Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Tudj meg mindent a csókról!

A csók romantikus, bensőséges, szeretetteljes. A csók a szerelemtől elválaszthatatlan. A csók az, amit ösztönösen tudunk, nincs olyan szerelmespár, aki ne csókolózna…

csok

Csóktörténet

A franciák nagy követői, az oroszok gyorsan rákaptak a csókolózásra, hamar a házasságkötés részévé tették.
A csók ma, mint régen is, egymásnak mutatott tiszteletet, odafigyelést is jelent. Rómában pedig egymás száját vagy szemét csókolták meg üdvözlésként. A császárral való találkozáskor egy igazi nemes a száját csókolhatta meg, kevésbé fontos emberek a kezét, a legkevésbé fontosak a lábát.

Ha igazán belegondolsz, a csók elég bonyolult tevékenység. Elég furcsa is, ha belegondolunk, hogy közben baktériumkolóniáink is kicserélődnek közben, egyes betegségek is terjedhetnek így. Kutatások szerint a Földön élő emberek 90%-a csókolózik. A legtöbben egész életünkben emlékszünk első csókunkra, de sokan még a földet is megcsókolják, amikor hazatérnek valahonnan.
Antropológusok vitáznak arról, hogy tanuljuk vagy ösztönösen csináljuk, de mindegy is: csináljuk, hiszen jó!

867c42448ac55316cf5d6beb574860d3

Miért olyan jó?

Pszichológiai hatása attól függ, hogyan érzel az ember iránt, akit megcsókolsz. Ha olyan, akivel szeretnél csókolózni, akkor még közelebb hoz vele, és növeli a vonzalmat is. Ha nem vágytál a csókra, akkor épp fordítva hat a dolog.
A tested is reagál a csókra, a legtöbb ember szereti, ha megérintik, de a csók jóval több ennél: szinte az egész testet érinti a hatása.
Az, hogy milyen kultúrában nőttél fel, nagyban befolyásolja a csókhoz való hozzáállásunkat. A nyugati társadalmakban az emberek előre várják a csókot és élvezik is. Ezek a tényezők minden csókban szerepet játszanak, még abban is, amikor jóéjtpuszit adunk egy gyereknek.

 

A csók anatómiája

A legtöbb ember tudja, mit kell tennie, amikor megcsókol valakit, de viszonylag kevesen vannak, akik bele is gondolnak az anatómiai részletekbe. Az egész folyamat kulcsa alapvetően egy izom, az, amely a száj körül van. Az emberek kétharmada jobbra dönti a fejét, amikor csókolózik. Így az orrunk elfér egymás mellett. Természetesen az arc további izmai is részt vesznek a manőverben – hiszen a nyelved is mozog.

És ezek csak az izmok: az arcidegek is részt vesznek a csókban, ingereket szállítanak az agy, a bőr és az izmok között. Az agy ezek hatására hormonokat termel: oxitocint, melynek következtében erősödik bennünk az összetartozás és a vonzalom érzése. Dopamint, ami az érzelmek megélésében segít. Szerotonint, ami a hangulatunkat és érzelmeinket befolyásolja, adrenalint, ami megemeli a pulzuszámot. Ezek a hormonok az endorfinnal együtt okozzák azt a boldogságot és izgalmat, amit csókolózás közben érzünk. Mivel a pulzusszámod és a vérnyomásod is emelkedik ilyenkor, az egész tested oxigénellátása javul.
A tested azt is befolyásolja, kivel esik jól csókolózni. Kutatások szerint a nők olyan férfiakat részesítenek előnyben, akik immuntulajdonságai épp kiegészítik a nőét, és ezt az illatukról állapítják meg. Az illat pedig a csók során is nagy szerepet játszik.

tumblr_o54818LOlS1tw5trjo1_500

Csókrekordok

• 1990-ben egy fesztiválon Alfred Wolfram 8001 embert csókolt meg: mindössze 8 óra alatt.
• A csókolózás rekordját 130 órával és 2 perccel Bobbi Sherlock és Ray Blazina tartják – 1978 óta nem tudta még megdönteni senki.
• Az első csók, amit filmre rögzítettek 1896-ban csattant el, a film címe pedig: A csók.
• A filmtörténet leghosszabb csókja egy 1941-es filmből származik, és 3 perc, 5 másodpercig tartott. 

 

A nők 9 alaptípusa…

Nincs olyan nő, akit ne tudnának meghódítani. A férfi, akinek kisujjában az ismerkedés mindig megpróbálja pontosan azt adni a nőnek, amit kíván. Ez egy alapvető stratégia. Ezért fontos, hogy ismerjük a nők különböző típusait és kívánságaikat, hogy megfelelő oldalról közelítsük őket – sikerrel. A nőket több szempontból lehet típusokba sorolni és 100%-os tiszteletet érdemelnek, a típusok pusztán a megértésükben segítenek…

3d0da821919d18753b9ee54a649ab0a2

A Megszelídíthetetlen. Ő az, aki egészen másképp képzelte el az életét: a munkája idegesíti, kapcsolatairól jobb nem is beszélni. Ő az, akit meg kell szabadítani a mindennapok börtönéből. Beszélgetéskor az álmait és a képzeletét érdemes megszólítani: élje át, hogy megélheti az álmait. A szabadságot, kalandot, zabolátlanságot kell elhozni a számára.

