Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Tudj meg mindent a csókról!

A csók romantikus, bensőséges, szeretetteljes. A csók a szerelemtől elválaszthatatlan. A csók az, amit ösztönösen tudunk, nincs olyan szerelmespár, aki ne csókolózna…

csok

Csóktörténet

A franciák nagy követői, az oroszok gyorsan rákaptak a csókolózásra, hamar a házasságkötés részévé tették.
A csók ma, mint régen is, egymásnak mutatott tiszteletet, odafigyelést is jelent. Rómában pedig egymás száját vagy szemét csókolták meg üdvözlésként. A császárral való találkozáskor egy igazi nemes a száját csókolhatta meg, kevésbé fontos emberek a kezét, a legkevésbé fontosak a lábát.

Ha igazán belegondolsz, a csók elég bonyolult tevékenység. Elég furcsa is, ha belegondolunk, hogy közben baktériumkolóniáink is kicserélődnek közben, egyes betegségek is terjedhetnek így. Kutatások szerint a Földön élő emberek 90%-a csókolózik. A legtöbben egész életünkben emlékszünk első csókunkra, de sokan még a földet is megcsókolják, amikor hazatérnek valahonnan.
Antropológusok vitáznak arról, hogy tanuljuk vagy ösztönösen csináljuk, de mindegy is: csináljuk, hiszen jó!

867c42448ac55316cf5d6beb574860d3

Miért olyan jó?

Pszichológiai hatása attól függ, hogyan érzel az ember iránt, akit megcsókolsz. Ha olyan, akivel szeretnél csókolózni, akkor még közelebb hoz vele, és növeli a vonzalmat is. Ha nem vágytál a csókra, akkor épp fordítva hat a dolog.
A tested is reagál a csókra, a legtöbb ember szereti, ha megérintik, de a csók jóval több ennél: szinte az egész testet érinti a hatása.
Az, hogy milyen kultúrában nőttél fel, nagyban befolyásolja a csókhoz való hozzáállásunkat. A nyugati társadalmakban az emberek előre várják a csókot és élvezik is. Ezek a tényezők minden csókban szerepet játszanak, még abban is, amikor jóéjtpuszit adunk egy gyereknek.

 

A csók anatómiája

A legtöbb ember tudja, mit kell tennie, amikor megcsókol valakit, de viszonylag kevesen vannak, akik bele is gondolnak az anatómiai részletekbe. Az egész folyamat kulcsa alapvetően egy izom, az, amely a száj körül van. Az emberek kétharmada jobbra dönti a fejét, amikor csókolózik. Így az orrunk elfér egymás mellett. Természetesen az arc további izmai is részt vesznek a manőverben – hiszen a nyelved is mozog.

És ezek csak az izmok: az arcidegek is részt vesznek a csókban, ingereket szállítanak az agy, a bőr és az izmok között. Az agy ezek hatására hormonokat termel: oxitocint, melynek következtében erősödik bennünk az összetartozás és a vonzalom érzése. Dopamint, ami az érzelmek megélésében segít. Szerotonint, ami a hangulatunkat és érzelmeinket befolyásolja, adrenalint, ami megemeli a pulzuszámot. Ezek a hormonok az endorfinnal együtt okozzák azt a boldogságot és izgalmat, amit csókolózás közben érzünk. Mivel a pulzusszámod és a vérnyomásod is emelkedik ilyenkor, az egész tested oxigénellátása javul.
A tested azt is befolyásolja, kivel esik jól csókolózni. Kutatások szerint a nők olyan férfiakat részesítenek előnyben, akik immuntulajdonságai épp kiegészítik a nőét, és ezt az illatukról állapítják meg. Az illat pedig a csók során is nagy szerepet játszik.

tumblr_o54818LOlS1tw5trjo1_500

Csókrekordok

• 1990-ben egy fesztiválon Alfred Wolfram 8001 embert csókolt meg: mindössze 8 óra alatt.
• A csókolózás rekordját 130 órával és 2 perccel Bobbi Sherlock és Ray Blazina tartják – 1978 óta nem tudta még megdönteni senki.
• Az első csók, amit filmre rögzítettek 1896-ban csattant el, a film címe pedig: A csók.
• A filmtörténet leghosszabb csókja egy 1941-es filmből származik, és 3 perc, 5 másodpercig tartott. 

 

A nők 9 alaptípusa…

Nincs olyan nő, akit ne tudnának meghódítani. A férfi, akinek kisujjában az ismerkedés mindig megpróbálja pontosan azt adni a nőnek, amit kíván. Ez egy alapvető stratégia. Ezért fontos, hogy ismerjük a nők különböző típusait és kívánságaikat, hogy megfelelő oldalról közelítsük őket – sikerrel. A nőket több szempontból lehet típusokba sorolni és 100%-os tiszteletet érdemelnek, a típusok pusztán a megértésükben segítenek…

3d0da821919d18753b9ee54a649ab0a2

A Megszelídíthetetlen. Ő az, aki egészen másképp képzelte el az életét: a munkája idegesíti, kapcsolatairól jobb nem is beszélni. Ő az, akit meg kell szabadítani a mindennapok börtönéből. Beszélgetéskor az álmait és a képzeletét érdemes megszólítani: élje át, hogy megélheti az álmait. A szabadságot, kalandot, zabolátlanságot kell elhozni a számára.

Az Elkényeztetett Csitri. Mindig csak ajnározták. Mindene megvolt, amit csak megkívánt. Mindig unatkozik. Egy felszínes világban él. Ő az, akit be kell vezetni a mélységekbe, mert érzi, hogy vannak mélységek.

A Nebáncsvirág. Hűvös, távolságtartó, félénk, szerény, prűd, sőt talán még érzelemmentes is. Elbújik és érzéseit is fal mögé rejti. Bizonytalanságát gyakran arroganciával cseréli fel. Ő az, akihez át kell törni a falat, de ehhez nagy türelemre és óvatosságra van szükség. Hosszú időbe telik, amíg meggyullad, de utána kiolthatatlanul ég.

Az Ártatlan. Még alig tapasztalt valamit az életében. Minden új megismerése előtt áll. Nagyon óvatos, ugyanakkor iszonyatosan kíváncsi is. Tapasztalatlan a szexualitás terén is, de már fantáziál. Ő az, akinél erre lehet építeni a képzelet játékában. A vágyát így lehet felszítani.

