Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Hiába keresed a szerelmet, még mindig szingli vagy? A horoszkópod elárulja, miért…

Hiába keresed a szerelmet, még mindig szingli vagy? A horoszkópod elárulja, miért…

 

-

 

A randizás sosem egyszerű, de ha esetleg már megtaláltuk is életünk párját, vagy legalábbis úgy érezzük, még mindig rengeteg dolog befolyásolhatja kapcsolatunk alakulását. Ha még mindig az igazit keresed és nem tudod, miért várat annyit magára, talán a horoszkópodban rejlik a válasz.

Kos

Azért lehetsz még mindig szingli, mert néha túl sok vagy. A nyitottságod és a flirty természeted elsőre kicsit váratlanul érheti az embereket, a párod pedig, ha nincs elég önbizalma magában, vagy bizalma benned, hamar magára veheti, hogy másokkal épp olyan nyílt vagy, mint vele, így még egy apró, kedves gesztust is flörtölésnek vehet. Mivel inkább a tettek, mint a szavak embere vagy, ezért olyan társat kell találnod, aki képes lépést tartani a spontaneitásoddal.

Bika

A te problémádat az jelenti, hogy komoly kapcsolatot keresel és az a célod, hogy megházasodj, napjainkban azonban már ez a hozzáállás számít a legfurcsábbnak. A bikák általában szeretik a társaságot, de időnkét szükségük van az egyedüllétre is, így csak akkor lépnek be egy kapcsolatba, ha párjuk hajlandó megadni nekik a számukra szükséges teret.

Ikrek

Az ikrekre jellemző, hogy a végletek emberei. Nagyon okosak, de épp emiatt könnyen elsiklanak a lényegtelen dolgok mellett, ami egyszerű feledékenységnek tűnik az emberek szemében. Rendkívül nyughatatlan vagy, mindig keresed az új kalandokat, ezért csak olyan emberrel találod meg a boldogságot, aki képes lépést tartani veled ahelyett, hogy megpróbálna földhöz kötni.

Rák

Nem bízol az emberekben, bizalom nélkül pedig nagyon nehéz kapcsolatokat építeni, legyen szó akár szerelemről, akár barátságról. Ugyanakkor imádsz törődni az emberekkel, még ha ezt nem is szívesen ismered be, ezért az a néhány kivételes személy, akik a barátaidnak nevezhetik magukat, tudja, hogy bármikor, bármiben számíthat rád. Az viszont, hogy törődsz velük még nem jelenti azt is, hogy bíznál bennük. Könnyen bezárkózol és csak akkor vagy képes megmaradni egy kapcsolatban, ha a párod képes ugyanúgy bánni veled, ahogyan te bánsz vele.

Oroszlán

A te legnagyobb problémádat a hatalmas egód jelenti, ami miatt ha tehetnéd, a legszívesebben saját magaddal házasodnál meg. Az oroszlánok híresek kalandvágyó természetükről is, hiszen tudod, csak a csillagos ég a határ, de vigyázz, lehet, hogy éppen ez a magabiztosság és büszkeség áll a párkapcsolatod útjába. Mindenképpen olyan társra vágysz ugyanis, aki hajlandó nyitni az új dolgok felé, még ha ez meg is ijeszti őt.

 Szűz

Kedves szüzek, mondták már, hogy túl válogatósak vagytok? Mivel inkább logikusan, mint az érzelmeitekre hagyatkozva gondolkodtok, ezért hajlamosak vagytok túlságosan kritikusan vizsgálni a többi embert, de még saját magatokat is, azonban ha sikerül olyan partnert találnotok, aki képes elviselni az állandó szkepticizmusotokat és a néha már sértőbe hajló stílusotokat, nagyon hűségesek tudtok lenni hozzá.

Mérleg

A mérlegek híresek megértőképességükről, hiszen könnyen más helyébe tudják képzelni magukat, ugyanakkor rendkívül szeretik az izgalmakat, szinte képtelenek megülni a fenekükön. Épp ez a kalandvágyó természet okoz nekik problémát a kapcsolatoknál is, hiszen mindenképpen olyan társra van szükségük, aki hajlandó menni az árral miattuk.

Skorpió

Azért vagy szingli, mert túl bonyolult vagy. A skorpiók egyszerre tudnak nagyon szenvedélyesek és teljesen érdektelenek lenni valami iránt. Hatalmas ambicióik vannak, és rendkívül függetlenek, de könnyen féltékennyé válnak és hajlamosak manipulálni másokat, hogy valóra váltsák a céljaikat. A társadnak meg kell tanulnia elfogadni és elviselni a megjósolhatatlan természetedet, ami nem mindenkinek megy könnyen.

Nyilas

Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, de a nyilasok bizony túl optimisták. Az optimizmusod miatt szinte mindent biztosra veszel, még a kapcsoaltodat is, ezért mások számára könnyen nemtörődömnek tűnhetsz. Hiába hatalmas a szíved és teszel meg mindent a barátaidért, ezt nem viseli mindenki jól, ezért olyan társat válassz, aki mindig képes valami újat mutatni neked, így garantált, hogy soha nem untok egymásra.

Bak

A bakok nagyon felelősségteljesek, de épp emiatt mindent túlanalizálnak és soha nem tudják, mit is akarnak pontosan. Habár remekül helyt állsz a munkahelyeden akár vezető pozícióban is, a magánéletben nagyon zárkózott vagy és hatalmas hangsúlyt fektetsz arra, hogy mit gondolnak rólad mások, ezért nincs könnyű dolga annak, aki téged szeretne megismerni. Mivel szinte mindig bizonytalan vagy, olyan társra vágysz, aki nem függ tőled és leveszi a válladról a terhet, hogy még az ő életét is irányítanod kelljen.

Vízöntő

Te vagy a megtestesült szarkazmus, ez pedig hiába vicces egy bizonyos pontig, utána könnyen bántóvá, vagy bosszantóvá válhat az ismerőseid számára. Mindemellett viszont hatalmas szíved van, de a magas intelligenciád miatt hajlamos vagy mindent túlgondolni és még a bolhából is elefántot csinálni, a szarkazmus pedig a legjobb és legélesebb fegyvered, főleg, ha valaki felhúzott. Olyan párt keresel, aki képes kezelni a lázadó természeted és van annyira spontán, hogy a legnagyobb hangulatingadozásaid közepette is az oldaladon tudjon maradni.