Az Elkényeztetett Csitri. Mindig csak ajnározták. Mindene megvolt, amit csak megkívánt. Mindig unatkozik. Egy felszínes világban él. Ő az, akit be kell vezetni a mélységekbe, mert érzi, hogy vannak mélységek.

A Nebáncsvirág. Hűvös, távolságtartó, félénk, szerény, prűd, sőt talán még érzelemmentes is. Elbújik és érzéseit is fal mögé rejti. Bizonytalanságát gyakran arroganciával cseréli fel. Ő az, akihez át kell törni a falat, de ehhez nagy türelemre és óvatosságra van szükség. Hosszú időbe telik, amíg meggyullad, de utána kiolthatatlanul ég.

Az Ártatlan. Még alig tapasztalt valamit az életében. Minden új megismerése előtt áll. Nagyon óvatos, ugyanakkor iszonyatosan kíváncsi is. Tapasztalatlan a szexualitás terén is, de már fantáziál. Ő az, akinél erre lehet építeni a képzelet játékában. A vágyát így lehet felszítani.

Az Áldozat. Rossz tapasztalatai vannak pasikkal kapcsolatban, ezért különösen bizalmatlan velük szemben. Ezért neki szüksége van arra, hogy bizalmába fogadjon másokat. Ő az, akit a személyes nyíltsággal, őszinteséggel lehet meghódítani. Ha érzi, hogy megbízhat benned és te is bizalmasan beszélsz vele, jó úton haladsz.

A Szépség. Ő az, aki felhívja magára a figyelmet. Minden férfitekintet őt követi. Azonban gyakran éppen ezek a Szépségek szenvednek az izolálódástól, mivel a férfiak nem bíznak bennük. De ők sem bírják, ha a férfiak csak a felszín miatt szeretik őket, habár ezek a nők többnyire maguk is felszínesek. Ők azok, akiket azzal lehet meghódítani, ha a csomagoláson belüli értékeket emeled ki előttük.

A Jóságos Nővérke. Ő az, akinek a barátainak mindig van valami problémájuk. Vonzódik a gyengékhez és elesettekhez. Vérbeli tanítónő, akit boldogtalanná tesz, ha nincs kit nevelni. Ő az, aki mindenkinek segítene, tehát nyugodtan tárd fel előtte midnen bajodat, örülni fog, hogy tehet érted.

A Vénlány. Ő az a típus, aki abból él, hogy mások energiáit kiszívja. Csajozás ide vagy oda, nem muszáj ám mindig mindenkit elcsábítani, aki csak az utunkba kerül!

Az Érzéki. Ő az, aki őrülten jól táncol, és jól tud bánni a férfiakkal, mert megvan hozzá a kellő önbizalma. Ő lenne minden férfi álma. Viszont ő az, akinek magasak az elvárásai: olyasvalakit keres, akivel együtt élvezheti az életet. Mindent, amit a nagykönyv előír.

Legyél Te a legnagyobb élménye!

Te akarsz lenni élete legjobb szexuális partnere? Nem olyan nehéz ez! Csak önbizalom kell hozzá, és az, hogy igazán tudd: mit akarnak a férfiak!

 

Az első lecke: a férfiak szexuális indíttatása sokkal primitívebb, mint a nőké. Így sokszor a férfiaknak való igazán jó szex akadálya sokszor csak a női ösztön. A férfiak sokkal nagyobb változatosságra vágynak, kísérletezésre, új helyekre, kellékekre. Felejtsd el, mi a normális a közvélekedés szerint: vállalj be mindent, aminek nincs különös akadálya nálad.

516bb66a92459c7e8b805a502e58de3c

Nyűgözd le!

A férfiak leginkább a vizuális ingerekre reagálnak: dobd fel azzal, amit lát! A legjobb, ha olyan ingerekkel látod el, amikkel még nem találkozott. Ha elmentek valahova, könnyen izgalomba hozhatod, ha tudatod vele, hogy nem viselsz fehérneműt. Vegyél olyan szexi fehérneműt, amilyet nem szoktál. Szex közben nyugodtan hagyd magadon a tűsarkúdat, de az is felizgatja majd, ha pornót néztek együtt!

Ne gondold, hogy te teljesen elég vagy neki!

Nehéz ezt elfogadni, de a férfiak genetikailag nem monogámok, és mindig új dolgokat akarnak kipróbálni. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is fog csalni: te is lehetsz neki az újdonság. Amikor arra kér, hogy próbáljatok ki valami újat az ágyban, akkor az bizony az újdonság utáni vágyát jelzi. Sok nő nem hajlandó erre, de te ne fogd vissza magad. Ez a kérés egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem jó neki veled az ágyban! Ha arra a következtetésre jutsz, hogy azért néz pornót, akar szerepjátékot játszani, vagy segédeszközöket bevetni, mert már megunt téged, akkor nagyon tévedsz. Egyszerűen az újdonság varázsára vágyik! És ha vele tartasz, neked is számtalan új élményben lesz részed!

Nem fog rosszul állni!

