Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Pasik és Csajok

Telefonszexet akar a barátom…

Azoknak az embereknek, akik messze laknak egymástól, vagy egészen egyszerűen csak szeretik kihasználni a technika adta lehetőségeket, a szexting (szexuális képek vagy szövegek küldése mobiltelefonon keresztül) vagy a telefon-szex jó választás lehet. Az, hogy esetlegesen megismerkedsz ezzel az új szexuális módszerrel, nem lehet probléma! A szexuális látóköröd egyre inkább bővül, ezzel a fajta szexuális módszerrel,… Tovább »

Íme a jelek, hogy hamarosan szexmentes lesz a kapcsolatod…

Régi köz­hely, hogy a há­zas­pá­rok egy­szer csak le­szok­nak a szex­ről. De vajon miért, és ho­gyan lehet ezt el­ke­rülni? Meg­mu­tat­juk, mire fi­gyelj fel, ha nem akarsz te is egy szex­men­tes kap­cso­lat­ban ki­kötni. Ez az öt jel min­den­képp le­gyen gya­nús!   Sosem vagytok együtt a hálószobában Nincs gond azzal, ha az egyikőtök későn fekvő és későn kelő… Tovább »

5 jel, amiből biztosan rájössz, hogy szeret a párod!

  A nők, hajlamosak  állandóan aggódni, és betegesen féltékenynek lenni még a szélre is. Olyankor is azt gondolják, hogy a párjuk biztosan nem szereti, ha éppen egy vörös rózsával állít be. Mindig a hátsó szándék után kutakodnak, gyanakodnak, és kombinálnak… Pedig egyszer, és mindenkorra megjegyezhetnék, hogy vannak hősszerelemes, hűséges, és kitartó férfiak. Az alábbi 5 jel… Tovább »

Hallottál már a panda-szindrómáról?

Minden negyedik férfi és nő “panda-szindrómától” szenved – és ezért nem szexel!Túl lusta a szexhez, pedig tulajdonképpen lenne kedve hozzá? Ezzel a problémával nincs egyedül! A tudósok pedig már nevet is adtak a kórnak: „panda-szindróma”.   Minden negyedik (28%) kapcsolatban élő német bevallja, hogy sokszor túl fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy a párjával ágyba bújjon…. Tovább »

30 napos szerelmi-challenge…

Itt a 30 napos szerelmi kihívás! Szeretnéd egy kicsit felturbózni a kapcsolatodat a pasiddal? Ha az utóbbi időben úgy érzed, kicsit eltávolodtatok egymástól, akkor vágjatok bele a 30 napos szerelmi-challenge-be! Nem fogod elhinni, mi történik majd!   Nemrég mondtál igent az álompasinak? Vagy évek óta együtt vagy a sráccal? Ha a szuper flörttechnikádnak köszönhetően csak… Tovább »

5 BIZTOS JELE, HOGY A NŐ ELŐZŐ ÉJJEL FÉLRELÉPETT

  Ezek az igencsak beszédes, árulkodó jelek…   Este egyedül feküdtél le, és éjszaka csak besurrant melléd az ágyba? Tele vagy kétségekkel? Reggel figyelj egy kicsit jobban oda a részletekre, sok mindent kideríthetsz…    Árulkodó jelek, amik arra utalnak, hogy félrelépett 1. Különösen vonz Egy nő minél több orgazmust élt át, annál több feromont bocsát… Tovább »

Vadházasság = gyors válás?

  Közhelynek tekinthető, hogy az együttélés lassan a legnépszerűbb kapcsolati forma lesz, és idővel lekörözi a házasságot ilyen téren. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy soha nem volt még ennyi vadházasság, mint napjainkban. Érthető is ez, hiszen számos érv szól mellette. Egy nemrégiben publikált kutatás azonban óvatosságra int: kiderült ugyanis, hogy rendkívül sérülékeny… Tovább »

Ilyen hosszú a nők szerint az ideális szex

  Rengeteg izgis kutatás foglalkozott már azzal, vajon hány percig tart átlagosan egy hancúr. Most viszont az is kiderült, mennyi ideig kéne tartania a lepedőszaggatásnak a nők szerint.   Fogadjunk, te is sokszor kattogtál már azon, vajon meddig tart egy átlagos menet, igaz? A témára rengeteg szakember is rákattant, így az utóbbi időben egymást követik… Tovább »

Mire kell odafigyelni, ha nős hapsival van dolgod?

A szerelem nem válogat, ezért is könnyen összehozhat a sors vagy legyen az bármi egy nős pasival. Adunk néhány tanácsot, hogy mire is kell odafigyelned, ha ilyen helyzetbe, keveredsz. Ezek a tanácsok nem arra valóak, hogy tönkretegyél egy házasságot, hanem arra szolgálnak, miként élheted meg könnyebben ezt az időszakot, ha már belekerültél. Az első tanács,… Tovább »

Ezen a top10 területen dogozók csalják meg legnagyobb valószínűséggel a párjukat…

  Légiutas-kísérő, orvos vagy menedzser? Nagy az esélye, hogy hűtlen! A Victoria Milan hűtlenségi társkereső oldal 5658 olyan felhasználónőt kérdezett megfelmérésében, akik csalták már meg, vagy éppen csalják a párjukat. 65%-uk a munkahelyén találta meg a partnert a csaláshoz, bár 85%-uk nem ajánlja, hogy viszonyt folytassunk egy kollégánkkal, az kiderült, mely területeken dolgoznak a leghűtlenebbek…. Tovább »

Mit tegyünk, ha hiányzik a bizsergés?

Mint tudjuk, a párkapcsolatok és a szexuális kapcsolatok nem feltétlenül kell, hogy fedjék egymást. Létezhet olyan párkapcsolat, amit az ember valami miatt (gyerekek, megszokás, egzisztencia) nem akar felrúgni, de szexre, erotikára, szenvedélyre azért szüksége van.Miért kellene elnyomnunk a feszítő szexuális vágyat, amit a megszokott párkapcsolatunk nem tud kielégíteni? Nem kell feltétlenül hűtlennek lenni, de van,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!