Az Áldozat. Rossz tapasztalatai vannak pasikkal kapcsolatban, ezért különösen bizalmatlan velük szemben. Ezért neki szüksége van arra, hogy bizalmába fogadjon másokat. Ő az, akit a személyes nyíltsággal, őszinteséggel lehet meghódítani. Ha érzi, hogy megbízhat benned és te is bizalmasan beszélsz vele, jó úton haladsz.

A Szépség. Ő az, aki felhívja magára a figyelmet. Minden férfitekintet őt követi. Azonban gyakran éppen ezek a Szépségek szenvednek az izolálódástól, mivel a férfiak nem bíznak bennük. De ők sem bírják, ha a férfiak csak a felszín miatt szeretik őket, habár ezek a nők többnyire maguk is felszínesek. Ők azok, akiket azzal lehet meghódítani, ha a csomagoláson belüli értékeket emeled ki előttük.

A Jóságos Nővérke. Ő az, akinek a barátainak mindig van valami problémájuk. Vonzódik a gyengékhez és elesettekhez. Vérbeli tanítónő, akit boldogtalanná tesz, ha nincs kit nevelni. Ő az, aki mindenkinek segítene, tehát nyugodtan tárd fel előtte midnen bajodat, örülni fog, hogy tehet érted.

A Vénlány. Ő az a típus, aki abból él, hogy mások energiáit kiszívja. Csajozás ide vagy oda, nem muszáj ám mindig mindenkit elcsábítani, aki csak az utunkba kerül!

Az Érzéki. Ő az, aki őrülten jól táncol, és jól tud bánni a férfiakkal, mert megvan hozzá a kellő önbizalma. Ő lenne minden férfi álma. Viszont ő az, akinek magasak az elvárásai: olyasvalakit keres, akivel együtt élvezheti az életet. Mindent, amit a nagykönyv előír.

10 dolog, amit a férfi gondol…

A férfiak nagy játékosok. A szavakat legtöbbször a „jobb időkre tartogatják”, és sokszor rejtély, mire gondolnak a „szürke” hétköznapokon. Jó volna tudni, mi az, amit nem mondanak ki? Segítünk.

mn_1409656489a_nagy

Szép dolog az őszinteség, mely a tartós párkapcsolat egyik alappillére. Ugyanakkor tény, hogy még mi, nők sem mindig mondjuk meg őszintén, mit gondolunk. Miért várnánk ezt el a férfiaktól. Főleg, amikor számunkra evidens dolgokat nem ért vagy azokról kérdez. Íme, a 10 legmarkánsabb ki nem mondott gondolat.

Miért kell avokádót kenni az arcodra?

Még ha meg is magyaráznád, akkor sem biztos, hogy a teremtés koronája valóban tudni akarja. Ha igen, akkor leginkább azt, mikor mosod már végre le.

Nincs semmi bajom. Egyszerűen csak nem beszélek.

Attól mert még nem beszéltek szüntelenül, nem áll meg a világ. A férfiaknak néha kell egy kis csend, amikor átgondolják a nap eseményeit, amikor kikapcsolnak, pihennek. De valld be, neked is!

Csak öt percig ne beszélj, kérlek!

Az előző gondolathoz kapcsolódóan, ha nem beszél, akkor szeretné, ha te sem csacsognál egyfolytában. Úgysem figyel rád, és akkor meg az lesz a bajod, hogy már meg sem hallja, amit mondasz neki. Ha kicsit te is hallgatsz, azzal egy esetleges vitát előzhetsz meg.

Miért kell újabb és újabb selfieket posztolnod?

Van, olyan pasi, aki megkérdezi, de a legtöbben magukban tartják ezt a kérdést, és titokban választ várnak rá. Eleinte szexinek, izgatónak tartják ezeket a képeket, de később már nem biztos, hogy „csak” a büszkeség tölti el őket, amikor ezeket látják. Itt is igaz a szabály: a kevesebb néha több!

Miért van mindenre kész terved?

Jó, ha az ember felkészül a váratlan dolgokra, na de mindenre… A párkapcsolat izgalmas szinten tartásához igenis szükség van néha a spontaneitásra, a lazaságra. Arra, hogy ne tervezz meg mindent előre!

Miért kell egyfolytában fogyóznod?

Igaz, hogy a tévéből, magazinokról még mindig nádszál karcsú nők mosolyognak ránk, és az sem baj, ha kordában tartod a tested és vigyázol a vonalaidra. De ne vidd túlzásba, hiszen a párodnak így is tetszel! (Lehet, hogy nem mondja, de azért így van.) Néha igazán elengedhetnéd magad, hiszen melyik pasi szeret magában enni? Az nem igazán dobja fel, ha te nem tartasz vele, vagy csak salátát eszel vagy répát rágcsálsz. Arra még nem gondoltál, hogy a közös nagy falatozásoknak erotikus tölte van? Na, ugye?

Miért mindig a tiéd az utolsó szó?

Ezt ugye nem is kell megmagyaráznunk…

Aranyos vagy, amikor féltékeny vagy, de azért ez már túlzás!

Mindenkinek jól esik, ha a párja odavan érte, és ezt ki is mutatja. A féltés természetes dolog, de ha megjelenik a zöld szemű szörny, akkor az már inkább kellemetlen, sokszor pedig elviselhetetlen.

Nem érdekel, hogy megint összevesztél a barátnőddel!

Neki is vannak barátai, és bizonyára néha össze is ugranak valamin. Épp elég azt megélnie, átvészelnie, nem biztos, hogy a kettesben töltött időtökben arra kíváncsi, mi történt Annával, Lillával, Edinával. A viták részletes magyarázata pláne nem érdekli. Legalábbis nem olyan bő formában, ahogy azt hajlamos vagy elmesélni. Töltsétek kellemesebben az estét.

Miért kell állandóan velem vásárolgatnod?

A férfiak többsége utál plázázni, és már a harmadik butik után elveszti a türelmét. Egyfolytában az a kérdés zakatol a fejében, hogy „mikor megyünk már haza?”

Persze, igazad van, nem járhatsz slamposan, de azért a vásárolgatást és nézelődést se vidd túlzásba. A legjobb, ha mindezt a barátnőddel intézed, és a párod majd csak a végeredményt látja. Az sem rossz, sőt! Gondolj csak bele, milyen hatást válthatsz ki belőle, ha otthon fitten (nem az egyik boltból ki, a másikba be után elcsigázottan) vár rád, te pedig egy rögtönzött házi divat show keretén belül bemutatod, milyen izgalmas fehérneműt vásároltál.