Partnered régóta kérlel, hogy öltözz kedvéért nővérnek, szobalánynak vagy vegyél fel átlátszó hálóinget? És te azért nem teszed meg, mert meg vagy róla győződve, hogy rosszul fog állni? Ilyenkor elég, ha arra gondolsz, Bridget Jones is hogy elbűvölte az összes férfit nyuszijelmezében! A férfiak az összképet nézik, és egyáltalán nem a problémás területeket veszik észre ilyenkor!

Minden, ami szex

Szexbűnök»
Tényleg a pozitúrán múlik?»
Szex-mítoszok: igaz vagy hamis?»
Csókolózz!»
Erotika-horoszkóp»
Bizarr szex, extra vagy már perverz?»

Új területek felfedezése

Az anális szex egyre elfogadottabb és elterjedtebb, és a férfiakat is nagyon vonzza. Ha nem érzed, hogy semmiképpen nem szeretnél ilyesmibe bonyolódni, akkor tulajdonképpen mi is tart vissza tőle? A megfelelő óvintézkedések betartásával határozottan élvezetes lehet, és biztonságos.

Hagyd ott az ágyat!

Kezdeményezz: próbáljátok ki az összes helyiséget a lakásban. Hidd el, ez a jövőben is szép emlék lesz: jó, ha minden egyes helyiséghez fűződik egy-egy pajzán élmény. Könnyen felizgathatod azzal is, hogy olyan helyeken kezdeményezel, ahol nem tudjátok kiélni vágyaitokat. Így alig várja majd, hogy hazaérjetek – és sokszor nem is maga az ünnep a lényeg, hanem a várakozás, ugye?

 

10 dolog, amit a férfi gondol…

A férfiak nagy játékosok. A szavakat legtöbbször a „jobb időkre tartogatják”, és sokszor rejtély, mire gondolnak a „szürke” hétköznapokon. Jó volna tudni, mi az, amit nem mondanak ki? Segítünk.

mn_1409656489a_nagy

Szép dolog az őszinteség, mely a tartós párkapcsolat egyik alappillére. Ugyanakkor tény, hogy még mi, nők sem mindig mondjuk meg őszintén, mit gondolunk. Miért várnánk ezt el a férfiaktól. Főleg, amikor számunkra evidens dolgokat nem ért vagy azokról kérdez. Íme, a 10 legmarkánsabb ki nem mondott gondolat.

Miért kell avokádót kenni az arcodra?

Még ha meg is magyaráznád, akkor sem biztos, hogy a teremtés koronája valóban tudni akarja. Ha igen, akkor leginkább azt, mikor mosod már végre le.

Nincs semmi bajom. Egyszerűen csak nem beszélek.

Attól mert még nem beszéltek szüntelenül, nem áll meg a világ. A férfiaknak néha kell egy kis csend, amikor átgondolják a nap eseményeit, amikor kikapcsolnak, pihennek. De valld be, neked is!

Csak öt percig ne beszélj, kérlek!

Az előző gondolathoz kapcsolódóan, ha nem beszél, akkor szeretné, ha te sem csacsognál egyfolytában. Úgysem figyel rád, és akkor meg az lesz a bajod, hogy már meg sem hallja, amit mondasz neki. Ha kicsit te is hallgatsz, azzal egy esetleges vitát előzhetsz meg.

Miért kell újabb és újabb selfieket posztolnod?

Van, olyan pasi, aki megkérdezi, de a legtöbben magukban tartják ezt a kérdést, és titokban választ várnak rá. Eleinte szexinek, izgatónak tartják ezeket a képeket, de később már nem biztos, hogy „csak” a büszkeség tölti el őket, amikor ezeket látják. Itt is igaz a szabály: a kevesebb néha több!

Miért van mindenre kész terved?

Jó, ha az ember felkészül a váratlan dolgokra, na de mindenre… A párkapcsolat izgalmas szinten tartásához igenis szükség van néha a spontaneitásra, a lazaságra. Arra, hogy ne tervezz meg mindent előre!

Miért kell egyfolytában fogyóznod?

Igaz, hogy a tévéből, magazinokról még mindig nádszál karcsú nők mosolyognak ránk, és az sem baj, ha kordában tartod a tested és vigyázol a vonalaidra. De ne vidd túlzásba, hiszen a párodnak így is tetszel! (Lehet, hogy nem mondja, de azért így van.) Néha igazán elengedhetnéd magad, hiszen melyik pasi szeret magában enni? Az nem igazán dobja fel, ha te nem tartasz vele, vagy csak salátát eszel vagy répát rágcsálsz. Arra még nem gondoltál, hogy a közös nagy falatozásoknak erotikus tölte van? Na, ugye?

Miért mindig a tiéd az utolsó szó?

Ezt ugye nem is kell megmagyaráznunk…

Aranyos vagy, amikor féltékeny vagy, de azért ez már túlzás!

Mindenkinek jól esik, ha a párja odavan érte, és ezt ki is mutatja. A féltés természetes dolog, de ha megjelenik a zöld szemű szörny, akkor az már inkább kellemetlen, sokszor pedig elviselhetetlen.

Nem érdekel, hogy megint összevesztél a barátnőddel!

Neki is vannak barátai, és bizonyára néha össze is ugranak valamin. Épp elég azt megélnie, átvészelnie, nem biztos, hogy a kettesben töltött időtökben arra kíváncsi, mi történt Annával, Lillával, Edinával. A viták részletes magyarázata pláne nem érdekli. Legalábbis nem olyan bő formában, ahogy azt hajlamos vagy elmesélni. Töltsétek kellemesebben az estét.

