthatatlan. A csók az, amit ösztönösen tudunk, nincs olyan szerelmespár, aki ne csókolózna…

csok

Csóktörténet

A franciák nagy követői, az oroszok gyorsan rákaptak a csókolózásra, hamar a házasságkötés részévé tették.
A csók ma, mint régen is, egymásnak mutatott tiszteletet, odafigyelést is jelent. Rómában pedig egymás száját vagy szemét csókolták meg üdvözlésként. A császárral való találkozáskor egy igazi nemes a száját csókolhatta meg, kevésbé fontos emberek a kezét, a legkevésbé fontosak a lábát.

Ha igazán belegondolsz, a csók elég bonyolult tevékenység. Elég furcsa is, ha belegondolunk, hogy közben baktériumkolóniáink is kicserélődnek közben, egyes betegségek is terjedhetnek így. Kutatások szerint a Földön élő emberek 90%-a csókolózik. A legtöbben egész életünkben emlékszünk első csókunkra, de sokan még a földet is megcsókolják, amikor hazatérnek valahonnan.
Antropológusok vitáznak arról, hogy tanuljuk vagy ösztönösen csináljuk, de mindegy is: csináljuk, hiszen jó!

867c42448ac55316cf5d6beb574860d3

Miért olyan jó?

Pszichológiai hatása attól függ, hogyan érzel az ember iránt, akit megcsókolsz. Ha olyan, akivel szeretnél csókolózni, akkor még közelebb hoz vele, és növeli a vonzalmat is. Ha nem vágytál a csókra, akkor épp fordítva hat a dolog.
A tested is reagál a csókra, a legtöbb ember szereti, ha megérintik, de a csók jóval több ennél: szinte az egész testet érinti a hatása.
Az, hogy milyen kultúrában nőttél fel, nagyban befolyásolja a csókhoz való hozzáállásunkat. A nyugati társadalmakban az emberek előre várják a csókot és élvezik is. Ezek a tényezők minden csókban szerepet játszanak, még abban is, amikor jóéjtpuszit adunk egy gyereknek.

 

A csók anatómiája

A legtöbb ember tudja, mit kell tennie, amikor megcsókol valakit, de viszonylag kevesen vannak, akik bele is gondolnak az anatómiai részletekbe. Az egész folyamat kulcsa alapvetően egy izom, az, amely a száj körül van. Az emberek kétharmada jobbra dönti a fejét, amikor csókolózik. Így az orrunk elfér egymás mellett. Természetesen az arc további izmai is részt vesznek a manőverben – hiszen a nyelved is mozog.

És ezek csak az izmok: az arcidegek is részt vesznek a csókban, ingereket szállítanak az agy, a bőr és az izmok között. Az agy ezek hatására hormonokat termel: oxitocint, melynek következtében erősödik bennünk az összetartozás és a vonzalom érzése. Dopamint, ami az érzelmek megélésében segít. Szerotonint, ami a hangulatunkat és érzelmeinket befolyásolja, adrenalint, ami megemeli a pulzuszámot. Ezek a hormonok az endorfinnal együtt okozzák azt a boldogságot és izgalmat, amit csókolózás közben érzünk. Mivel a pulzusszámod és a vérnyomásod is emelkedik ilyenkor, az egész tested oxigénellátása javul.
A tested azt is befolyásolja, kivel esik jól csókolózni. Kutatások szerint a nők olyan férfiakat részesítenek előnyben, akik immuntulajdonságai épp kiegészítik a nőét, és ezt az illatukról állapítják meg. Az illat pedig a csók során is nagy szerepet játszik.

tumblr_o54818LOlS1tw5trjo1_500

Csókrekordok

• 1990-ben egy fesztiválon Alfred Wolfram 8001 embert csókolt meg: mindössze 8 óra alatt.
• A csókolózás rekordját 130 órával és 2 perccel Bobbi Sherlock és Ray Blazina tartják – 1978 óta nem tudta még megdönteni senki.
• Az első csók, amit filmre rögzítettek 1896-ban csattant el, a film címe pedig: A csók.
• A filmtörténet leghosszabb csókja egy 1941-es filmből származik, és 3 perc, 5 másodpercig tartott. 