 

Forrás: kiskegyed.hu

Mitől lesz igazán jó a szex?

 A felhőtlen és mámorító szex nem a partner képességein, nem a pozíciókon, de még csak nem is a hormonháztartásunkon múlik. Hiszen a szex valójában nem az ágyban kezdődik…

 

x1sktkpturbxy9kyta0yzdmzguyyjlkzmewnzjhzwizogrlowm4ogfiys5qcgeslqmazkznezdncegtbc0dfm0bva

 

Mi kell a jó szexhez? Két ember, akik meglehetős fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt, továbbá a lehetőség, alkalom az aktusra, különösebb zavaró körülmények nélkül. Alapvetően ennyiben le lehetne egyszerűsíteni a témát, mégsem pusztán erről van szó. A fizikai vonzalomból természetesen születhet élvezetes együttlét. Ez viszont még nagyon messze van az igazán jó szextől.

A biztonságos szex

Ami ezúttal nem a nemkívánatos terhesség vagy a betegségek elleni védekezést jelenti, hanem valami egész mást: érzelmi és lelki biztonságot. A szex tudniillik lehet egyfajta izgi gimnasztika, vagy lehet egy szeretettel és csodálattal teli, extatikus érintkezés férfi és nő között, ahol mindketten belefeledkezhetnek egymás és a maguk gyönyörébe.

Mindenki eldöntheti, melyik verzió a szimpatikusabb számára, ám aki az utóbbira vágyik, azt nem fogja egy egyéjszakás kalandban megtapasztalni. Ehhez az élményhez két ember olyan fokú közelsége szükséges, amiben teljesen elengedhetik magukat, megnyílhatnak, és szabadon tehetnek bármit, mert tudják, hogy a szívük és a lelkük biztonságban van a másiknál.

Kell-e a férfinak a kötődés?

Igen és nem. Tudjuk, hogy férfi és nő nem egyformán viszonyul a szexhez, így míg a legtöbb nő képtelen a szexre legalább némi érzelmi kötődés nélkül, a férfiaknak ez egyáltalán nem okoz problémát. Ám mivel nem csupán egy kielégítő aktusról beszélünk, hanem igazán jó szexről, más dolgokat is érdemes figyelembe venni.

A férfi alapvetően két „üzemmódban” szexel. Az egyik a klasszikus hím, aki zsákmányt ejt, és azt magáévá teszi, és ebben sokat nem törődik a partnerrel, pusztán a saját kielégülésével. A másik, amikor a szex nem csupán egy fizikai tevékenység, hanem érzelmi kötődést is találunk mögötte. Ez nagyban bonyolítja a kérdést, hiszen egy kapcsolat elején nem ismerjük még annyira a másikat, a vágyait, szokásait, igényeit. És ha „tétje van” a dolognak, ha szeretné a férfi, hogy valóban jó legyen mindkettejük számára az együttlét, már máshogy működik. A szex ráadásul ilyenkor egyfajta megmérettetés, hiszen mindketten tudják, hogy ezen sok múlik egy kapcsolatban. És bár idővel meg lehet tanulni egymást, az még mindig csak fizikailag lesz sokkal jobb, mint előtte.

Az igazán jó szex titka…

Az elköteleződés. Amint a szex már nem egyszerűen egy szenvedélyes fizikai együttlét, hanem két, valamilyen szinten összetartozó ember közös, intim élménye, más szabályok lesznek érvényben. Beleszólnak az egyenletbe az ember gondolatai, érzelmei, kétségei, félelmei, vágyai. Ahhoz pedig, hogy az együttlét igazán felhőtlen legyen, hogy ebben mind a két fél teljesen fel tudjon oldódni, szükség van egy olyan fokú bizalomra, ami nem egyszerűen szimpátián alapul.

Ezt a fajta biztonságot egy olyan kapcsolatban lehet megtalálni, ahol mindketten pontosan tudják és érzik, hogy mit jelent nekik a másik. Van abban valami hihetetlenül felszabadító, hogy az ember tudja, hogy minden reggel a másik mellett fog felébredni. Amikor már nem kell ennek a kétségeivel küzdeni, amikor mindketten fenntartások nélkül adják oda a lelküket és a szívüket is a másiknak, akkor szűnik meg az a feszültség a szexben, ami két különálló univerzumot eredményez.

A test gátlásait ugyanis nem nehéz levetni. Az igazi odaadás viszont – ahogy a szóban magában is benne van – sokkal kényesebb téma. És amíg nem adjuk oda a másiknak magunkat egészen (vagy amíg hagyunk magunkból máshol pár darabkát), addig a szex lehet nagyon jó egy megfelelő partnerrel. De a nagyon az még nem az igazán…

 

Forrás: anna.hu

3 izgató, de veszélyes szexhelyszín…

Bár az ágyban is jó hancúrozni, mégis, olykor vágyunk valami újra, legyen akár egy izgalmas pozitúra, vagy egy izgató szexhelyszín. Mégis, egyik-másik helyszíntől inkább óvakodjunk, hiszen több kárt okozhatnak, mint örömöt.

 

Bár elsőre talán ezek a helyszínek nem tűnnek hátborzongatónak, de az ördög a részletekben rejlik, így bizony kiderülhet, hogy egyik-másik hely valóban veszélyes lehet. Persze nem az ejtőernyőugrást és a vadvizi evezést fogjuk elemezni, mert ezekhez nem kell nagy fantázia, hogy az ember elképzelje, akár bele is halhat, vagy épp kitörhet keze-lába.

Medencés kaland

Milyen jól is mutat a filmekben, amikor a nő és a férfi összegabalyodva, egymás testéhez feszülve csókolózik a víz alatt, majd szerelmeskednek újra és újra…
Ki ne vágyna egy ilyen élményre a valóságban?
Persze, igazán romantikus és meghitt, ha eltekintünk néhány részlettől:
– ha van privát medencénk, akkor majdhogynem minden adott az intimitáshoz. Ha van… de még akkor is felléphet a következő probléma:
– a víz klóros – mert mégiscsak fertőtleníteni kell – és a klór nem csak a bőrnek árt, hanem a nyálkahártyának is. Csókolózáskor a víz alatt és a behatolásnál is.
– ha nincs saját medencénk, akkor már eleve elvetett az ötlet, mert a strandon nem ijesztgetjük a gyerekeket, az uszodában az úszókat, a gyógyvizekben az időseket. Ezen kívül még nem is beszélve a higiéniáról.