Miért kell állandóan velem vásárolgatnod?

A férfiak többsége utál plázázni, és már a harmadik butik után elveszti a türelmét. Egyfolytában az a kérdés zakatol a fejében, hogy „mikor megyünk már haza?”

Persze, igazad van, nem járhatsz slamposan, de azért a vásárolgatást és nézelődést se vidd túlzásba. A legjobb, ha mindezt a barátnőddel intézed, és a párod majd csak a végeredményt látja. Az sem rossz, sőt! Gondolj csak bele, milyen hatást válthatsz ki belőle, ha otthon fitten (nem az egyik boltból ki, a másikba be után elcsigázottan) vár rád, te pedig egy rögtönzött házi divat show keretén belül bemutatod, milyen izgalmas fehérneműt vásároltál.

 

Forrás: kiskegyed.hu

Mitől lesz igazán jó a szex?

 A felhőtlen és mámorító szex nem a partner képességein, nem a pozíciókon, de még csak nem is a hormonháztartásunkon múlik. Hiszen a szex valójában nem az ágyban kezdődik…

 

x1sktkpturbxy9kyta0yzdmzguyyjlkzmewnzjhzwizogrlowm4ogfiys5qcgeslqmazkznezdncegtbc0dfm0bva

 

Mi kell a jó szexhez? Két ember, akik meglehetős fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt, továbbá a lehetőség, alkalom az aktusra, különösebb zavaró körülmények nélkül. Alapvetően ennyiben le lehetne egyszerűsíteni a témát, mégsem pusztán erről van szó. A fizikai vonzalomból természetesen születhet élvezetes együttlét. Ez viszont még nagyon messze van az igazán jó szextől.

A biztonságos szex

Ami ezúttal nem a nemkívánatos terhesség vagy a betegségek elleni védekezést jelenti, hanem valami egész mást: érzelmi és lelki biztonságot. A szex tudniillik lehet egyfajta izgi gimnasztika, vagy lehet egy szeretettel és csodálattal teli, extatikus érintkezés férfi és nő között, ahol mindketten belefeledkezhetnek egymás és a maguk gyönyörébe.

Mindenki eldöntheti, melyik verzió a szimpatikusabb számára, ám aki az utóbbira vágyik, azt nem fogja egy egyéjszakás kalandban megtapasztalni. Ehhez az élményhez két ember olyan fokú közelsége szükséges, amiben teljesen elengedhetik magukat, megnyílhatnak, és szabadon tehetnek bármit, mert tudják, hogy a szívük és a lelkük biztonságban van a másiknál.

Kell-e a férfinak a kötődés?

Igen és nem. Tudjuk, hogy férfi és nő nem egyformán viszonyul a szexhez, így míg a legtöbb nő képtelen a szexre legalább némi érzelmi kötődés nélkül, a férfiaknak ez egyáltalán nem okoz problémát. Ám mivel nem csupán egy kielégítő aktusról beszélünk, hanem igazán jó szexről, más dolgokat is érdemes figyelembe venni.

A férfi alapvetően két „üzemmódban” szexel. Az egyik a klasszikus hím, aki zsákmányt ejt, és azt magáévá teszi, és ebben sokat nem törődik a partnerrel, pusztán a saját kielégülésével. A másik, amikor a szex nem csupán egy fizikai tevékenység, hanem érzelmi kötődést is találunk mögötte. Ez nagyban bonyolítja a kérdést, hiszen egy kapcsolat elején nem ismerjük még annyira a másikat, a vágyait, szokásait, igényeit. És ha „tétje van” a dolognak, ha szeretné a férfi, hogy valóban jó legyen mindkettejük számára az együttlét, már máshogy működik. A szex ráadásul ilyenkor egyfajta megmérettetés, hiszen mindketten tudják, hogy ezen sok múlik egy kapcsolatban. És bár idővel meg lehet tanulni egymást, az még mindig csak fizikailag lesz sokkal jobb, mint előtte.

Az igazán jó szex titka…

Az elköteleződés. Amint a szex már nem egyszerűen egy szenvedélyes fizikai együttlét, hanem két, valamilyen szinten összetartozó ember közös, intim élménye, más szabályok lesznek érvényben. Beleszólnak az egyenletbe az ember gondolatai, érzelmei, kétségei, félelmei, vágyai. Ahhoz pedig, hogy az együttlét igazán felhőtlen legyen, hogy ebben mind a két fél teljesen fel tudjon oldódni, szükség van egy olyan fokú bizalomra, ami nem egyszerűen szimpátián alapul.

Ezt a fajta biztonságot egy olyan kapcsolatban lehet megtalálni, ahol mindketten pontosan tudják és érzik, hogy mit jelent nekik a másik. Van abban valami hihetetlenül felszabadító, hogy az ember tudja, hogy minden reggel a másik mellett fog felébredni. Amikor már nem kell ennek a kétségeivel küzdeni, amikor mindketten fenntartások nélkül adják oda a lelküket és a szívüket is a másiknak, akkor szűnik meg az a feszültség a szexben, ami két különálló univerzumot eredményez.

