Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Telefonszexet akar a barátom…

Azoknak az embereknek, akik messze laknak egymástól, vagy egészen egyszerűen csak szeretik kihasználni a technika adta lehetőségeket, a szexting (szexuális képek vagy szövegek küldése mobiltelefonon keresztül) vagy a telefon-szex jó választás lehet. Az, hogy esetlegesen megismerkedsz ezzel az új szexuális módszerrel, nem lehet probléma! A szexuális látóköröd egyre inkább bővül, ezzel a fajta szexuális módszerrel,… Tovább »

Ezen a top10 területen dogozók csalják meg legnagyobb valószínűséggel a párjukat…

  Légiutas-kísérő, orvos vagy menedzser? Nagy az esélye, hogy hűtlen! A Victoria Milan hűtlenségi társkereső oldal 5658 olyan felhasználónőt kérdezett megfelmérésében, akik csalták már meg, vagy éppen csalják a párjukat. 65%-uk a munkahelyén találta meg a partnert a csaláshoz, bár 85%-uk nem ajánlja, hogy viszonyt folytassunk egy kollégánkkal, az kiderült, mely területeken dolgoznak a leghűtlenebbek…. Tovább »

Mit tegyünk, ha hiányzik a bizsergés?

Mint tudjuk, a párkapcsolatok és a szexuális kapcsolatok nem feltétlenül kell, hogy fedjék egymást. Létezhet olyan párkapcsolat, amit az ember valami miatt (gyerekek, megszokás, egzisztencia) nem akar felrúgni, de szexre, erotikára, szenvedélyre azért szüksége van.Miért kellene elnyomnunk a feszítő szexuális vágyat, amit a megszokott párkapcsolatunk nem tud kielégíteni? Nem kell feltétlenül hűtlennek lenni, de van,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!