szex-800x450

Tengerparti parti

Mámoros andalgás a tengerparton kéz a kézben, naplemente, szerelmeskedés a homokban. Látványos elem a mozivásznon. Vajon a valóságban is így működik ez?
– nappal a tengerpartokon nyüzsögnek az emberek, tehát a szex kivitelezhetetlen és cseppet sem romantikus. Ahol nem sétálgatnak, annak oka van: valószínűleg koszos a víz és a part is, vagy magánterület.
– este több mint, valószínű, hogy összefuthatunk őrökkel vagy sétálgató emberekkel, de szúrós kis rákokkal biztosan.
– tételezzük fel, hogy üres a part és tiszta, de akkor is ott a legnagyobb veszélyforrás: a homok. Szinte lehetetlen úgy szeretkezni homokban, hogy ne legyen tele a szánk és orrunk a szemcsékkel, az intim zónákról nem is beszélve.

sexnyito-800x450

Légyott a kapualjban

Sötét utcácska, macskakő, halvány fények… szinte látjuk magunk előtt Párizst, ahogy a szerelmespár előbb gyengéden, majd vadul egymásnak esik.
A valóság:
– ha nem egy kihalt város kihalt utcájába tévedünk, bárkivel összefuthatunk.
– kosz és mocsok mindenütt.
– nem tudod, hogy mihez dőlsz, mibe ülsz – a partnereden kívül -, mi az, amitől másnap már beteg leszel.

Persze az is előfordulhat, hogy pont mindegyik helyszínnél szerencsés leszel és elkerülöd a zavaró és zaklató tényezőket, de kísérletezz inkább máshol.
Természetesen az abszolút befutó helyekhez is adunk tanácsokat.

 

Forrás: rcnews.hu

Flörtölsz vagy sem? A csillagjegyed elárulja!

Az a huncut kis összemosolygás a sorban, a véletlen érintés, a bók. Az egész napunkat bearanyozhatja, még akkor is, ha már komoly párkapcsolatban élünk, és eszünk ágában sincs új területeken hódítani. Azonban időnként jól esnek ezek az apró kis flörtök, hiszen tudjuk belőlük, hogy még mindig vonzók vagyunk a másik nem számára. Ha pedig éppen egyedülállók vagyunk, akkor a napunk bearanyozása mellett akár egy új, szép szerelem kezdetét is jelenthetik…

 

kalium-a-sziv-fontos-asvanyi-anyaga

Azonban nem vagyunk egyformák, mindannyian egy kicsit máshogy kacsintgatunk az ellenkező nem tagjai felé, számos tényező, többek közt a temperamentumunk függvényében, amit sokak szerint a születésünkkor az égen lévő csillagállás befolyásol.

Nézzük hát, mit mond el flörtölős énünkről a csillagjegyünk!

Kos:

A „merészség” a középső neved. Szexis vagy, és ezt nem is félsz megmutatni, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei, melyeket alkalmasint magas sarkakkal, élénk színekkel fokozol. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Egyszóval nem lehet nem észrevenni.

Ha valakin megakad a szemed, nem sütöd le szégyenlősen, a magad egyenes módján elkapod az illető tekintetét.

Őszintén szólva sokakra ijesztőn hat az általad keltett határozott összbenyomás. Ne foglalkozz velük, neked még egy flört erejéig se valók a „nyuszikák”, igazi erős, bátor, kihívást jelentő hódításokra van szükséged!

Bika:

Édes és érzéki flörtélményben részesíted azokat, akik felkeltik az érdeklődésed. Olyan finom módszerekkel szövöd a hálód, mint egy-egy halk sóhaj, egy finom érintés. Közben figyeled, vajon mit váltasz ki a másikból, milyen érzelmek tükröződnek az arcán. Ha ezzel már tisztában vagy, jöhet az intellektuális sík is.

Mivel rendkívül erős érzékiség árad belőled, tulajdonképpen a kisujjad se kell megmozdítanod, hogy körbeudvaroljanak. Csak mosolyogj, és készülj fel a hódolók hadára!

Ha pedig még keresed az Igazit, és randira hívnak, akkor éttermet, cukrászdát, fagyizót válasszatok, ahol a finom kényeztető falatoknak köszönhetően még jobban érzed magad, és még jobban felszabadulsz.

Ikrek:

Szellemességed és feleselős stílusod leghatásosabb flörtfogásaid. Senki se bánik olyan jól a szavakkal, mint az Ikrek jegy szülöttei, és te ezt teljes mértékben ki is használod, ha valaki akár csak egy szikrányit is felkelti az érdeklődésed.

Mivel a fizikai vonzóság mellett az intellektus is rendkívül fontos számodra, a flört csak akkor dob fel, ha ezen a szinten is megbizserget. Ha pedig valaki szeretne komolyabb kapcsolatba kerülni veled, akkor bizony fel kell rá készülnie, hogy bírnia kell hihetetlen tempódat, és időről-időre képesnek kell lennie megújulnia, ha ébren akarja tartani köztetek a lángot.

Extra flört tipp: mondanivalódat szívesen fested alá beszédes kézgesztusokkal, ne fogd vissza magad akkor se, ha éppen flörtölsz!

Rák:

Elbűvölő és kényeztető flörtpartner lakozik benned. Már amikor hajlandó vagy kibújni a kis páncélodból és megmutatni a világnak, milyen érzelmi mélységek és micsoda empátia lakozik benned.

Mindez ott van a tekintetedben, csupán arról kell gondoskodnod, hogy ne süsd le a szemed folyton, hanem igen is nézz bele a másik ember szemébe. Azt a kis apró, mindent tudó mosolyod se rejtsd el, mindenki tudni szeretné, milyen titkok rejlenek benned!

Ha pedig szóban is folytatódik a flört, akkor remek hallgatóságra találhat a személyedben, és mikor feloldódsz, azt is megmutatod, hogy van neked egy rendkívül finom humorérzékkel megáldott, szórakoztató oldalad is.

Oroszlán:

Párját ritkító drámai érzéked átszövi a mindennapjaidat. Bárhol is jelensz meg, ott egyből minden szem rád szegeződik, és nem azért mert bohócjelmezben vagy, egyszerűen a kisugárzásod hat így. Ami pedig a romantikus életed illeti, nem félsz kimutatni, ha valaki felkeltette az érdeklődésed.

A már említett karizmádnak köszönhetően sokszor elég csak ránézned a kiszemeltedre, és máris fellobban az a bizonyos szikra, még akkor is, ha csak egy pillanatig tart, mert utána mind a ketten mentek tovább a saját utatokon.