A test gátlásait ugyanis nem nehéz levetni. Az igazi odaadás viszont – ahogy a szóban magában is benne van – sokkal kényesebb téma. És amíg nem adjuk oda a másiknak magunkat egészen (vagy amíg hagyunk magunkból máshol pár darabkát), addig a szex lehet nagyon jó egy megfelelő partnerrel. De a nagyon az még nem az igazán…

 

Forrás: anna.hu

3 izgató, de veszélyes szexhelyszín…

Bár az ágyban is jó hancúrozni, mégis, olykor vágyunk valami újra, legyen akár egy izgalmas pozitúra, vagy egy izgató szexhelyszín. Mégis, egyik-másik helyszíntől inkább óvakodjunk, hiszen több kárt okozhatnak, mint örömöt.

 

Bár elsőre talán ezek a helyszínek nem tűnnek hátborzongatónak, de az ördög a részletekben rejlik, így bizony kiderülhet, hogy egyik-másik hely valóban veszélyes lehet. Persze nem az ejtőernyőugrást és a vadvizi evezést fogjuk elemezni, mert ezekhez nem kell nagy fantázia, hogy az ember elképzelje, akár bele is halhat, vagy épp kitörhet keze-lába.

Medencés kaland

Milyen jól is mutat a filmekben, amikor a nő és a férfi összegabalyodva, egymás testéhez feszülve csókolózik a víz alatt, majd szerelmeskednek újra és újra…
Ki ne vágyna egy ilyen élményre a valóságban?
Persze, igazán romantikus és meghitt, ha eltekintünk néhány részlettől:
– ha van privát medencénk, akkor majdhogynem minden adott az intimitáshoz. Ha van… de még akkor is felléphet a következő probléma:
– a víz klóros – mert mégiscsak fertőtleníteni kell – és a klór nem csak a bőrnek árt, hanem a nyálkahártyának is. Csókolózáskor a víz alatt és a behatolásnál is.
– ha nincs saját medencénk, akkor már eleve elvetett az ötlet, mert a strandon nem ijesztgetjük a gyerekeket, az uszodában az úszókat, a gyógyvizekben az időseket. Ezen kívül még nem is beszélve a higiéniáról.

szex-800x450

Tengerparti parti

Mámoros andalgás a tengerparton kéz a kézben, naplemente, szerelmeskedés a homokban. Látványos elem a mozivásznon. Vajon a valóságban is így működik ez?
– nappal a tengerpartokon nyüzsögnek az emberek, tehát a szex kivitelezhetetlen és cseppet sem romantikus. Ahol nem sétálgatnak, annak oka van: valószínűleg koszos a víz és a part is, vagy magánterület.
– este több mint, valószínű, hogy összefuthatunk őrökkel vagy sétálgató emberekkel, de szúrós kis rákokkal biztosan.
– tételezzük fel, hogy üres a part és tiszta, de akkor is ott a legnagyobb veszélyforrás: a homok. Szinte lehetetlen úgy szeretkezni homokban, hogy ne legyen tele a szánk és orrunk a szemcsékkel, az intim zónákról nem is beszélve.

sexnyito-800x450

Légyott a kapualjban

Sötét utcácska, macskakő, halvány fények… szinte látjuk magunk előtt Párizst, ahogy a szerelmespár előbb gyengéden, majd vadul egymásnak esik.
A valóság:
– ha nem egy kihalt város kihalt utcájába tévedünk, bárkivel összefuthatunk.
– kosz és mocsok mindenütt.
– nem tudod, hogy mihez dőlsz, mibe ülsz – a partnereden kívül -, mi az, amitől másnap már beteg leszel.

Persze az is előfordulhat, hogy pont mindegyik helyszínnél szerencsés leszel és elkerülöd a zavaró és zaklató tényezőket, de kísérletezz inkább máshol.
Természetesen az abszolút befutó helyekhez is adunk tanácsokat.

 

Forrás: rcnews.hu

Ennyit kéne szexelned a te korodban…

Fogadjunk, a te fejedben is átfutott már a gondolat, hogy vajon a pasiddal a hancúradagotok átlagon felüli vagy esetleg aluli! Készülj, mert most megtudhatod a választ!

20160420intim-a-fiatalsag-vegrendelete-ezert2

 

Oké, természetesen elég sok mindentől függ, éppen milyen gyakran bújtok ágyba a szerelmeddel. De azért biztos kíváncsi vagy, melyik korosztályban mennyi az átlag, ugye? Ezt vizsgálta nemrég a szexuális és párkapcsolati kérdésekre szakosodott Kinsey Intézet. Kutatásukban több száz, különböző korú párt kérdeztek meg a témában, így állították össze a következő hancúrstatisztikát.

Nem meglepő, de legtöbbet (egészen pontosan évente átlagosan 112-szer, szóval durván minden 3. nap) a 20-as éveiben járóak lepedőakrobatikáznak. De a harmincasok is évi 89-szer (vagyis kb. 4 naponta) szexelnek, míg 40-en túl ez lecsökken 69 alkalomra. Persze a férfiak biztosan azon vannak, hogy feljebb tornázzák ezeket a számokat…

 

Forrás: cosmopolitan.hu

Erotikus horoszkóp

Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

134c3acf7974aa7b76c2713993938f1d78948108

Születésünk helye és ideje meghatározhatja vérmérsékletünket, sőt még erotikus kisugárzásunkat is. Szexhoroszkópunkból megtudhatod, hogy egy bizonyos csillagjegyben született férfitól mit várhatsz az ágyban, és mivel tüzelheted fel választottad vágyát.