 

A nők 9 alaptípusa…

Nincs olyan nő, akit ne tudnának meghódítani. A férfi, akinek kisujjában az ismerkedés mindig megpróbálja pontosan azt adni a nőnek, amit kíván. Ez egy alapvető stratégia. Ezért fontos, hogy ismerjük a nők különböző típusait és kívánságaikat, hogy megfelelő oldalról közelítsük őket – sikerrel. A nőket több szempontból lehet típusokba sorolni és 100%-os tiszteletet érdemelnek, a típusok pusztán a megértésükben segítenek…

3d0da821919d18753b9ee54a649ab0a2

A Megszelídíthetetlen. Ő az, aki egészen másképp képzelte el az életét: a munkája idegesíti, kapcsolatairól jobb nem is beszélni. Ő az, akit meg kell szabadítani a mindennapok börtönéből. Beszélgetéskor az álmait és a képzeletét érdemes megszólítani: élje át, hogy megélheti az álmait. A szabadságot, kalandot, zabolátlanságot kell elhozni a számára.

Az Elkényeztetett Csitri. Mindig csak ajnározták. Mindene megvolt, amit csak megkívánt. Mindig unatkozik. Egy felszínes világban él. Ő az, akit be kell vezetni a mélységekbe, mert érzi, hogy vannak mélységek.

A Nebáncsvirág. Hűvös, távolságtartó, félénk, szerény, prűd, sőt talán még érzelemmentes is. Elbújik és érzéseit is fal mögé rejti. Bizonytalanságát gyakran arroganciával cseréli fel. Ő az, akihez át kell törni a falat, de ehhez nagy türelemre és óvatosságra van szükség. Hosszú időbe telik, amíg meggyullad, de utána kiolthatatlanul ég.

Az Ártatlan. Még alig tapasztalt valamit az életében. Minden új megismerése előtt áll. Nagyon óvatos, ugyanakkor iszonyatosan kíváncsi is. Tapasztalatlan a szexualitás terén is, de már fantáziál. Ő az, akinél erre lehet építeni a képzelet játékában. A vágyát így lehet felszítani.

Az Áldozat. Rossz tapasztalatai vannak pasikkal kapcsolatban, ezért különösen bizalmatlan velük szemben. Ezért neki szüksége van arra, hogy bizalmába fogadjon másokat. Ő az, akit a személyes nyíltsággal, őszinteséggel lehet meghódítani. Ha érzi, hogy megbízhat benned és te is bizalmasan beszélsz vele, jó úton haladsz.

A Szépség. Ő az, aki felhívja magára a figyelmet. Minden férfitekintet őt követi. Azonban gyakran éppen ezek a Szépségek szenvednek az izolálódástól, mivel a férfiak nem bíznak bennük. De ők sem bírják, ha a férfiak csak a felszín miatt szeretik őket, habár ezek a nők többnyire maguk is felszínesek. Ők azok, akiket azzal lehet meghódítani, ha a csomagoláson belüli értékeket emeled ki előttük.

A Jóságos Nővérke. Ő az, akinek a barátainak mindig van valami problémájuk. Vonzódik a gyengékhez és elesettekhez. Vérbeli tanítónő, akit boldogtalanná tesz, ha nincs kit nevelni. Ő az, aki mindenkinek segítene, tehát nyugodtan tárd fel előtte midnen bajodat, örülni fog, hogy tehet érted.

A Vénlány. Ő az a típus, aki abból él, hogy mások energiáit kiszívja. Csajozás ide vagy oda, nem muszáj ám mindig mindenkit elcsábítani, aki csak az utunkba kerül!

Az Érzéki. Ő az, aki őrülten jól táncol, és jól tud bánni a férfiakkal, mert megvan hozzá a kellő önbizalma. Ő lenne minden férfi álma. Viszont ő az, akinek magasak az elvárásai: olyasvalakit keres, akivel együtt élvezheti az életet. Mindent, amit a nagykönyv előír.

Mitől lesz igazán jó a szex?

 A felhőtlen és mámorító szex nem a partner képességein, nem a pozíciókon, de még csak nem is a hormonháztartásunkon múlik. Hiszen a szex valójában nem az ágyban kezdődik…

 

x1sktkpturbxy9kyta0yzdmzguyyjlkzmewnzjhzwizogrlowm4ogfiys5qcgeslqmazkznezdncegtbc0dfm0bva

 

Mi kell a jó szexhez? Két ember, akik meglehetős fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt, továbbá a lehetőség, alkalom az aktusra, különösebb zavaró körülmények nélkül. Alapvetően ennyiben le lehetne egyszerűsíteni a témát, mégsem pusztán erről van szó. A fizikai vonzalomból természetesen születhet élvezetes együttlét. Ez viszont még nagyon messze van az igazán jó szextől.