Esetedben az se kizárt, hogy amíg nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, addig egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és csodával határos módon a potenciális partnerek nem orrolnak meg rád. Hogy is lehetne haragudni rád, mikor oly szórakoztató vagy és oly nagylelkűen tárod fel a szíved?

Szűz:

Bár rendkívül visszafogott vagy, szexuális kisugárzásod mégis szinte süt. Az azonos neműek ezt bizony gyakran nem nézik jó szemmel, hiszen érzik, hogy személyedben erős vetélytársra leltek a flörtölős-hódítós játékban.

Ha mégse tobzódnak körülötted az udvarlók, azt annak köszönheted, hogy tartózkodó, hűvös viselkedésed elbátorítja őket. Ám ha mégis összeszedik a bátorságukat, és kicsalják tőled azt a bizonyos mosolyt, akkor nagy megtiszteltetésnek érzik, hiszen mindig az a legédesebb gyümölcs, amiért megküzdünk.

Aki pedig többé válik futó flörtnél, az rá fog jönni, hogy létezik egy hihetetlenül spontán oldalad is.

Mérleg:

Már pusztán ha rád néz az ember is mosolyogni támad kedve.

Kecses vagy, mesterien bánsz a szavakkal, és mindig tudod, hogy mit tegyél, ha hirtelen vonzerő fokozásra van szükséged. A szerelem, a romantika a lételemed, ami nem csoda, hiszen az ezen minőségekhez köthető Vénusz uralja a jegyed.

Ha valaki közelebbről is megismer, rájön, hogy a szívesen flörtölő, bárkire kedvesen rámosolygó külső nem csak egy felvett maszk, hanem mélyen belülről fakad, hiszen szereted megosztani a javaidat, így a mosolyodat, kedvességedet is másokkal.

Skorpió:

A flört mestere. Ha ennek a jegynek a szülötte vagy, minden bizonnyal hatalmas flört eszköztárral rendelkezel, amit rendre használsz is. Ha kell finom bársonyként burkol körbe a szexisséged, máskor meg igazi dominaként veted be magad.

Gyakran csak a vadászat öröme miatt flörtölsz, akkor is ha az illető tulajdonképpen egy szikrányit se mozgatta meg a fantáziád.

Uralkodó bolygód a Plútó segít, hogy pillanatok alatt bárkit az ujjad köré csavarj. Ha pedig a szíved és a lelked is beleadod a hódításba, akkor szinte képtelenség ellenállni mágikus vonzerődnek.

Nyilas:

Amikor előbújik belőled a vadóc gyerek, és játszani akar, akkor mágnesként vonzod a románcot. Az ilyenkor felszabaduló könnyed energiáid igazán kellemes flörtpartnerré tesznek, tiszta móka és kacagás a társaságodban lenni.

Veled a szóból se lehet kifogyni, hiszen mindig tele vagy friss pletykával, tudod kivel mi történt, és a világ dolgaiban is tájékozott vagy.

Időnként stílusod provokatívvá válhat, ha rád jön, akkor szabályosan sportot űzöl az ugratásból – vigyázz erre nem mindenki vevő.

Legnagyobb erősségeid a flört-szcénában, hogy mindig elő tudsz rukkolni valami meglepő, váratlan dologgal, illetve pontosan tudod, mikor érintheted meg a másik ember játszi könnyedséggel anélkül, hogy zaklatásnak venné.

Bak:

A szempilla rebegtetés, a zsebkendő leejtése nem a te világod. Egyenes vagy, nyíltan kifejezésre juttatod, ha valaki akár csak egy pillanatra is megfogott. Sokan vissza is riadnak ettől, de sebaj, a nyuszikák nálad egy laza flört erejéig se jöhetnek szóba.

Bár kimérten, leginkább a kispadról szereted szemlélni a világot, hűvösséged sokan kifejezetten izgatónak tartják, szeretnék tudni, ki is bújik meg az áthatolhatatlannak látszó páncél mögött.

Aki veszi az első akadályokat, az észreveheti, hogy nem is vagy te olyan sóbálvány, ha a szavaid nem is, a szemeid, az apró mozdulataid, mint a hajadba túrás, csípőd könnyed végigsimítása elárulnak.

Ha pedig valaki igazán lángra tud lobbantani, az biztos lehet benne, hogy tartós érzelmeket csiholt benned.

Vízöntő:

A tömegbe olvadás távol áll tőled, különc vagy, és ezt vállalod is. A flörtölésben is. Tőled senki se számítson szokványos megnyilvánulásokra, pirulásra, romantikus csacskaságokra. Már az első pillanattól kezdve utánozhatatlan stílusban jelzed, ha valaki bejön.

Különösen akkor vibrálsz, ha nagyobb társasággal vagy, és szellemességeddel szórakoztathatod a potenciális partnereket.

Ha a flört intimebb viszonnyá fejlődik, a fizikai vonzóságot az intellektus könnyen felül tudja írni, ugyanis számodra rendkívül fontos, hogy szellemi téren is kielégítő legyen a kapcsolatod.

Halak:

Fantázia és flörtölés – ha a Halak jegyében születtél, ez a két dolog könnyen összeolvadhat nálad, egyfajta mágikus kisugárzást vonva köréd.

Kicsit szégyenlős vagy, így megeshet, hogy ha olyasvalakivel találod magad szemben, aki tetszik, elakad a szavad.

Azonban ha végül összeszeded a bátorságod, és megszólalsz, akkor mindenki csupa füllé válik, hiszen hangodban ott vibrál a rendkívül érzékeny lelked.

Mások hajlamosak kivetíteni rád a vágyaikat, olyannak látnak téged, amilyennek akarnak. Ezt a flörtölésnél arra használhatod, hogy különböző szerepekbe bújsz, azonban vigyázz ne ragadj beléjük, ne feledd el, ki is vagy valójában!

Forrás: cotcot.hu

Ennyit kéne szexelned a te korodban…

Fogadjunk, a te fejedben is átfutott már a gondolat, hogy vajon a pasiddal a hancúradagotok átlagon felüli vagy esetleg aluli! Készülj, mert most megtudhatod a választ!

20160420intim-a-fiatalsag-vegrendelete-ezert2

 

Oké, természetesen elég sok mindentől függ, éppen milyen gyakran bújtok ágyba a szerelmeddel. De azért biztos kíváncsi vagy, melyik korosztályban mennyi az átlag, ugye? Ezt vizsgálta nemrég a szexuális és párkapcsolati kérdésekre szakosodott Kinsey Intézet. Kutatásukban több száz, különböző korú párt kérdeztek meg a témában, így állították össze a következő hancúrstatisztikát.