Érzéki a Kos férfi

Meg kell szereznie a nőt – csak ez a gondolat jár a fejében, ha egyszer lelke lángra lobban. A nő ellenállása feltüzeli. Vetkőzzünk előtte izgatóan, kínáljuk köldökünkbe öntött pezsgővel, és a siker nem várat sokáig magára.

Kifinomultan csábít a Bika

Mindent a maga idejében – ez a jelmondata. Kifinomult érzékiséggel csábítja el vágyának tárgyát. Ha a nő is akarja őt, mindent megmutat, amire csak képes. Senkit sem olyan könnyű az ujjunk köré csavarni, mint őt.

3

Világosban szereti az Ikrek

Mindig készenlétben áll. Amit más egy hónap alatt teljesít, azt ő legszívesebben egy éjszaka alatt kipróbálná. Egyik percben színészkedik, a következőben nézőként szemléli az eseményeket. Megörül, ha világosban szerelmi játékba kezdünk, ötleteinket fülébe suttogva.

Kezes, mégis zabolátlan a Rák

Tüzes szerető, de amint valami felborzolja ingatag kedélyét, a legrosszabb lesz. Ujjaival és nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a labdával. Erotikus masszázstól kezessé és zabolátlanná válik.

Támad, és prédát ejt az Oroszlán

Állatias hajlamai ellenére gyengéd szerető. Látszólag át kell engednünk neki az irányítást. Elvárja a nőktől, hogy ne legyenek finnyásak a szexben. Könnyű kideríteni, mivel lehet a kedvére tenni, hiszen nem is titkolja.

tumblr_luv4h3qh0u1qcx6bfo1_500_large

Boldoggá teszi a Szűz a partnerét

Elvárásai magasak. Boldoggá akarja tenni partnerét. Kedvét szegheti azonban akár egy telefoncsörgés is a szerelmi játékok közben. Ügyeljünk, hogy ne álljon semmi a beteljesülés útjába.

A lassúság mestere a Mérleg

Ínyenc fogás számára a szex, nem gyorséttermi menü. Órákig kényezteti párját. Tűzbe jön, ha rávesszük, képzelje el, mi történik hamarosan. Addig incselkedjünk vele, míg tettlegességre nem vetemedik.

Konyhaasztalon kezdi a Skorpió

Szenvedélyes és erőtől duzzadó férfi, ezt már az első csóknál érezhetjük. Közvetlen és rámenős. Akár a konyhaasztalon is kész az akcióra. Hébe-hóba mondjunk neki nemet, akkor beleegyezik abba, amit szeretnénk.

1843_3848_impotency-problem-treatment-kamagra

Kiszámíthatatlan szerető a Nyilas

Változatosság jellemzi a szexualitását. Nem mindig kedves az ágyban, ezt viszont szenvedélye ellensúlyozza. Kiszámíthatatlan: egyszer gyors, másszor lassú, egyszer ártatlan angyalka, másszor kegyetlen démon. Mondjuk meg neki, mit hogyan szeretnénk.

Kedveli a Bak az erotikus játékokat

Ügyes és erőteljes a szexben. A kézimunka helyett inkább az erotikus játékszereket kedveli. Addig nem hagyja abba a szerelmeskedést, míg mindketten ki nem elégültek. Nem szereti, ha irányítják.

Feltérképezi a Vízöntő a női testet

Kísérletezésre hajlamos, szívesen kipróbálja a legújabb praktikákat. Csak abban bízhatunk, hogy a hálószobánk falai elég vastagok. Nem kedveli, ha valaki túlságosan csodálja. Minél megvetőbben viselkedünk vele, annál inkább tűzbe jön.

Találékony partner a Halak

Kifinomult. Távol áll tőle a tabu és az önzés. A háztartási eszközöket is szexjátékszerként használja. Ha még a tizedik randevú után sem akar ágyba vinni, az csak egyet jelenthet: nem kíván.

 

Forrás: astronet.hu

6 dolog, amit a pasid nem akar, hogy észrevegyél szex közben…

Van, amit a pasik sem mindig mernek kimondani…

 
Bár a férfiak agyán nagyjából óránként átfut a szex gondolata, ha akcióra kerül sor, van, hogy többet stresszelnek rajta, mint tíz nő egyszerre.
A következő hat dolog minden férfinek eszébe jutott már szeretkezés közben.

 

168643-775x400

1. Hangok

Minden férfi rémálma, hogy álmai nője meghallja a fura nyögéseket, testhangokat, és teljesen kikészül.

2. Izzadás

Mindenki izzad néha, főleg testmozgás közben. A pasik mégis különösen érzékenyen fogadják, ha szex közben melegük lesz, és izgulnak rajta.

3. Az idő

Még csak 2 perc telt el, de mindjárt vége a menetnek? Ajjaj, csak a nő ezt észre ne vegye!

4. Bénázás

Semelyik férfi nem akarja, hogy a nőnek feltűnjön, hogy valamivel ügyetlenkedik. Például az óvszer felhelyezésével.