Halak

Ugyan a halak szülöttei a legalkalmazkodóbbak és a legkreatívabbak, hajlamosak elzárkózva, a saját kis világukban élni. Keresed ugyan mások társaságát, de mindig kell lennie egy menekülőútnak, amikor már úgy érzed, túl sok az emberi kapcsolatokból. Olyan társra vágysz, aki legalább annyira az álmait követi, mint te és közösen mindent meg tudtok majd valósítani.

Forrás: Noizz.hu

Íme a jelek, hogy hamarosan szexmentes lesz a kapcsolatod…

Régi köz­hely, hogy a há­zas­pá­rok egy­szer csak le­szok­nak a szex­ről. De vajon miért, és ho­gyan lehet ezt el­ke­rülni? Meg­mu­tat­juk, mire fi­gyelj fel, ha nem akarsz te is egy szex­men­tes kap­cso­lat­ban ki­kötni. Ez az öt jel min­den­képp le­gyen gya­nús!

 

Íme a jelek, hogy hamarosan szexmentes lesz a kapcsolatod

Sosem vagytok együtt a hálószobában

Nincs gond azzal, ha az egyikőtök későn fekvő és későn kelő típus, de az, ha sosem találkoztok ébren a hálószobában, már rossz jel. Ez ugyanis azt jelzi, hogy a szex lehetőségét is korlátozzátok. A közelség ugyanis fontos tényező a szexben – ahhoz, hogy valamelyik fél kezdeményezzen, egymás közelében kell lennetek. Vagyis, ha egyikőtök lefekszik, a másiknak akkor is érdemes bemenni a hálószobába, ha nem álmos – filmnézés és internetezés helyett lehet, hogy jobb programot találtok.

 

Mindketten fáradtak vagytok

Felnőttnek, különösen pedig kisgyerekes szülőnek lenni fárasztó, így aztán abban sincs semmi szégyellnivaló, ha időnként szex helyett inkább aludni akartok. Kivéve, ha ez minden egyes esetben így történik. Ilyenkor ugyanis már nem annyira a fáradtságról van szó, mint inkább a szex szándékos kerüléséről. Járjatok utána, miért nem érdekel már benneteket a házasságnak ez a része.

Íme a jelek, hogy hamarosan szexmentes lesz a kapcsolatod 1

A szex cél lett, nem út

Az orgazmus klassz dolog, de a szex nem csak erről szól, hanem sokkal inkább az oda vezető útról. Ha viszont fáradtak vagytok, általában arra fókuszáltok, hogy a lehető leggyorsabban lezavarjátok az orgazmushoz jutást. Egy összeszokott pár tagjai már tudják, mit várhatnak egymástól, így az egészből elvész a felfedezés öröme és az intimitás. Ez viszont nagy probléma, mert könnyen unalmassá válhat a szexuális élet. A megoldás: lassítsatok, és élvezzétek az együttlét egészét!

 

Nem törődsz a külsőddel

A tartós párkapcsolat nagy előnye, hogy a párod úgy szeret, ahogy vagy, nem kell megjátszanod magad előtte. Ám ha ez azt jelenti, hogy már nem is fordítasz rá időt és energiát, hogy a külsőddel törődj, az a szexuális életetekre is rányomja a bélyegét. Az egészséges szexuális életért dolgozni kell, és ebbe az is beletartozik, hogy adtok magatokra.

 

Túl sok köztetek a kimondatlan sérelem

A hosszú távú kapcsolatokban sokszor adódnak olyan helyzetek, amikor bizonyos dolgokat nem akarsz megbeszélni a pároddal, és ő sem veled. Ám ha túlságosan felhalmozódnak köztetek a kimondatlan titkok és sérelmek, az a libidótokat is súlyosan károsítja – kinek van kedve szexelni akkor, amikor szólni sincs kedve a másikhoz? Igyekezzetek őszintén megbeszélni mindazt, amit hónapok, esetleg már évek óta hurcoltok, és az ágyban is rögtön felszabadultok.

Forrás: Ripost

Te kötnél szexszerződést?

A házassági szerződés egyre inkább elfogadott eljárássá válik, hiszen sokan döntenek úgy, hogy a boldogító igen kimondása előtt rendelkeznek javaikról és közös életük egyéb aspektusairól, hogy ha mégsem jön össze a holtomiglan-holtodiglan, minél simábban és békésebben tudják lezárni az ügyet. Mostanában azonban egyre többen kötnek szexuális szerződést a házassági szerződés helyett vagy mellett, sőt olyanok is vannak, akik együttélés esetén is ehhez a megoldáshoz folyamodnak.

4454047012

A szexuális szerződésben a szexuális életéről rendelkezik a pár. Hogy ezt milyen részletességgel teszik, az kizárólag attól függ, hogy mennyire szemérmesek, illetve mennyire igénylik a pontos szabályokat a hálószobában. A legtöbben egyébként megelégszenek azzal, hogy meghatározzák az együttlétek gyakoriságát, esetleg a monogámia kérdéseiről rendelkeznek. Persze, vannak extrém példák is, hiszen léteznek olyan párok, akiknek a biztonságérzetéhez elengedhetetlen, hogy minden erotikus kérdésről rendelkezzenek.

Akik ezt a megoldást választják, úgy vélik, hogy ha írásban is rögzítik a lepedőgyűrések gyakoriságát és módját, azzal biztosítják a tartósan jól működő szexuális életet. Azt már bizonyította a gyakorlat, hogy egy jó házassági szerződés jelentősen megkönnyíti a helyzetet, ha mégis zátonyra fut a frigy, arról azonban nem vagyunk meggyőződve, hogy a szexuális szerződés garancia a jó szexhez, sőt. Hasonló véleményen van a pszichológus is, aki szerint lehet, sőt érdemes rendelkezni a kapcsolat ezen részéről, de szerencsésebb, ha inkább az alapelveket rögzíti a pár: „A szexuális szerződés nem garancia a jól működő szexuális életre. A jó szex egy alapvetően jól működő kapcsolat eredménye, épp ezért szerencsésebb, ha a felek olyan szerződést kötnek, amelyben kötelezik magukat, hogy dolgoznak a kapcsolaton, és profi segítséget is igénybe vesznek, ha nem tudják megoldani a problémáikat. A szex inkább ’mellékterméke’ mindennek, így nem érdemes külön rendelkezni róla.” Persze, azt nem tagadja, hogy a szexuális szerződés jó terápiás eszköz lehet, hiszen arra ösztönzi a párt, hogy együtt gondolkodjanak a szexuális életükről, beszéljenek az igényeikről és a preferenciáikról. Az is kifejezetten hasznos, ha egy kompromisszumon alapuló, mindkettőjük számára elfogadható verziót írásban is rögzítenek. Ezt azonban nem szabad szerződésként kezelni, az pedig végképp káros, ha mereven ragaszkodnak a dokumentumban rögzített szabályokhoz. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy állandóan változunk, a kapcsolatunk is folyamatosan formálódik, ami azt eredményezi, hogy a szexuális igények és preferenciák sem állandóak, így ha rögzítjük és beszabályozzuk, az hosszú távon inkább bomlasztja a kapcsolatot, mint erősíti.