A biztonságos szex

Ami ezúttal nem a nemkívánatos terhesség vagy a betegségek elleni védekezést jelenti, hanem valami egész mást: érzelmi és lelki biztonságot. A szex tudniillik lehet egyfajta izgi gimnasztika, vagy lehet egy szeretettel és csodálattal teli, extatikus érintkezés férfi és nő között, ahol mindketten belefeledkezhetnek egymás és a maguk gyönyörébe.

Mindenki eldöntheti, melyik verzió a szimpatikusabb számára, ám aki az utóbbira vágyik, azt nem fogja egy egyéjszakás kalandban megtapasztalni. Ehhez az élményhez két ember olyan fokú közelsége szükséges, amiben teljesen elengedhetik magukat, megnyílhatnak, és szabadon tehetnek bármit, mert tudják, hogy a szívük és a lelkük biztonságban van a másiknál.

Kell-e a férfinak a kötődés?

Igen és nem. Tudjuk, hogy férfi és nő nem egyformán viszonyul a szexhez, így míg a legtöbb nő képtelen a szexre legalább némi érzelmi kötődés nélkül, a férfiaknak ez egyáltalán nem okoz problémát. Ám mivel nem csupán egy kielégítő aktusról beszélünk, hanem igazán jó szexről, más dolgokat is érdemes figyelembe venni.

A férfi alapvetően két „üzemmódban” szexel. Az egyik a klasszikus hím, aki zsákmányt ejt, és azt magáévá teszi, és ebben sokat nem törődik a partnerrel, pusztán a saját kielégülésével. A másik, amikor a szex nem csupán egy fizikai tevékenység, hanem érzelmi kötődést is találunk mögötte. Ez nagyban bonyolítja a kérdést, hiszen egy kapcsolat elején nem ismerjük még annyira a másikat, a vágyait, szokásait, igényeit. És ha „tétje van” a dolognak, ha szeretné a férfi, hogy valóban jó legyen mindkettejük számára az együttlét, már máshogy működik. A szex ráadásul ilyenkor egyfajta megmérettetés, hiszen mindketten tudják, hogy ezen sok múlik egy kapcsolatban. És bár idővel meg lehet tanulni egymást, az még mindig csak fizikailag lesz sokkal jobb, mint előtte.

Az igazán jó szex titka…

Az elköteleződés. Amint a szex már nem egyszerűen egy szenvedélyes fizikai együttlét, hanem két, valamilyen szinten összetartozó ember közös, intim élménye, más szabályok lesznek érvényben. Beleszólnak az egyenletbe az ember gondolatai, érzelmei, kétségei, félelmei, vágyai. Ahhoz pedig, hogy az együttlét igazán felhőtlen legyen, hogy ebben mind a két fél teljesen fel tudjon oldódni, szükség van egy olyan fokú bizalomra, ami nem egyszerűen szimpátián alapul.

Ezt a fajta biztonságot egy olyan kapcsolatban lehet megtalálni, ahol mindketten pontosan tudják és érzik, hogy mit jelent nekik a másik. Van abban valami hihetetlenül felszabadító, hogy az ember tudja, hogy minden reggel a másik mellett fog felébredni. Amikor már nem kell ennek a kétségeivel küzdeni, amikor mindketten fenntartások nélkül adják oda a lelküket és a szívüket is a másiknak, akkor szűnik meg az a feszültség a szexben, ami két különálló univerzumot eredményez.

A test gátlásait ugyanis nem nehéz levetni. Az igazi odaadás viszont – ahogy a szóban magában is benne van – sokkal kényesebb téma. És amíg nem adjuk oda a másiknak magunkat egészen (vagy amíg hagyunk magunkból máshol pár darabkát), addig a szex lehet nagyon jó egy megfelelő partnerrel. De a nagyon az még nem az igazán…

 

Forrás: anna.hu

Ez a világ legbizarrabb szexjátéka…

Oké, hogy az emojik átvették az uralmat a betűk felett, ha egy rövid üziről volt szó. Attól viszont a mi állunk is leesett, hogy egy vicces emotikon átküzdötte magát a világhálóból a hálószobába…

 