5. Egy kis súlyfelesleg

Hopp, az ott egy kis férfi narancsbőr? – ez az a kérdés, amit semelyik hímnemű nem akar hallani.

6. A teljesítmény

A pasik minden menet alatt elgondolkodnak azon, vajon hogyan szerepelnek épp.

 

Szerinted a te pasid fejében is megfordulnak ezek?

 

Forrás: joy.hu

 

Itt a Valódi Orgazmusok Hangtára…

Lehet, hogy reklám, de annak nem rossz: a Bijoux Indiscrets szexuálissegédeszköz-kereskedő létrehozta az Orgasms Libraryt, ahová bárki feltöltheti saját orgazmusának hangjait, és természetszerűleg bárki meg is hallgathatja azt.

 

6rllbSyiA5X5HM8Ss

A vizuálisan is megjelenített orgazmushangok megoszthatók a Facebookon, a Twitteren vagy a Pinteresten, letölthetők, és lehet közöttük relevancia, népszerűség, illetve időtartam szerint is keresni, nem beszélve a kulcsszavakról: Alehop 53 másodperces orgazmusa például a következő hash tageket tartalmazza:

  • #Alone
  • #Liberating
  • #Toy
  • #Anal
  • #Clitoris
  • #Fun
  • #Tickling
  • #Relief

Te feltöltötted már a sajátodat?  😉 

 

Forrás:  anarki ÉLETMÓD

Kapd el egy éjszakára!

A szex olyan, mint az étel, néha szegényesen étkezünk, és néha királyi étlapról válogatunk. De mindkettőt nagyon alaposan mérlegelned kell. Az egyéjszakás kaland legyen forró, biztonságos és mindenképp úgy történjen, ahogy te szeretnéd!
2cf9b722af0b6bf95d85960dff664700
 
 Na de kivel?
Mindenkiben felmerül ilyenkor az exxel vagy egy baráttal való affér. De gondoljuk végig, hogy valóban megérné emiatt egy jól működő kapcsolatot felrúgni, vagy valaki hűséges és megértő barátságát elveszíteni? Próbáljunk bölcs döntéseket hozni. Ha esetleg egy munkatársat választanál, másnap rém kínos szituációba keverednél az irodában. Ha pedig egy vadidegen férfit választasz, mindenképp tudd, hogy hol fog végződni vele az este és biztosítsd be magad azzal, hogy a barátaidat is felvilágosítod, hogy hol találhatnak meg. Hidd el, ez egyáltalán nem paranoiás viselkedés, mindig legyen egy vészforgatókönyved, vagy egy megbízható ismerősöd, akitől bármikor segítséget kérhetsz.
 
A démoni ital
Sokszor az alkohol a kulcsa annak, hogy egy ilyen éjszakán levetkőzd gátlásaidat és a hancúr után vidáman ébredj másnap reggel. De beleeshetsz abba a csapdába is, hogy teljes emlékezetkieséssel találd szembe másnap magad. A csúcsot csak úgy érheted el, ha mértéktartó vagy és így minden egyes pillanatát élvezni fogod az együttlétnek. Egy-egy erősebb ital után inkább igyál egy üdítőt. És a legfontosabb, hogy mindenképp kerüld el a bort, a whiskyt és a konyakot, mert ezek az italok felelősek a legrosszabb pillanatokért.
 
Döntsd el, mit akarsz!
Ne ígérj olyan dolgokat, amiket nem tudsz, vagy nem akarsz teljesíteni. Mindenképp légy egyenes és határozott. Ha magányos vagy, a szex előtt tisztítsd, nyugtasd meg magad érzelmileg, így nem fog megviselni a futó kaland, és jól fogod magad utána érezni. Hisz ez a cél.
 
Ne zavarjon a választásod!
Reggel rájössz, hogy a srác nem is annyira vonzó, vagy olyan koszos a szobája, hogy a fürdőszobáig sem mersz elmenni mezítláb? Maradj udvarias és kedves. Később majd tudsz panaszkodni és a barátaiddal is kibeszélheted az összes körülményt. És ha másnap reggel partnered úgy viselkedik, mint egy őrült, gyorsan öltözz fel, köszönd meg az együtt töltött időt és minél gyorsabban lépj le a helyszínről.
 
Hazafelé 
Mindenkivel ez történik egy ilyen este után. Elindulni hazafelé, a tegnapi, dohányfüsttől bűzölgő ruhában… Leinteni egy taxit, ahol a sofőr magasabbra húzza a szemöldökét, mint száz másik ember… Ilyenkor nem érezzük magunkat a helyzet magaslatán. De ez alól nem is lehet kibújni. Ezt a fél órát sajnos túl kell élni!
 
De végül…
Mindig lesznek olyan emberek, akik az egyéjszakás kalandokat lenézik és elítélik. Kezeld őket higgadtan és tényszerűen, csak régimódiak és talán féltenek. Ha mértéktartó vagy, és ügyelsz a biztonságra, nem iszol annyit, hogy ne tudnád, mi történik veled, akkor miért ne lehetne egy forró estében részed?

5 csapda, amelyek tönkreteszik az újrakezdett kapcsolatot…

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó – tartja a mondás. Vajon valóban így van? Mikor érdemes még egyszer nekifutni, és mikor tesszük jobban, ha inkább messze szaladunk?