 

Forrás: donna.hu

5 jel, amiből biztosan rájössz, hogy szeret a párod!

 

A nők, hajlamosak  állandóan aggódni, és betegesen féltékenynek lenni még a szélre is. Olyankor is azt gondolják, hogy a párjuk biztosan nem szereti, ha éppen egy vörös rózsával állít be. Mindig a hátsó szándék után kutakodnak, gyanakodnak, és kombinálnak…

Pedig egyszer, és mindenkorra megjegyezhetnék, hogy vannak hősszerelemes, hűséges, és kitartó férfiak. Az alábbi 5 jel egészen biztosan arra utal, hogy a párjuk szereti…

1.Naponta többször hív, vagy üzenetet hagy

-még, ha nem is vagytok egész nap egymás mellett, akkor is többször hív, vagy üzenetet hagy. Vannak emberek, akiknek nagyon fontos, hogy állandó kapcsolatban legyenek a párjukkal. Ez leginkább akkor lehet fontos, ha távkapcsolatban vagytok. Ha többször ad jelet magáról egy nap, akkor biztosan nem kell aggódj.

2.Amikor melletted van, sugárzik a boldogság róla

-ha valaki szeret, az már az arcáról is látszik. Mindig mosolyog, nyugodt, és kiegyensúlyozott a társaságodban. A harmonikus kapcsolat alapja a bizalom, és a nyugalom.

3.Szereti a társaságod

-szinte elválaszthatatlanok vagytok, a szabadidejét is legszívesebben veled tölti, nem menekül a barátaihoz. Persze mindenkinek kell egy kis szabadidő, de van, aki akkor érzi teljesnek magát, ha mellette van a párja.

4.Megérint

-ha megsimogat, megfogja a kezed, végigsimítja a hajad, vagy arcod, akkor az szeretetteljes, gondoskodó, összetartozásról tanúskodik. Aki szeret, az szeret hozzád érni, vonzódik hozzád, gondoskodik rólad.

5.Mindig ott van melletted

-akkor is, ha rossz kedved van, vagy éppen nem vagy a legjobb formában. Vannak napok, amikor legszívesebben csak sírnál, és ki sem bújnál a takaró alól. Az igazi társad ilyenkor is szeret, megvigasztal, és a legszebbnek lát. Mert elfogad, és úgy szeret, amilyen vagy.

Hallottál már a panda-szindrómáról?

Minden negyedik férfi és nő “panda-szindrómától” szenved – és ezért nem szexel!
Túl lusta a szexhez, pedig tulajdonképpen lenne kedve hozzá? Ezzel a problémával nincs egyedül!
A tudósok pedig már nevet is adtak a kórnak: „panda-szindróma”.

 

Minden negyedik (28%) kapcsolatban élő német bevallja, hogy sokszor túl fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy a párjával ágyba bújjon. Az okok között első helyen a túl sok munka, illetve a stresszes élet szerepelt. A “Parship” online randiportál 1.038, 18 és 65 év közötti férfit és nőt kérdezett arról, milyen sűrűn élnek házaséletet. A párkapcsolatban élő nők kerek 35 százaléka válaszolta azt, hogy rendszeresen lusta a szexhez, a férfiaknak viszont csak 22 százaléka.

 

A megkérdezettek egyharmada hallott már a panda-szindrómáról, de csak ritkán érzi úgy, hogy ő is érintett lenne. További 27 százalék saját bevallása szerint csak kivételes esetben vagy soha nem lusta egy kis hancúrozáshoz. A kutatók szerint a panda-szindróma nincs összefüggésben azzal, mióta él egy pár kapcsolatban. Azzal viszont igen – és ez logikusnak tűnik – boldogok-e egymással?
Minél boldogtalanabb ugyanis egy kapcsolat, annál ritkábban kezdeményezi az egyik vagy a másik fél a szexet.

Forrás: blikk.hu

Pasifogó tippek…

Ha magányosnak érzed magad, csak rajtad múlik, hogy estéidet továbbra is keseregve, befordulva töltöd, vagy nőies varázsodat bevetve pasivadászatra indulsz. Ha az utóbbi mellett döntesz, nem árt szem előtt tartanod néhány dolgot…

15a463f3802410e586cacc6f448ffa5d 

 Egyéjszakás kaland, vagy tartós kapcsolat?

Az első és legfontosabb lépés, hogy tisztázd magadban,
 mit szeretnél: felcsípni egy pasit egyetlen éjszakára, vagy egy hosszú, tartós kapcsolatba akarsz belevágni valakivel. A hozzáállás (utóbbi esetben nehezebb dolgod van), a készülődés, és a helyszín megválasztása is ennek a függvénye.

Kire is vágysz?

Bár mindenkiben él egy kép az álompasiról, nem árt két lábbal a földön maradni – a reális elvárásaidat azonban ne add fel! Kizárólag azért összejönni egy sráccal, mert egyedül lenni nyomasztó és szomorú dolog, nemcsak értelmetlen, de női méltóságodat is megtépázza.

Készülj lélekben!

Ha úgy érzed, kiheverted az előző kapcsolatodat, és immár készen állsz egy újra, lelkiekben is hangolódj rá a dologra. Tudatosítsd magadban, hogy klassz nő vagy, turbózd fel az önbizalmad! A céltudatos, magabiztos lányok sokkal vonzóbbak a férfiak szemében.

Válassz helyszínt!

A zsúfolt szórakozóhelyeken van miből válogatni, ám nagyobb rá az esély, hogy a jelenlévő srácok csak egy éjszakára terveznek, és az alaposabb ismerkedés is nehézkes egy hangzavaros diszkóban. Pasizni természetesen bárhol lehet, akár az utcán vagy a vonaton is – a kérdés, hogy kiszemelted nyitott-e a spontán ismerkedésre.

Van hobbid?