Nem meglepő, de legtöbbet (egészen pontosan évente átlagosan 112-szer, szóval durván minden 3. nap) a 20-as éveiben járóak lepedőakrobatikáznak. De a harmincasok is évi 89-szer (vagyis kb. 4 naponta) szexelnek, míg 40-en túl ez lecsökken 69 alkalomra. Persze a férfiak biztosan azon vannak, hogy feljebb tornázzák ezeket a számokat…

 

Forrás: cosmopolitan.hu

Erotikus horoszkóp

Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

134c3acf7974aa7b76c2713993938f1d78948108

Születésünk helye és ideje meghatározhatja vérmérsékletünket, sőt még erotikus kisugárzásunkat is. Szexhoroszkópunkból megtudhatod, hogy egy bizonyos csillagjegyben született férfitól mit várhatsz az ágyban, és mivel tüzelheted fel választottad vágyát.

Érzéki a Kos férfi

Meg kell szereznie a nőt – csak ez a gondolat jár a fejében, ha egyszer lelke lángra lobban. A nő ellenállása feltüzeli. Vetkőzzünk előtte izgatóan, kínáljuk köldökünkbe öntött pezsgővel, és a siker nem várat sokáig magára.

Kifinomultan csábít a Bika

Mindent a maga idejében – ez a jelmondata. Kifinomult érzékiséggel csábítja el vágyának tárgyát. Ha a nő is akarja őt, mindent megmutat, amire csak képes. Senkit sem olyan könnyű az ujjunk köré csavarni, mint őt.

3

Világosban szereti az Ikrek

Mindig készenlétben áll. Amit más egy hónap alatt teljesít, azt ő legszívesebben egy éjszaka alatt kipróbálná. Egyik percben színészkedik, a következőben nézőként szemléli az eseményeket. Megörül, ha világosban szerelmi játékba kezdünk, ötleteinket fülébe suttogva.

Kezes, mégis zabolátlan a Rák

Tüzes szerető, de amint valami felborzolja ingatag kedélyét, a legrosszabb lesz. Ujjaival és nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a labdával. Erotikus masszázstól kezessé és zabolátlanná válik.

Támad, és prédát ejt az Oroszlán

Állatias hajlamai ellenére gyengéd szerető. Látszólag át kell engednünk neki az irányítást. Elvárja a nőktől, hogy ne legyenek finnyásak a szexben. Könnyű kideríteni, mivel lehet a kedvére tenni, hiszen nem is titkolja.

tumblr_luv4h3qh0u1qcx6bfo1_500_large

Boldoggá teszi a Szűz a partnerét

Elvárásai magasak. Boldoggá akarja tenni partnerét. Kedvét szegheti azonban akár egy telefoncsörgés is a szerelmi játékok közben. Ügyeljünk, hogy ne álljon semmi a beteljesülés útjába.

A lassúság mestere a Mérleg

Ínyenc fogás számára a szex, nem gyorséttermi menü. Órákig kényezteti párját. Tűzbe jön, ha rávesszük, képzelje el, mi történik hamarosan. Addig incselkedjünk vele, míg tettlegességre nem vetemedik.

Konyhaasztalon kezdi a Skorpió

Szenvedélyes és erőtől duzzadó férfi, ezt már az első csóknál érezhetjük. Közvetlen és rámenős. Akár a konyhaasztalon is kész az akcióra. Hébe-hóba mondjunk neki nemet, akkor beleegyezik abba, amit szeretnénk.

1843_3848_impotency-problem-treatment-kamagra

Kiszámíthatatlan szerető a Nyilas

Változatosság jellemzi a szexualitását. Nem mindig kedves az ágyban, ezt viszont szenvedélye ellensúlyozza. Kiszámíthatatlan: egyszer gyors, másszor lassú, egyszer ártatlan angyalka, másszor kegyetlen démon. Mondjuk meg neki, mit hogyan szeretnénk.

Kedveli a Bak az erotikus játékokat

Ügyes és erőteljes a szexben. A kézimunka helyett inkább az erotikus játékszereket kedveli. Addig nem hagyja abba a szerelmeskedést, míg mindketten ki nem elégültek. Nem szereti, ha irányítják.

Feltérképezi a Vízöntő a női testet

Kísérletezésre hajlamos, szívesen kipróbálja a legújabb praktikákat. Csak abban bízhatunk, hogy a hálószobánk falai elég vastagok. Nem kedveli, ha valaki túlságosan csodálja. Minél megvetőbben viselkedünk vele, annál inkább tűzbe jön.

Találékony partner a Halak

Kifinomult. Távol áll tőle a tabu és az önzés. A háztartási eszközöket is szexjátékszerként használja. Ha még a tizedik randevú után sem akar ágyba vinni, az csak egyet jelenthet: nem kíván.

 

Forrás: astronet.hu

Hamarosan jön a spray, amivel jó sokáig bírja a pasi a szexet…

Sok férfinak okoz gondot, hogy bizony nem tudja türtőztetni magát, ezzel azonban aláássa az együttlétet is. Ám erre is van már megoldás!

 

Kevés kínosabb dolog van a pasik számára az ágyban, mint az idő előtti élvezet, ám hamarosan erre is lesz megoldás – erről számol be a Ladbible. Felmérések szerint a korai magömlés kifejezetten komoly probléma, csak Európában 25 millió pasit érint – ám ennek most vége!

20160913erotika-es-fesztivalok-vallomasok-a1

A brit cég, a Plethora Solutions legújabb csodaszere, a Fortacin nevű spray hamarosan piacra kerül, és lehet, hogy sok pár életét könnyíti majd meg.A kétféle érzéstelenítőt, lidokaint és prilokaint tartalmazó spray-vel szex előtt öt perccel háromszor kell befújni a péniszt, ez pedig garantáltan elnyújtja az aktust.Mindössze arra kell figyelni, hogy 24 órán belül háromnál többször senki se használja a csodaszert.  

Forrás: Life.hu

33 érdekesség a szexről, amit eddig nem tudtunk…

A szexet csinálni kell, nem beszélni róla. Azért olvasd el ezt a néhány érdekességet, amit tutira nem tudtál ezelőtt…

71430-w

01. A szex fájdalomcsillapító hatással van. Különösen jó fejfájás ellen.

02. Álló helyzetben az átlagos péniszméret 13 és 18 centiméter között van.