2034_2_1352985953

 

Újrakezdés=újra szakítás? Vannak kivételek!

 

Nem véletlenül alakult ki a „felmelegítve csak a töltött káposzta jó” népi bölcsessége – számos tapasztalat mutatja, hogy az újrakezdett kapcsolatok legtöbbször kudarcra vannak ítélve. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének kivételek, és ne lehetne happy end a történet vége. Hiszen ahány szakítás, annyiféle ok a háttérben:  könnyedén előfordulhat, hogy olyan problémák miatt mondatott ki az „isten veled”, amelyek megoldásra találtak azóta vagy a két fél képessé vált a gondok kezelésére. Nincs tehát rögtön halálra ítélve a kapcsolat, csak azért, mert újrakezdtétek. Ám vannak sarkallatos pontok, amelyeken egészen biztosan elbukik az újrapróbálkozás – lássuk, melyek ezek!

5 csapda, amelyek tönkreteszik az újrakezdett kapcsolatot:

1. A régi sérelmek újra előkerülnek

Megbocsátani meg lehet a dolgokat – elfelejteni nem. Ez sajnos mindig így van, ám az újrakezdésnél különös jelentősége van: ha egy-egy vitánál folyton felemlegetődnek a régi sérelmek, az bizony előbb-utóbb teljesen aláássa a kapcsolatot. Ha már újrakezdtétek, kezdjétek tiszta lappal – már amennyire ez lehetséges. Alapszabály legyen, hogy csak a jelenlegi gondot taglaljátok, és ne kerüljenek elő a régi ügyek!

2. Az egyik fél lesz a nyeregben

Ha a régebbi kapcsolatban az egyik felet értek folyamatos sérelmek vagy egy nagyobb (pl.megcsalás), könnyen kialakulhat a felmelegített viszonyban a felsőbbrendű-alsóbbrendű szereposztás. A sértett fél „kegyelmévé” válik az újrakezdés – a sértő pedig „meghúzza magát”. Ez egy darabig mehet is a „büntetés” szellemében – ám egy idő után egészen biztosan fellázad az elnyomott. Eszébe jut majd, hogy más társsal tiszta lappal kezdhetne, hogy egyenrangú félként kezelnék, netán még fel is néznének rá. És kétségtelenül a látómezejébe fog kerülni egy olyan ember, akivel ez lehetséges is lenne – és ha nem is vág bele a felkínált kapcsolatba, rájön, hogy van még sansza az életben – másnál. Ezért ha újrakezdtük, ügyeljünk arra, hogy ne az egyik fél legyen nyeregben – bármi történt a múltban, arra csakis úgy borítható fátyol, ha az újrakezdéssel le is zárjuk azt!

3. Már nem találnak úgy vissza egymáshoz

Persze ragaszkodunk egy-egy emberhez, a vele kialakított közös világhoz – ám sokszor ez kevés ahhoz, hogy újra fellobbanjanak a régi érzések. Bizony, az újrakezdésben elő-előfordulhat, hogy már nem izzik fel a parázs. Újra összebútorozunk, igyekszünk változtani azokon, amik régen problémát okoznak, úgy létezünk az újból kialakult kapcsolatban, mintha hímes tojáson lépkednénk. Nincsenek is veszekedések – de semmi sincs: minden langyos és kiüresedett marad. Az egymás nélkül töltött időszak, az előző együttélés negatív tapasztalatai, kiábrándulásai megakadályozhatják azt, hogy ismét szerelmet érezzünk társunk iránt. Lehet ugyan izmozni azon, hogy valami ismét felizzon – ám ha nem megy, jobb viszlát-ot mondani…

4. Kutyát látnak, szalonnát remélnek

Az egyik legnagyobb csapda, hogy elvárásokkal kezdjük újra a kapcsolatot – azt reméljük, hogy a külön töltött időszak alatt megváltozott a társunk, és nem ugyanazokkal a problémákkal kerülünk szembe, mint anno. Hogy „elég volt a lecke”, és ezek után párunk nem mer majd annyit haverozni vagy megalázóan beszélni velünk, hogy többet fog ölelgetni és még a meccsnézésről is leszokik. Hát nem… Újrakezdeni csak úgy érdemes, ha betökéljük, hogy társunk ugyanaz az ember, aki volt, ugyanazokkal a problémákkal. Lehetnek persze változások, javulások – de alapvetően ugyanazzal kell megbirkóznunk.

5. Ha nem ment kicsiben, próbáljuk nagyban?

Sok újrakezdő pár esik abba a hibába, hogy rögtön magasabb szintre szeretné emelni a kapcsolatot, mint amilyen annak előtte  volt: összeköltöznek vagy épp gyereket vállalnak. Ez egészen biztosan csapda: magasabbra emelni nem lehet valami olyat, ami a saját szintjén sem működött. A felmelegített kapcsolatoknál alapszabály a lassú és fokozatos közelítés! Ha ehelyett beleugrunk a kapcsolat magasabb szintre emelésébe, nagy eséllyel kudarcot vallunk, és akkor is szétválnak útjaink, ha esetleg egy lassúbb tempóval valóban működőképes lehetett volna a kapcsolat.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!