Amennyiben nincs, sosem késő választani egyet. A különböző érdeklődési körök, tevékenységek számos fórummal rendelkeznek, mint a klubok, szervezett találkozók, vagy internetes közösségek. Az emberek elsősorban ugyan nem párkeresés céljából csatlakoznak ezekhez a csoportokhoz, de a közös hobbi jó kiindulópont lehet egy kapcsolat kiépítéséhez is.

Készülj testileg is!

Indulás előtt egy kellemes fürdő, hajmosás, szőrtelenítés, és különböző szépítkezési eljárások hatására nem csupán testileg frissülsz fel. Itt az ideje, hogy te is vonzónak érezd magad! De vigyázz: ha öltözködésnél mindent kiteszel a kirakatba, nem biztos, hogy komoly szándékkal fognak közelíteni feléd.

69adab460c8d6c5b7445ff872194b4b1

Élesben – Szemezz bátran!

Akárhogy is ragaszkodnak a férfiak a szerephez, mely szerint ők csípik fel a nőket, a legtöbb esetben ez nem így van. A pasi csupán tudattalanul reagál a rejtett üzenetekre, melyet te küldesz felé. Bátran hozz létre szemkontaktust! Az egymás felé küldött pillantásokból rövid úton leszűrheted, bejössz-e a srácnak.

Testbeszéd

A nonverbális kommunikáció az egyik legfontosabb tényező a pasifogás során. Apró gesztusokkal könnyen kiszemelted tudtára adhatod vonzalmadat. Ne félj megérinteni futólag a karját, vállát – ha viszonozza az érintést, nyert ügyed van! Ha tükörként utánozod a srác testbeszédét, elősegíted az összhang megteremtését is.

Beszéd

A pasik vonzónak tartják az olyan nőket, akik képesek intelligensen, összeszedetten és szellemesen megnyilvánulni. Merj beszélni, ám lehetőleg ne fecsegj össze-vissza! Ha megtaláljátok a közös témát, csak úgy repül majd az idő.

 

Internet

Ha nem bízol a szórakozóhelyekben, esetleg
félénkebb típus vagy, akár otthon ülve is megteheted az első lépéseket. A net számos ismerekedési lehetőséget nyújt, a chat szobáktól kezdve a társkereső oldalakig. Ma már egyáltalán nem kínos a 21. század technológiáját választani párkeresésre. Az ilyen fajta pasifogás azonban hátrányokkal is jár: a személyes találkozóig nem lehetsz biztos benne, valóban bejön-e a srác.

És ha nem sikerül?

Ne ess kétségbe, ha az első néhány próbálkozás alkalmával pártában maradsz! A pasifogást ne úgy fogd fel, mint egy életcélt: próbálkozz, ám ha nem jön össze, akkor sincs baj. Élvezd az élet szépségeid, foglalkozz magaddal, a barátaiddal, a családoddal, a herceg pedig előbb-utóbb kopogtatni fog az ajtódon – vagy éppen te az övén.

30 napos szerelmi-challenge…

Itt a 30 napos szerelmi kihívás!

Szeretnéd egy kicsit felturbózni a kapcsolatodat a pasiddal? Ha az utóbbi időben úgy érzed, kicsit eltávolodtatok egymástól, akkor vágjatok bele a 30 napos szerelmi-challenge-be! Nem fogod elhinni, mi történik majd!

 

Nemrég mondtál igent az álompasinak? Vagy évek óta együtt vagy a sráccal? Ha a szuper flörttechnikádnak köszönhetően csak nemrég találkoztál az igazival, akkor is mindenképp ki kell próbálnotok ezt a szupi kihívást! Extra sebességgel teheted még különlegesebbé a kettőtök kapcsolatát!

 1. Tanuljatok valami újat! Mit szólnál például egy közös főzőkurzusra a pasiddal?
 2. Huncutkodjatok olyan helyen, ahol azelőtt még sosem próbáltátok, lehet ez akár a lakás egyik fel nem avatott zuga is. Vigyázz, a hálószoba tiltólistás!
 3. Keressetek egy festői helyet, és nézzétek együtt a naplementét!
 4. Csípd ki magad, vedd fel a legmenőbb rucidat és szervezettek “első randit” egy menő étteremben.
 5. Hagyj édes, szexi és romantikus üziket a ház különböző pontjain, ahol tuti, hogy meg fogja találni!
 6. Indítsátok a napot egy reggeli összebújással.
 7. Maradjatok fenn késő estig és beszélgessetek órákon át.
 8. Csekkoljatok be egy szupi koncertre vagy üljetek be egy mozira.
 9. Mondd, hogy csíííz! Készítsetek vicces szelfiket, vagy fotózzátok egymást!
 10. Túrázzatok a hegyekben és közben torkotok szakadtából énekeljétek kedvenc zenéiteket!
 11. Kuckózzatok a kanapéra és nézzetek meg együtt egy romantikus filmet.
 12. Csináljatok valami spontán dolgot. Mondjuk a hálószobában?!
 13. Küldjetek egymásnak szexi üziket egész álló nap.
 14. Kürtöljétek világgá a szerelmeteket és sétáljatok kézen fogva, összebújva.
 15. Fedezzétek fel közösen is a konyhát, és csináljatok valami olyan vacsit, amit azelőtt még soha.
 16. Merüljetek el a habokban vagy romantikázzatok a zuhany alatt.
 17. Mit szólnátok egy kis forró játékhoz? Próbáljátok ki a társasok felnőtt verzióját!
 18. És most jöjjön egy olyan új póz, amit még soha nem próbáltatok együtt! Csak kreatívan!
 19. Szervezzetek páros randit a barátokkal.
 20. Lepjétek meg egymást új rucikkal vagy egy szexi fehérneművel.
 21. Vegyetek ki egy hotelszobát, hogy megtörjétek a megszokott napi rutint. Vagy verjetek tábort a nappali közepén, esetleg az ház udvarán. Ez aztán az elvonulás, igaz?
 22. Készíts listát arról, mit szeretsz benne pontosan és oszd meg vele.
 23. Insta-stop! Töltsetek egy napot együtt, úgy, hogy nem nyúltok a mobilotokhoz!
 24. Itt az ideje egy kis nosztalgiázásnak! Lapozzátok végig a nyaralásaitokról és a nászutatokról készült fotókat.
 25. Menjetek futni, hegyet mászni, jógázni! Mindegy mit választotok, a lényeg, hogy edzetek egyet közösen!
 26. Készítsetek playlistet egymásnak! Gyűjtsetek olyan zenéket, ami mindkettőtök számára sokat jelent.
 27. Tartsatok pizsinapot!
 28. Egy szupi kis masszázs mindkettőtöket ellazít. Egy wellness kettesben?
 29. Újratervezés! Rendezzétek át a lakás egyik helyiségét! Toljátok át a bútorokat, vegyetek valami új dekort, frissítsétek fel a környezeteteket, aztán persze, ne felejtsétek el felavatni!
 30. Vacsi után kapcsoljatok halk, romantikus zenét és táncoljatok.