03. A sperma tökéletes arckrém lenne, mert nagyon jó ráncok és pattanások ellen is.

 04. 250 millió spermium van egy teáskanálnyi spermában.

05. Az 1450-es években a ma erotikus játékeszközként használt fanszőrzet parókát egészségügyi okok miatt használták.

06. A férfi ejakuláció átlagsebessége 45 km/h.

07. Egy teáskanál sperma 5 és 25 kalória között van.

08. A vibrátort a 19. században a ‘hisztéria’ nevű “betegség” ellen találták fel.

09. A férfiak orgazmusa átlagosan 22 másodpercig tart.

10. Anőké pedig 18 másodpercig.

71431-w

11. Az antidiuretikus hormon miatt olyan nehéz először pisilni szex után, mert az megpróbálja megakadályozni azt.

12. A zellerben található feromonok nem csak a férfiak vágyát ébresztik fel, de a nők számára is még vonzóbbá teszik azokat a férfiakat, akik gyakran fogyasztják ezt a zöldséget.

13. A férfiaknak átlagosan 11-szer van erekciójuk.

14. A szextől bizonyítottan jobban alszunk, csökkenti a vérnyomást és a stressz ellen is jó.

15. A nyugalmi helyzetben lévő átlagos péniszhossz 10 centiméter.

16. Időszámításunk előtt 1850-ben az ókori egyiptomiak krokodilürüléket használtak fogamzásgátló gyanánt.

17. Orgazmus közben a pulzusunk átlagosan 140 és 180 között van.

18. Egy felmérés szerint a férfiak 44%-a, a nőknek pedig csupán 38%-a próbálta már ki az anális szexet legalább egyszer.

19. Szex közben a herék 50%-kal megnőnek.

20. Az átlagos hüvelyhossz 7-10 centiméter, de izgalmi állapotban a duplájára is megnőhet.

71429-w

21. Az alkohol, az ananászlé és más egzotikus gyümölcsök leve megváltoztathatja a sperma ízét.

22. Férfiaknak orrdugulás ellen jó megoldás az ejakuláció.

23. A csiklóban több mint 8000 idegvégződés található.

24. Vannak olyanok, akik szexuálisan vonzódnak tárgyakhoz. Egy nő például különösen vonzódik valamiért az Eiffel-toronyhoz.

25. A G-pontot angolul régen ‘Whipple Tickle’-nek nevezték, ami valami olyasmit jelent:”Csiklandozásra megnagyobbodó”. Beszédes név. 🙂

26. Becslések szerint egy férfi élete során 14 liter spermát termel.

27. Létezik egy formicophilia nevű fétis, amit azokra az emberekre mondunk, akik azt élvezik, ha rovarok mászkálnak a nemi szervükön.

28. Egyes tudósok szerint a maszturbálás jó depresszió ellen, a közben termelt endorfinok miatt.

29. A férfiak 51%-a, a nőknek pedig 43%-a kipróbálta már az orál-anál szexet.

30. A vaginában ugyanaz a folyós, krémes állagú anyag található meg, ami a cápák májában is. Ez pedig a szkvalén.

31. Kutatások bizonyítják, hogy a 40 év alatti férfiaknál a merevedési problémában nagyban közrejátszik a pornográfia.

32. A vagina kieshet a helyéről. Ilyenkor mondjuk azt, hogy megsüllyed a nemiszerv.

33. Az orgazmus meghosszabbítja az életünket.

 

Forrás: www.joy.hu

 

Sokkal jobbak az ágyban azok, akik többet olvasnak…

 

Szakmai lapokat, hobbimagazinokat és krimit olvasnak a legmagabiztosabb párkeresők.  Akik kevésbé bíznak magukban, jobban kedvelik a képregényeket és a pletykalapokat…

 

Az online társkeresők kétharmada szexinek érzi magát. Körükben a legnépszerűbb olvasmányok a hírek, a szakmai lapok, valamint a klasszikus regények…

 

3835-1478836801-oktober_tel

 

A legszexibbnek a női magazinokat, a divatlapokat és a pletykalapokat olvasók vallják magukat, a képregényeket és a sci-fiket olvasók közül azonban csak minden második ember gondolja úgy, hogy vonzó. Az olvasás gyakorisága viszont egyáltalán nem befolyásolja, hogy az illető jónak érzi-e magát az ágyban vagy sem. A felmérésből az is kiderült, hogy akik szeretnek olvasni, saját bevallásuk szerint nem szoktak hazudni. A felmérés szerint legtöbbször azok nem mondanak igazat, akik legszívesebben divatlapokat, életrajzokat vagy kortárs irodalmat olvasnak.
Legjobban mindenki otthon, a kanapén szeret olvasni. Emellett a nők többsége lefekvés előtt (52%), valamint utazás (50%) és várakozás (40%) közben is szívesen vesz a kezébe egy-egy könyvet vagy magazint.

Az olvasást a kádban, forró fürdő közben csupán minden tizedik ember preferálja. Meglepő, de a kávézót, mint helyszínt a férfiak szeretik jobban, a szabadtéri olvasást viszont a nők.
További adalék, hogy a gyakran, legalább hetente olvasó válaszadók csupán alig több mint fele sportol rendszeresen, ugyanakkor ők nyitottabbak az új ízek, ételek kipróbálására.

Forrás:nana.hu

A virtuális szex egyszerű és gyors…

Akinek munkaeszköze a világháló, kikerülni sem tudja a cyber tér eszközeit – chat, mail, internettelefon, webkamerás kapcsolat – s szinte semmi nem választja el attól, hogy ezeket saját szexuális szükségleteinek szolgálatába állítsa. Molnár Tamás szexuálpszichológust kérdeztük arról, hogy a szakember szemével mennyire torz vagy normális a virtuális szexualizálás.

1831133_9ced3bf59c6970a38083d2463732ad4b_wm

A modern ember szexuális életében a kibertér egyre inkább teret hódít. Szexelünk chaten keresztül, webkamerán át, de sokan attól sem riadnak vissza, hogy a virtuális világ előtt vetkőzzenek. Nem estünk át a ló túlsó oldalára?

Úgy gondolom, a korszerű informatika és kibernetika összességében pozitív hatással van a szexualitásra. Egy újabb lehetőség a szexuális kapcsolataink, a szexuális viselkedési repertoárunk bővítésére. Például távol lévő párunkkal minden probléma nélkül szexuális vagy szexuális jellegű kapcsolatba léphetünk, de ma már arra is van lehetőség, hogy valós időben, egymás szeme láttára, szexuálisan kommunikáljunk, sőt, bármilyen furcsán hangzik is, akár –fizikailag – meg is érintsük egymást.