71c8e9549925d870d6dca3228d89419d

Valószínűleg a celebek online-szexjátékosa, Gwyneth Paltrow most majd’ szétrobban, hogy nem az ő ötlete volt az Emojibrátor, hiszen a színésznő legendásan híres exkluzív és méregdrága „hálószoba-kiegészítőiről”. Legismertebb szexkütyüje talán a több milliót érő arany vibrátor, ami valószínűleg borsos ára miatt nem olyan népszerű. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a padlizsán formájú vibrátor pillanatok alatt belopja majd magát a csajok szívébe (és éjjeli szekrény fiókjába), hiszen azon túl, hogy trendi, vicces és 10 különböző orgazmus-biztos program közül válogathatsz, még az ára sem olyan durva (32 dollárt kell érte kicsengetned).

vibrator-cosmopolitan-2

A szilikonból készült, vízálló pasipótló megálmodója, Jamie Jandler nem csinál belőle titkot, hogy nem vette magát túl komolyan, amikor megálmodta az újdonságot. Szerinte ugyanis csak akkor lehet igazán sikeres egy cucc, ha benne van a köztudatba és még vicces is! Jelentjük, sikerült!

vibrator-cosmopolitan-3

Forrás: Tóth Beáta   cosmopolitan.hu

3 izgató, de veszélyes szexhelyszín…

Bár az ágyban is jó hancúrozni, mégis, olykor vágyunk valami újra, legyen akár egy izgalmas pozitúra, vagy egy izgató szexhelyszín. Mégis, egyik-másik helyszíntől inkább óvakodjunk, hiszen több kárt okozhatnak, mint örömöt.

 

Bár elsőre talán ezek a helyszínek nem tűnnek hátborzongatónak, de az ördög a részletekben rejlik, így bizony kiderülhet, hogy egyik-másik hely valóban veszélyes lehet. Persze nem az ejtőernyőugrást és a vadvizi evezést fogjuk elemezni, mert ezekhez nem kell nagy fantázia, hogy az ember elképzelje, akár bele is halhat, vagy épp kitörhet keze-lába.

Medencés kaland

Milyen jól is mutat a filmekben, amikor a nő és a férfi összegabalyodva, egymás testéhez feszülve csókolózik a víz alatt, majd szerelmeskednek újra és újra…
Ki ne vágyna egy ilyen élményre a valóságban?
Persze, igazán romantikus és meghitt, ha eltekintünk néhány részlettől:
– ha van privát medencénk, akkor majdhogynem minden adott az intimitáshoz. Ha van… de még akkor is felléphet a következő probléma:
– a víz klóros – mert mégiscsak fertőtleníteni kell – és a klór nem csak a bőrnek árt, hanem a nyálkahártyának is. Csókolózáskor a víz alatt és a behatolásnál is.
– ha nincs saját medencénk, akkor már eleve elvetett az ötlet, mert a strandon nem ijesztgetjük a gyerekeket, az uszodában az úszókat, a gyógyvizekben az időseket. Ezen kívül még nem is beszélve a higiéniáról.

szex-800x450

Tengerparti parti

Mámoros andalgás a tengerparton kéz a kézben, naplemente, szerelmeskedés a homokban. Látványos elem a mozivásznon. Vajon a valóságban is így működik ez?
– nappal a tengerpartokon nyüzsögnek az emberek, tehát a szex kivitelezhetetlen és cseppet sem romantikus. Ahol nem sétálgatnak, annak oka van: valószínűleg koszos a víz és a part is, vagy magánterület.
– este több mint, valószínű, hogy összefuthatunk őrökkel vagy sétálgató emberekkel, de szúrós kis rákokkal biztosan.
– tételezzük fel, hogy üres a part és tiszta, de akkor is ott a legnagyobb veszélyforrás: a homok. Szinte lehetetlen úgy szeretkezni homokban, hogy ne legyen tele a szánk és orrunk a szemcsékkel, az intim zónákról nem is beszélve.

sexnyito-800x450

Légyott a kapualjban

Sötét utcácska, macskakő, halvány fények… szinte látjuk magunk előtt Párizst, ahogy a szerelmespár előbb gyengéden, majd vadul egymásnak esik.
A valóság:
– ha nem egy kihalt város kihalt utcájába tévedünk, bárkivel összefuthatunk.
– kosz és mocsok mindenütt.
– nem tudod, hogy mihez dőlsz, mibe ülsz – a partnereden kívül -, mi az, amitől másnap már beteg leszel.

Persze az is előfordulhat, hogy pont mindegyik helyszínnél szerencsés leszel és elkerülöd a zavaró és zaklató tényezőket, de kísérletezz inkább máshol.
Természetesen az abszolút befutó helyekhez is adunk tanácsokat.

 

Forrás: rcnews.hu

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!