 

Forrás: cosmopolitan.hu

5 BIZTOS JELE, HOGY A NŐ ELŐZŐ ÉJJEL FÉLRELÉPETT

 

Ezek az igencsak beszédes, árulkodó jelek…

 

Este egyedül feküdtél le, és éjszaka csak besurrant melléd az ágyba? Tele vagy kétségekkel? Reggel figyelj egy kicsit jobban oda a részletekre, sok mindent kideríthetsz… 

 

Árulkodó jelek, amik arra utalnak, hogy félrelépett

1. Különösen vonz

Egy nő minél több orgazmust élt át, annál több feromont bocsát ki a szervezete. Ez az anyag pedig azért is felelős, hogy te vonzóbbnak érezd. Így aztán, ha reggel sokkal jobban kívánod, mint máskor, ne csodálkozz!

2. Vidámabban ébred

Egy amerikai kutatás szerint a rendszeres szex hatására boldogabb lehet. Állítólag, akik hetente 2-3 alkalommal szeretkeznek, 55%-kal boldogabbnak érzik magukat. Ha nyoma nincs a csajodon a depressziónak, de ennél kevesebbszer bújtok ágyba, érdemes elgondolkodnod.

3. Sokkal szebbnek látod

Szex közben rengeteg változás megy végbe a testben. A nők arca például gyakran kipirul, de a megemelkedett ösztrogénszintjétől is sokkal szebbnek és egészségesebbnek látszik.

4. Mélyen és nyugodtan aludt

Szex után 30%-kal nő a prolaktinhormon szintje, mely elősegíti az alvást nemcsak a nőknél, de a férfiaknál is.

5. Kisimult, és nem kötekedik

Az oxitocinhormonnak köszönhetően sokkal elégedettebb, és nem forgatja ki a szavaidat. Reggel mosolygósan ágyba hozza neked a kávét, és kivételesen mindenben neked lesz igazad.

Forrás: (Ripost)

Ezek a férfiak erogén zónái a csillagjegyük alapján

Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérintik férfiasságát. Az férfiak egyéb erogén zónáiról a legtöbb nő vajmi keveset tud. Térképezd fel kedvesed gyönyörzónáit a horoszkóp segítségével!

Ezek a férfiak erogén zónái a csillagjegyük alapján. Nem mindenki ugynazt szereti!

 
Az intim testrészei erotikára programozottak: kapcsolatban állnak az agy nemi vágy központjával. E különösen érzékeny régiókon túl még jó néhány szexantenna van a férfi testén: az arc, a nyak, a tarkó, a hónalj, a felső kar, a mellbimbó, a has és a hát, a vállak, a lágyéktáj, a felső comb, a könyökhajlat.

Minden férfinak megvan a legérzékenyebb, legszexisebb pontja

– hogy kinek hol, csillagjegyétől is függ.

Kos III. 21IV. 20: szenvedélyes

Lobbanékony, rámenős, az izgalmakat keresi. Élvezi a kihívásokat, számára a hódítás a legizgalmasabb egy kapcsolatban. Amikor már célba ért, szenvedélye jelentősen csendesül. Vizuális típus. Aki tartós kapcsolatban akar élni egy Kos férfival, annak örökké meg kell újulnia.

Erogén zónája:

a fej. A haj, az arc gyengéd simogatásával, a  szemöldök alatti vékony bőr csókolgatásával kellően felpörgetheti. A Kos férfi számára a szex csók nélkül elképzelhetetlen: az ajak a szenvedélyenergia valódi mágnese.

Bika IV. 21V. 20: módszeres

Nem sieti el a dolgokat, szereti mindennek megadni a módját. Az érzéki örömöket sokra tartja, de egyéjszakás kalandokra nem csábul el. Akivel ágyba bújik, azt alaposan meg akarja ismerni.

A belső értékek jobban érdeklik mint a látvány

. Nagyon fel tudja izgatni a kedvese hangja, illata, érintése.

Erogén zónája:

a tarkótájék, a nyak. Legérzékenyebb pontja a fülkagyló és a fülcimpa. A fül tele van idegvégződéssel, melyek az érintést az agy vágyközpontjába továbbítják. Imádja, ha simogatják, masszírozzák.

Ikrek V. 21-VI. 20: kísérletező

Imád beszélni, szeretkezés közben sem tesz lakatot a szájára.

Kíváncsi izgatja minden ami új. Csak olyan nő mellett tud lehorgonyozni, aki nemcsak célt ad életének, hanem állandóan ébren tudja tartani szellemi-szexuális érdeklődését. Akinél nincsenek tabuk, és bármit hajlandó kipróbálni a közös gyönyör kedvéért.

Erogén zónája:

A kéz, a váll, az ujjak. Sőt, a csuklóhajlat is. Ha ide lehelsz apró csókokat, a fáradt Ikrek pulzusa megélénkül.

A csukló gyengéd simogatása

különösen jó módszer ahhoz, hogy étvágyat csináljon partnerének a második menetre.

Rák VI. 21VII. 21: szégyenlős

Szereti, ha kényeztetheti a párját, de hajlamos azt hinni, a másiknak is az a jó, ami neki. Eszébe sem jut, párjának kellemetlen lehet, amit ő élvez. A szexben ragaszkodik a hagyományokhoz: kezdetben csak este, gyér világításnál (vagy sötétben) ölelkezik.

Nála semmit nem szabad erőltetni. Szép lassan kell rávezetni az újabb és újabb változtatásra.

Erogén zónája:

A mellkas, a mellbimbó. E területet nemcsak simogatni, hanem

finoman harapdálni gyengéden karmolni

is szabad. A Rák férfi szereti a lovagló-pózt, mert akkor a nő ujjai a mellkasán kalandozhatnak.

Oroszlán VII. 22VIII. 22: macsó

Olyan társat választ, aki miatt irigyelhetik barátai, akire büszke lehet. A hálószobában úgy viselkedik, ahogyan a hódító férfit a filmekben látta.

Állandó csodálatot vár, számára a dicséret a legjobb ajzószer. A legapróbb kritika is lelohasztja, és ez szexuális teljesítményének rovására megy.