Miben rejlik ennek a műfajnak a különlegessége?

Az újszerűsége mindenképpen vonzó. Sokak számára eddig elképzelhetetlen volt az a fajta szexuális élmény, amit az internet, a webkamerák és a számítógépekhez csatlakoztatható kibernetikai eszközök nyújtanak. Kihívás  lehet azoknak, akik kíváncsiak az újszerű szexuális élményekre. Valamilyen értelemben praktikus is. Hiszen egyszerű, gyors, kevésbé macerás.

Az internettelefonnál kihasználható, hogy halljuk a partner hangját, halljuk, ahogyan felizgul, ahogyan elélvez. Egymást irányíthatjuk, és érzéseinkről, vágyainkról hallhatóan is beszámolhatunk. Ha ehhez egy webkamera is társul, valósidejű hang és élő vizuális kapcsolatra van lehetőség. Chatnél, e-mailnél a hangot nélkülözzük, viszont megfontoltabban fogalmazhatunk.

A kibernetikai eszközök továbbfejlesztett változatai, a távirányítható vibrátorok, műkarok, robotok akár utánozhatják is azokat a mozdulatokat, amit csinálok. A páromnál egy segédeszköz ugyanezt csinálhatja vele. A többi már a fantázia dolga. No és hogy a kibernetika fejlődése nem visszafordítható.

Ezekkel az eszközökkel nem csap át a szexualitás egy személytelen, gépesített aktusba?

A munkásokat felváltó gépeket, a televíziót, a számítógépet, az internetet is embertelennek, személytelennek ítélték, amikor megjelentek. De hozzá kell tenni, bizonyos szempontból a kizárólagosságuk, például a tévénézésre beszűkült tevékenység, információ- és tapasztalatszerzés bizonyos képességeket beszűkíthetett.

Ön szerint a cybersex valóságos szex?

Ez maga a valóság. A valóság egyik része. Hiszen létezik, hiszen működik. Lehetnek olyan extrém formái, amik torzak, vagy torzítanak. Ugyanúgy, mint az ágyban, a vágyainkban, az álmainkban is lehetnek torz élményeink. De nem mondhatjuk ki, hogy a cybersex az egy torz szex, csak azért, mert nem hús-vér, vagy mert nem jár a barátnő közvetlen test-testközelségével.1831171_05a9664f513054ae0f8e635d394809ac_wm

A virtuális térben sokkal többet adunk, sokkal több mindent vállalunk be, mert egyfajta szerepjátékot játsszunk. Nem áll fenn annak veszélye, hogy a valós életben nem tudjuk majd kielégíteni partnerünket?

A lehetősége fennáll. Csak ennek valószínűségét ne túlozzuk el! Ha már jól működött a szex, ritka ez az átszokás. Szükségem lesz a páromra az ágyban is. És miért teljesítenék ott rosszabbul? Talán mert a virtuális térben erősebb, változatosabb ingerek érnek? A feleségemmel bizonyos pozíciók fizikálisan is lehetnek erősebbek, gyorsabbak.

Minek köszönhető, hogy a virtuális térben sokan megszabadulnak gátlásaiktól, bevállalósak és merészek lesznek? A kibertér ilyen szempontból védőhálóként is szolgál? Egyfajta biztonsági faktor?

Ez nagyon egyedi. Ezért nem tudok erre általánosságban válaszolni. Itt az egyén motivációit, személyiségét kellene már boncolgatni.

Elsősorban kiknek jön be ez a műfaj?

Többek között azoknak a pároknak, akik egy ideig távol élnek egymástól. Azoknak, akiknek meg van ehhez az anyagi lehetőségük és felszerelésük is.  Azoknak, akik a kibernetika világában nőttek fel, akik fiatalabbak, nyitottabbak. De azoknak is, akiknek nincsenek előítéleteik.

A virtuális térben van megcsalás?

Kérdezzük meg a nőket: igen, mert nem velem foglalkozik. Mert én biztosan nem vagyok olyan izgató, miért nem mindig velem csinálja, ha én is ott vagyok…

És igen a válasz, ha emiatt a férfinak bűntudata van, hogy ezzel megcsalta a párját. Ahogy az a fantáziáiban vagy akaratlan álmokban is gyakran előfordul.

Vannak veszélyei? Fennáll az addikció lehetősége?

Határozottan igen! Lehetnek túlzásai, torz megnyilvánulásai, patológiás alkalmazásai ezen lehetőségeknek, eszközöknek. Ez a helyzet például abban az esetben, ha valaki kizárólag ezt részesíti előnyben vagy másokat zavar ezzel, felháborítóan alkalmazza. Visszaél vele. Mindezek mellett leginkább a függőség veszélye áll fenn, amit mindenképp kezeltetni kell. De ma már erre is vannak megoldások.

Vagyis egészen addig egészséges ez a műfaj, amíg normális keretek között tudjuk tartani?

A normális szót kerülni szoktam, mert értékelő előítéletet sugall. Inkább a természetesség szót alkalmaznám. És hogy ez a tevékenység maradjon spontán, ne legyen görcsös, ne kísérje szorongás vagy bűntudat. A párunkkal is egyeztetnünk kell ezt, ami sokszor nem is olyan könnyű.

Milyen terápiás lehetőségek állnak rendelkezésre?

Vannak olyan szakemberek, pszichológusok, pszichiáterek, szexológusok, akik addiktológiából már évek óta megszerezték a felsőfokú szakvizsgájukat, és egyben jártasak a gyakorlati pszichoterápiában. Pszichoterápiás lehetőség lehet például a feltáró terápia. A dinamikus, belső mozgatóerőket elemző terápia. A viselkedésterápia, ahol kioltom a rossz reakciót, helyette megerősítek egy más, kívánt viselkedési módot…és így tovább. Bár néha az antipszichotikumok, feszültség- és kényszeroldó gyógyszerek is segíthetnek.

Mit gondol, mi jöhet ezek után? Eljön az idő, amikor tényleg robotokkal fogunk szeretkezni?

Igen, de olyan értelemben, hogy robotokkal is, meg a hús-vér párommal is az ágyban. Bár akkor a hozzávalókat már nem is fogják robotnak és ágynak hívni.

 

Forrás: divany.hu

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!