Erogén zónája:

A felkar belső oldala. Ugyanis a szexualitás meridiánján fekszik (itt folyik a szexuális energia). Izgatóan hat rá hajának vagy egyéb szőrzetének borzolása is. A szőr gyökerénél lévő hajszálerek azonnal továbbítják az izgalmat az agy vágyközpontjába.

Szűz VIII. 23IX. 23: szemérmes

A szerelmi praktikák terén eléggé járatlan. Ha partnere is tapasztalatlan, a szexualitás egy idő után másodlagos szerepet kap életében. Ám egy szerelemben jártas társcsodálatos szeretőt faraghat a tartózkodó Szűz úrból

is. Rendkívül tanulékony, fontosnak tartja, hogy maximálisan meghálálja “tanára” fáradozását.

Erogén zónája:

A has. A keleti népek szerint a hasban található a test erőközpontja és a vágyat vezérlő övezet. Az úgynevezett “napfonat” pont a köldök alatt egy ujjnyira található – enyhe nyomással, simogatással aktiválható.

Mérleg IX. 24-X. 23: kalandvágyó

Számára a szerelem művészet. Szívesen kalandozik idegen ágyakban akkor is, ha otthon ideális feleség várja, ugyanis érzéseinek másfajta kielégülésre is szüksége van. Ezzel együtt nem “rohamozó” típus, élvezi, ha őt akarják elcsábítani.

Erogén zónája:

A váll, a hát, a csípő. Ezeken a területeken olyan érzékeny, hogy a gyenge érintéstől is libabőrös lesz. A vénuszi szervek, azaz a pénisz, a herék érintésére akkor is reagál, ha már teljesen kimerült, esetleg beteg.

Skorpió X. 24XI. 22: maximalista

Tökéletes társra vágyik. Mivel ezt egyetlen személyben nehezen találja meg, általában “párhuzamos” életet él: egyszerre két nőhöz vonzódik őszinte szerelemmel. Az egyiket szemérmesen, gondoskodó, babusgató szerelemmel, a másikat vad szenvedéllyel, a már-már perverz játékokat is elfogadva.

Erotikus zónája:

A prosztata. Az ázsiai szerelmi tanítás szerint a gyengéd női simogatás sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért. A gát masszírozása a kitartást segíti.

A lágyék környékén az izgatás minden formájára érzékeny , mivel igen sok ott az idegvégződés.

Nyilas XI. 23XII. 21: kísérletező

Úgy tartja, a szerelem játék, tehát a szexben kalandot keres. Mindent ki akar próbálni. Semmi kivetnivalót nem talál a megszokottól eltérő kapcsolatokban. Számára a minőség épp olyan fontos, mint a mennyiség: büszke arra, hogy sok szeretője volt, s még inkább arra, hogy mindegyiket boldoggá tette az ágyban.

Erogén zónája:

A lapockák közti rész. Az egész testet energiával ellátó meridián a két lapocka között fekszik, telis-tele van idegvégződésekkel. Leginkább a Nyilas érzékeny érintésükre. Akárcsak a farkcsont fölötti terület gyengéd masszírozására.

Bak XII. 22I. 19: tartózkodó

Önző célok vezérlik a párválasztáskor: nem az érzelmek, hanem a gyakorlatiasság vezeti. Ritkán lobban lángra a szíve első látásra, szerelme inkább régi barátságból érlelődik.

Érzelmeiről nem szívesen beszél a szex számára tabu. Nem beszéli meg kalandjait barátaival, de még kedvesével sem szívesen beszél az ágyban történtektől.

Erogén zónája:

A comb belső oldala. E testtájon különösen finom a bőr, s nagyon érzékeny az érintésre. De térdhajlata is rendkívül érzékeny: Ha itt csiklandozzák, könnyen izgalomba jön.

Vízöntő I. 20-II. 20: visszafogott

A szerelem számára nem annyira testi, mint inkább szellemi kielégülést jelent. De ha egyszer belekóstolt a testi örömökbe, boldogan habzsolja. Ám csak olyan partner mellett érzi boldognak magát aki nemcsak az ágyban hanem szellemi téren is társ. Szeretkezés előtt és után (olykor helyette) is szeret beszélgetni.

Erogén zónája:

A bőre – a feje búbjától a sarkáig.

Bokájának cirógatására harapdálására legalább olyan érzékeny, mint más férfiak az érzéki csókra. Ezen a területen 72 ezer idegvégződés fut össze; senki nem érzékeli annyira, mint a Vízöntők!

Halak II. 21-III. 20: önzetlen

Érzékeny és megértő, romantikus és áldozatkész – ezért teljesen aláveti magát párja igényeinek. A szerelem számára szent dolog.

Kedvesét kényezteti, körülrajongja. Mégsem a nők álma, mert képtelen két lábbal megállni a földön. Bizonytalan és határozatlan, nehezen hajlandó elfogadni a világot olyannak, amilyen.

Erogén zónája:

Az ujjhajlatok, az ujjhegyek – még a nagy lábujján is!

Az ujjhegyekben végződnek ugyanis a test energiapályái. Érintéskor bioszikrák pattannak ki, mint amikor villamos vezetékek érintkeznek egymással.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Miért buknak a csajok a bunkó pasikra?

Legyünk őszinték, melyik nővel ne fordult volna már elő, hogy egy orbitális seggfejjel keveredett össze? Sőt, vannak köztünk olyanok, akik kifejezetten erre a típusra buknak. De miért jó az bárkinek is, ha oldalbordaként kezelik? Nem lehet, hogy erről valahol a csajok is tehetnek?

A férfiak is szeretnének választ kapni arra, mégis mit esznek a nők a bunkó pasikon. A téma „nagy kutatói” persze mind jóravaló, kedves srácok, akik odafigyelnek a másikra és hajlandóak a szerelmüket a tenyerükön hordozni. Persze kérdés, meddig lesz ez így, ha azt látják, hogy igény nem igazán van erre…

„Sokat gondolkodtam az egészen. Arra jutottam, hogy jófejséggel nem sokra megyek a csajoknál, így kénytelen voltam felvenni egy kevésbé kellemes stílust. Általában be is jön.” (Ákos, 24)

Fotó: oldalborda.hu

Nem is tudnánk ezzel vitatkozni, hiszen a többségünk, tényleg magának csinálja a bajt. Elfogadjuk a kegyesen elénk szórt morzsákat és közben észre sem vesszük, hogy az önbecsülésünk egyenlő a nullával. Mielőtt elkezdenénk egy kapcsolatot, nem kéne inkább magunkban rendet tennünk?

„A nők maguk generálják ezt. Ha kedvesek vagyunk velük, akkor mehetünk a süllyesztőbe. Szeretnek harcolni a férfiak figyelméért és minél nehezebben kapják meg azt, a sikeres vadászat végén, annál nyerőbbnek érzik magukat. Ha meg mellé nyúlnak, akkor megy a sírás-rívás. ” (Zsolt, 26)

„Szerintem a megszelídítés izgalma vezérli őket. Ez valahol kapcsolódhat az anyai ösztönökhöz is, mondván, hogy majd ők megzabolázzák, kikupálják a neveletlen pasikat.” (Gergő, 31)

Fotó: talita.hu

Persze vannak olyan pasik is, akik még a 21. században is a teremtés koronájának gondolják magukat. Az ilyennek egy nő nem több egy menő kiegészítőnél, amivel bárhol lehet villogni.

„Bizonyos csajok az erőt, a dominanciát látják ezekben a fickókban. Úgy vettem észre, hogy valakik rendesen igénylik, hogy sárba tiporják őket. A legszomorúbb az, hogy egyesek még a testi bántalmazást is képesek természetesnek venni egy kapcsolatban. Ezek a nők szerintem önmagukat sem tartják túl sokra.” (Tamás, 33)

Miért rázzák le sokan a rendes srácokat?

A legtöbb csaj nem a biztonságra és megbízhatóságra megy, hanem a szenvedélyre, a küzdelemre, a csábítás izgalmára gerjed. De mire jó ez? Legfeljebb arra, ha később a bunkó otthagyja őket a francba, nem kell elszámolniuk a saját hiányosságaikkal. Egyszerűen csak rákenik az egészet a pasasra, mondván „mindig is egy szemétláda volt”.

Fotó: huffingtonpost.com

Ha jobban magukba néznének, talán leesne nekik, hogy azért koptatják le a rendes férfiakat, mert akkor nekik is normálissá kéne válnunk, emellett sokkal nagyobb felelősség nehezedne ránjuk. Elbúcsúzhatnának attól a mentségtől, hogy mindig a másik a hibás…

 

Forrás: frisss.hu

Szerző: Boros Patrícia – Fotó: walldevil.com

Te is lehetsz szeszélyes szexistennő!

A női szeszélyességet a férfiak  csak egy helyen szeretik, de ott nagyon: az ágyban. Most megmutatjuk, hogyan lehetsz olyan szexistennő, aki őrületbe kergeti a párját!

 

Lepd meg kedvesedet, legyél vadító szexistennő, hogy aztán már magánfantáziálásaiban is a te tested megidézése ébresszen benne olthatatlan vágyat! Szánj egy teljes hetet arra, ami kapcsolatotok alapköve: a szexre! Olyan maradandó élményben lesz részetek, amelyet időről időre nemcsak felidézni, de megismételni is szeretnétek, kapcsolatotok pedig új tartalommal töltődik fel!

 

couple_by_filatoff-d3ilsn3

Előkészületek:
Az igazi szexbombát már a járása is elárulja. Gyakorolj egy keveset otthon a tükör előtt, lépkedj határozott, önbizalmat sugárzó tartással, vonagló léptekkel! Ha nem vagy biztos abban, hogy jól csinálod, nézz meg egy szexfilmet, és próbáld utánozni a főhősnő mozgását, kéztartását, arcjátékát! Jó móka lesz, és belebújhatsz egy olyan szerepbe, amelyben a világ legkívánatosabb nőjének érezheted magad – mindezt kockázat nélkül, hiszen csak te és kedvesed láthatjátok majd csodás átalakulásodat!

 

Hétfő: Pornósztárként várd haza!
Titokban készítsd elő az estét: vegyél fel egy szexis fehérneműt, szerezz be egy parókát! Hihetetlen, mennyire megváltoztatja az arcot egy-egy jól megválasztott paróka! Lehet rózsaszín vagy kék hajad, vad szőke hajzuhatagod – bármi, amitől másnak érzed magad! Vegyél fel tűsarkú cipőt, és izgató pózban helyezkedj el a bejárattal szemben, hogy ez legyen az első, amit a párod meglát! Garantáltan nem marad el a hatás… Miután kihancúroztátok magatokat az ágyban, közöld pároddal, hogy az egész hetet a szexre szántad, és minden nap valami meglepetéssel fogod várni!

Kedd: Ajándékozz orgazmust!
Kedvesed valószínűleg egész nap lázban ég, mert arra gondol, mire fog belépni az ajtón. Alakíts ki magadnak a tegnapitól eltérő, de szexis image-et, lehetsz akár anyaszült meztelenül egy bunda alatt vagy mindent megmutató fátyolszerű lepelben – mindegy, mit választasz, csak ordítson rólad, hogy szexre készülsz. Főzz vagy rendelj egy csodás vacsorát, turbózd fel afrodiziákumokkal, és utolsó fogásként tálalj fel egy ajándékdobozt, amely egy pornókazettát és valamilyen szexuális segédeszközt rejt. Ha párod már a vacsi közben rádugrana, ne hagyd! Provokáld, incselkedj vele, húzd a végtelenségig, és jelentsd ki, hogy bizony várnia kell a vacsora végéig…

Szerda: Légy gésa!
Öltözz gésának, teremts meghitt hangulatot a lakásban, rakd tele gyertyákkal, olyan füstölőkkel vagy illóolajokkal, amelyek fokozzák a vágyat. Készíts el egy illatos fürdőt, amelyben majd együtt merülhettek el. Tégy fel keleti zenét, és légy erre az estére párod alázatos szolgája! Amikor belép, vedd le a cipőjét, masszírozd meg a lábát, vetkőztesd le és vezesd a fürdőhöz! Izgató mozdulatokkal mosdasd meg, kérdezd meg, beülhetsz-e mellé. Ne engedd, hogy a feltörő vágy idejekorán beteljesüljön! A fürdő után illatos olajokkal masszírozd meg, és közöld, hogy minden kívánságát teljesíted, hisz ma alázatos gésája vagy. Olyan élményt szerzel párodnak, amelyet biztosan soha nem felejt el!

Csütörtök: Hű, de rossz kislány vagy!
A tegnapi gésa-image után ideje rosszalkodni egy kicsit! Párod pucéran találjon rád az ágyon, amint épp magadat simogatod – egy kamera előtt! Használj rosszlányos szavakat, mondd el, mennyire vágysz a testére, dicsérd minden porcikáját, fejezd ki, hogy mennyire szükséged van a vele való szeretkezésre. Vegyétek filmre együttléteteket, utána pedig nézzétek meg közösen! Valószínűleg repeta lesz a vége, és még azt is elérheted ezzel, hogy magányos fantáziálásai során kedvesed szeme előtt azok a képek lebegjenek, amelyeket házi videótokon láthattatok!

Péntek: Váratlan szex
Ezúttal csak a csábító ruhád utaljon a szexszel teljes estére, egyébként csináljatok úgy mindent, mint egy szokásos hétköznapon. Ám amikor leül a számítógépe vagy a tévé elé (bátrabbaknak: ha éppen telefonál), lassan gombold ki a nadrágját, és kezd el a száddal kényeztetni kedvesedet egészen a beteljesülésig. Minél váratlanabb helyzetet választasz, annál nagyobb meglepetést és gyönyört okozol párodnak!

Szombat: A szex a legjobb játék!
Szerezz be egy jelmezt: nővérkéset, rendőrnőset, szobalányosat vagy bármit, amiről tudod, hogy párod kedvére való! Ne csak a ruhába bújj bele, hanem az egész szerepbe! Amikor hazajön kedvesed, tégy úgy, mintha nem ismernéd, és a kitalált szituációnak megfelelően viselkedj vele! Pillanatok alatt belemegy majd a játékba, amit mindketten nagyon fogtok élvezni!

Vasárnap: Teljesítsd be régi vágyát!
Kérdezd meg kedvesedet, mit szeretne a szexhét zárónapjára – akár régóta dédelgetett szexuális álmát is megvalósíthatod, ha az számodra is bevállalható. Lehet, hogy valami olyan újdonságot próbáltok ki, amely utána szerelmi életetek legmeghatározóbb eleme lesz! Párodnak pedig egy ilyen hét után a szexistennő szóról egyvalaki fog eszébe jutni: te!

Ezért nagyon egészséges a csókolózás

A kalóriaégetéstől az öregedés lassításáig számtalan érvünk szól e kellemes tevékenység mellett.

 

A csók sokféle lehet: szenvedélyes, édes, intenzív, diszkrét… De azt tudtad, hogy az egészségedre is jó hatással lehet? A csók hatással van a hormonokra, a hangulatra, sőt az edzettségre is.

Tudósok bebizonyították, hogy a csókolózásnak komoly élettani hatása lehet, szóval nemcsak a partnerrel való kapcsolat erősítésére jó.
Ezért nagyon egészséges a csókolózás

1. Jót tesz a fogaidnak

Dr Heidi Hausauer fogorvos szerint a csókolózás növeli a nyáltermelést, ez pedig egészségesen tartja a fogakat és az ínyt, azáltal, hogy segít könnyebben megszabadulni az ételmaradéktól. Így nem képződik annyi lepedék.

2. Erősíti az immunrendszeredet

A csók az immunrendszernek is ad egy kis lendületet. Legalább 700 fajta baktérium van a szánkban, a nyálcsere pedig segít, hogy új baktériumokkal találkozzunk. Azt már régebben is több tanulmány kimutatta, hogy minél többféle baktériummal találkozunk, annál erősebb lesz az immunrendszerünk.

Egy 2014-es holland kutatás bebizonyította, hogy miközben csókolózunk, legalább 80 baci cserélődik köztünk és partnerünk között.

Bár mindez nem hangzik túl gusztusosan, mégis sokat segíthet, hogy későbbi megbetegedések ellen könnyebben tudjon harcolni a szervezetünk.

3. Csökkenti a szorongást

A csókolózás csökkent a stresszhormont, a kortizolt, és növeli a szerotonin szintjét az agyban, ami felelős lehet a hangulatunk egyensúlyáért. Azt állítják, a meditációhoz hasonló hatásai vannak, azaz segít az oxitocin termelésében. Az oxitocin, más néven szerelemhormon nyugalommal tölti el az embereket. A szintjét leginkább az orgazmussal növelhetjük, de ugyanolyan jó hatással lehet rá egy ölelés, vagy néhány kedves szó.

 

4. Csökkenti az allergiás reakciókat

Dr Hajime Kimata, aki egy allergiás reakciókra specializálódott orvos Japánban, Ig-Nobel díjat kapott, amiért azt találta, hogy 30 perc csókolózás csökkentheti az allergiás reakciókat. Ő és csapata még 2006-ban 24 allergiás embert vizsgáltak: a bőrallergiát és az orrnyálkahártya allergiás reakcióját figyelték. Kétszer vizsgálták meg őket, egyszer csók előtt, utána pedig kellemes zene hallgatása közbeni csók után. Egészen pontosan Celine Dion: My Heart Will Go On című dalát hallgatták, mivel a tudósok szerint ez meghozza a romantikus hangulatot.

A kutatásból az derült ki, hogy a csókolózás csökkentette az immunglobulin E (IgE) típusú antitest termelését, ami az allergiás reakciót okozza.

5. Csökkenti a vérnyomást

Az ajkaink tele vannak erekkel. A csókolózás csökkentheti a vérnyomást az erek tágításával, és így lehetővé teszi a vér áramlását a létfontosságú szervekhez. Mint fentebb kifejtettük, a csókolózás csökkenti a kortizol szintjét, amely nem csak a szorongást csökkenti, hanem a vérnyomást is.

6. Késlelteti az öregedés jeleit

Mivel a csók növeli a vér áramlását az arcba, ez serkenti a kollagén termelését, ami egy fontos fehérje a testünkben – állítja Dr. Neinstein plasztikai sebész. “Csók közben az egész arcunk mozog, ami edzi és növeli a rugalmasságát, feszességét.” – mondja.

7. Kalóriát éget

Attól függően, melyik tanulmányt nézzük, a csókolózás percenként 4-6 kalóriát éget el. A nyelves csók pedig még többet, mivel akkor a nyelvizmaidat is aktívan használod. Andréa Demirjian, aki írt egy könyvet a csókolózásról, elmondta a CNN-nek: a csókot nem lehet összehasonlítani egy jó kis edzőtermezéssel, de ettől függetlenül ez is elvégzi a maga dolgát.

A csókolózás és szeretkezés felérhet egy edzéssel, ha nagyon oda teszi magát az ember. Szenvedéllyel kell csókolnod, és az többet ér, mintha 10 órán keresztül puszilgatnál valakit.

A kutatók azt is mondják, csók közben legalább 30 izmunkat használjuk, így ez is segíti az arc feszességének megőrzését.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!